TAG McLaren Audio

• פותח הנושא dh3
  • פורסם בתאריך

רון ו

New member
ומה עם המלצות של משתתפים

מה הבעיה ליבואן לפרסם את עצמו ע"י תגובות לקוחות שמקווים ליחס (מחיר) טוב יותר ע"י בקורת חנפנית כל זמן שהוא משתתף וצופה בפורום. יבואן צריך להביא את המידע היבש לפורום אבל אסור לו להביע דעה מקצועית לא על קנינו ולא על מתחריו. זו כמובן דעתי רון

ערן^25

New member
היי רון.

אין שום בעיה (לדעתי לפחות) למשתתף נטול אינטרסים להמליץ. אני נורא אוהב את הטווינים שעוז קול מוכר ואני משתדל להמליץ עליהם כשנשאלות שאלות שנוגעות אליהם. זה אומר שאני מתחנף אליו?
מאיפה הבאת את זה? העניין הוא שלי מותר להמליץ על הרמקול של עוז, ולעוז אסור. אותו הדבר עם דוד. אז כן-הוא יכול היה להעביר את ההודעה הזאת לפורום ע"י שימוש בחבר פורום אחר, או אפילו בניק מזוייף- נגד זה אין מה לעשות, למרות שחברי הפורום אינם מטומטמים והם היו עולים על כך בשניה. כפי שכבר אמרתי ישנם דרכים אחרות ולגיטימיות להעביר את המידע הזה לפורום. לא כך. ערן

akita

New member
איפה הקוגנטיביות

מה קרה? אדם כתב הודעה. ואצלך שומו שמיים הפורום נפל תירגע take it easy

ערן^25

New member
אקיטה-

ראה זאת כהודעה האחרונה שלי אליך. בתור מישהו שהוא טוען שהוא מרצה (yeh, yeh...), אני רק רוצה לבשר לך שלפי מה שאני רואה- אתה סובל מOCD. אתה אובססיבי בטירוף לגבי הפורום הזה, ולגבי האנשים שבו, ואתה לא מוכן לעזוב במנוחה וחוזר עוד פעם ועוד פעם על השטויות הפאטיות שלך. למסקנה הזאת הגעתי לאחר 2 קורסים בפסיכולוגיה סה"כ, בלי להיות מומחה גדול-מה שאומר שאתה מקרה די קשה. אולי טיפול תרופתי יעזור-לך תדע... מציע לך לפנות לקבלת עזרה. שלך ערן

akita

New member
אני נהנה ממך כמו צעצוע חדש

יש אזשהו מסר בפורום שהבעת עליו דיעה חיובית תמיד אצלך הכל שלילי (פארנויה אולי)?

freddi

New member
בהודעה חד פעמית כזאת.

יש לעצור זאת רק כשזה עובר את הגבול (ורק ע"י המנהל). לדעתי אנו מפסידים עזרה מקצועית וידע בפתרון בעיות והעשרה, וחבל שאנו מגרשים מקצוענים באופן גורף בגלל כמה ..... מצד שני, גם איל פור, שכן מוסיף הרבה, צריך להפסיק עם הודאות פומביות, כגון: "ראה מסר אישי ...."

J.B

New member
../images/Emo163.gif אני לא מבין מה אתם רוצים...

DH3 הודיע בלשון קורקטית על חידוש היבוא והשירות למוצרי חברה שנעלמה מהשוק הישראלי לפני כמה שנים. הוא לא התייחס לאיכות, למחיר, או לתכונות הציוד של החברה ולא המליץ או "שיבח את מרכולתו" . לא היתה כאן שום פרסומת :רק אינפורמציה נטו. ועבורי, כמי שיש לו ממיר של AUDIOLAB שזקוק לתיקון, ותקוע בשל העדר חלקים ותמיכה של היצרן, האינפורמציה הזו היא בעלת ערך רב : העלאת ההודעה למדור ה"חדשות" היתה לוקחת זמן רב וספק אם היתה זוכה לתשומת הלב שלי...מבחינתי, סביר להניח שעד שהרופא היה מגיע החולה כבר היה מת. מצטער AMIGOS .... אני לא רואה איזה נזק הודעות מסוג זה יכולות לגרום : יש הבדל בין פרסומת (גלויה או סמויה) לבין הודעה רשמית . היום הודעה כזו הביאה לי תועלת - מחר זה יקרה למישהו אחר (אולי גם למישהו מהמקטרגים על ההודעה...) J.B

Croc

New member
גם אני מסכים.....

לאמרות שאני מבין את רון - הוא ניסה להיות סופר בסדר ול אקיבל אישור. DH3 היה סתם "בסדר" ועשה בלי לשאול מה על רון אסרו לעשות. גנאדי

ערן^25

New member
מה שמצדיק את האימרה:

היה חכם ולא צודק, אם כי במקרה הזה גם צודק דוד לא...מה לעשות- זה פשוט נגד ה"חוקים".. שוב-אני רוצה להדגיש דוד, שכפי שהסברתי לך במסר האישי-אין לי שום דבר אישי נגדך, לא מכיר אותך, ואני בטוח שאתה אחלה בנאדם, אבל לדעתי זה פשוט לא לענין, וכשיש לי דעה אני מביע אותה. ערן

למעלה