פוטנציאל לא ממומש
New member
SYTYCD 201 ../images/Emo58.gif
אני חייב לציין שבאתי עם המון ציפיות לתוכנית ולצערי לא ממש באתי על סיפוקי, אבל בגלל שהתוכנית היא מבית היוצר של אמריקן איידול, אז אני מקווה שאחרי שהאודישנים יגמרו וכולנו נצחק (בדומה לא"א), נגיע לדבר האמיתי ונתחיל לראות איכות (לא כל כך בדומה לא"א). אז נכון, היו אודישנים מצחיקים (הוויליאם האנג של התוכנית
), היו אודישנים ממש מצחיקים (האוחצ'ה האיומה
וכוכב הסקס
), אבל אנשים ממש טובים לא כל כך ראיתי. אני גם ממש מקווה שלא יהיה יותר מדי דגש על היפ הופ וריקודים לטיניים, למרות שממה שהספקתי לראות, 85% מאודישנים היו היפ הופ או משהו בסגנון, ועוד 10% היו לטיניים. אז באופן לא ממש מפתיע היו רק שניים שבלטו לי לטובה: זה שרקד סטפס וזה עם החצי מוהיקן במחול מודרני (והוא בערך האחרון שהייתי מצפה שירקוד ריקוד כזה). גם האלכוהוליסט היה נחמד, אולי אני אוהב אותו יותר אם ירדו מסיפור הסינדרלה שלו. בינתיים לא רע ואני אמשיך לראות. נ.ב לעוד מישהו בתוכנית הייתה לא בסינק? נ.ב 2 אני יודע שסביר להניח שההודעה הזאת נכתבה למאיה בלבד, אבל לא נורא. כולם להתחיל לראות!
אני חייב לציין שבאתי עם המון ציפיות לתוכנית ולצערי לא ממש באתי על סיפוקי, אבל בגלל שהתוכנית היא מבית היוצר של אמריקן איידול, אז אני מקווה שאחרי שהאודישנים יגמרו וכולנו נצחק (בדומה לא"א), נגיע לדבר האמיתי ונתחיל לראות איכות (לא כל כך בדומה לא"א). אז נכון, היו אודישנים מצחיקים (הוויליאם האנג של התוכנית