TAG McLaren Audio

• פותח הנושא dh3
  • פורסם בתאריך

dh3

New member
TAG McLaren Audio

חברי פורום יקרים. אני שמח לבשר כי החל מחודש זה אנו מתחילים את יבוא מוצרי TAG McLaren לישראל. לכל מי שיש מכשירים כאלו ורוצה לשדרג נשמח לתת שרות זה. כמו כן בעלי מכשרים של AUDIO LAB יכלו לקבל שרות וחלפים מקוריים. בברכה דוד אודיו ויז´ן 035462659

ron99

New member
האם כללי הפורום מתו לגמרי? ארנון

חשבתי שאסור כך לפרסם בפורום - למה אתה לא עושה משהו.

ערן^25

New member
לא. זו הודעה שמבשרת על יבוא=פרסום.

קרא לזה איך שאתה רוצה-זה לא תקין. לך למעלה ל"כללי התנהגות" ותקרא. ערן

dts

New member
כלליי הפורום לא מתו רון

הבעיה היא לרוב עם סוחרי סוסים שדוחפים את עצמם לכל דיון ולצערי גם לא תורמים מידיעתם ה"מקצועית". הודעה קצרה ולקונית כמו זו של דוד חשובה ומבורכת ואם הוא ימשיך כך בכבוד כולם יהיו מרוצים ויחכימו מעט. אם אתה או אחר היו עושים אותו דבר - הכל היה בסדר אבל במקרה שלך כרגע נראה לי שהאנפורמציה עברה ובאופן מכובד. ארנון מה אתה אומר ?

ערן^25

New member
כן רני,

אמרו את זה גם על אדם ג´אזיס וראית לאן זה הגיע. יש קו אדום וחשוב שלא יחצו אותו, אחרת כל יבואן קונקטורים יבשר לך על דברים חדשים שהוא מביא. איפה בדיוק הגבול? ערן

dts

New member
אז תקרא לי נאיבי אבל

אין פה פתרון ברור אדם/חבר חדש לא יודע על הכלל הזה ואז מה ? מי ימחק לו את ההודעה (צריך לזה כלל ברור ומנהל פורום פעיל במשך היום) וגם אז חשוב להעלות את זה להודעות ולידע את החברים. אני לא מבקר כמעט בלוח ההודעות ודבר כזה היה מתחמק ממני ומעוד אחרים שמתעניינים. אני תקווה שיש עוד אנשים הוגנים(גם אם הם סוחרים) ומחזק את ידיו של היבואן החדש ומקווה שימשיך כך ודיונים כאלו יעלמו מן העולם וטוב שכך.

ערן^25

New member
נאיבי ../images/Emo13.gif

יש כאן פתרון ברור. פונים למנהל הפורום, הוא מכניס את הידיעה לחדשות, ומפרסם הודעה בפורום שמדור "חדשות" התעדכן. סה טו. מי ימחק לו את ההודעה? מה זה קשור בכלל לעובדה שהיא לא צריכה להיות כאן? זה שאתה לא מבקר בלוח ההודעות זו בעיה שלך. כפי שאמרתי-עד היום, בכל פעם שה"חדשות" התעדכנו-היתה הודעה שבישרה על כך בפורום. אני שלא כמוך, לא מקווה שהיבואן החדש ימשיך כך (אם מדובר על פרסום בפורום). אין לזה קשר אם הוא מבין, הוגן, או בכלל איש טוב. לפורום יש כללים וגם דוד צריך לעמוד בהם. ערן נ.ב- אני מקווה שדיונים כאלו לעולם לא יעברו מהעולם, ושהפורום יישאר "נקי" מאינטרסים ככל האפשר.

dh3

New member
גם אני

כמוך מקווה שהפורום ישאר נקי מאינטרסים (כי גם אני לומד ממנו דברים חדשים).

ערן^25

New member
גם העובדה שאתה מצרף את אתר החברה

זה נוהג פסול, ראה מקרה עוז קול ומשה לוי שבזמנו התבקשו להפסיק עם הנוהג הזה. אחרי הכל, אני כן מאמין שאתה אדם הגון, ואם אתה לא מבין מה לא בסדר במהלך הזה, אז חבל. דווקא בגלל מהלכים כאלה אתה יכול ליצור אנטי נגדך, מה שיביא לך תוצאות הפוכות ממה שאתה מצפה, אבל סבבה. אני לא מנהל כאן, ולא קובע את החוקים. בוא נחכה ונראה מה הוא יאמר. ערן

ron99

New member
החלפתי מיילים עם ארנון 3 שבועות לפנ

י שהפרסום שלי(הודעה) הופיע בחדשות - מן הראוי שגם יבואנים אחרים ינהגו כך.

yairf

New member
אני דוקא לא מוצא שום דבר פסול

בהודעה קצרה ועניינית כמו זו. יש לי בעיה רצינית עם שיווק אגרסיוי משולח רסן כמו של הילדים מרמת השרון שגנבו את האימייל של כל האנשים כאן בפורום ועשו בו שימוש לרעה. בברכה, יאיר

erezs

New member
מסכים בהחלט ../images/Emo45.gif

בהודעה חד פעמית כזאת.

ערן^25

New member
ראיתם פעם פורומים שהתמסחרו?

יש לכם מושג לאן זה יכול להגיע?

dh3

New member
כל הכבוד

על מסירות הנפש ערן. לא יודע למה אבל יש לזה ריח של מגמה עם עניין אישי אחר. מבטיח לעקוב אחרי דבריך בהמשך. הכותרת של השרשור היא ממש לא העיניין אליו הפכתה אותו.

ערן^25

New member
נכון דוד.

יש לי עניין אישי: לפעמים נחמד לי כאן בפורום ולכן אני רוצה שהוא יישאר כמה שיותר "טהור" וחף מאינטרסים מסחריים. איזה מוזר אה? לצערך אני לא עוסק בתחום וגם לא מתכוון לעסוק בו. מסחר זה לא הקיק שלי. אתה מוזמן לעקוב אחרי דברי, שיבושם לך. ערן

למעלה