SYTYCD 201

SYTYCD 201 ../images/Emo58.gif

אני חייב לציין שבאתי עם המון ציפיות לתוכנית ולצערי לא ממש באתי על סיפוקי, אבל בגלל שהתוכנית היא מבית היוצר של אמריקן איידול, אז אני מקווה שאחרי שהאודישנים יגמרו וכולנו נצחק (בדומה לא"א), נגיע לדבר האמיתי ונתחיל לראות איכות (לא כל כך בדומה לא"א). אז נכון, היו אודישנים מצחיקים (הוויליאם האנג של התוכנית
), היו אודישנים ממש מצחיקים (האוחצ'ה האיומה
וכוכב הסקס
), אבל אנשים ממש טובים לא כל כך ראיתי. אני גם ממש מקווה שלא יהיה יותר מדי דגש על היפ הופ וריקודים לטיניים, למרות שממה שהספקתי לראות, 85% מאודישנים היו היפ הופ או משהו בסגנון, ועוד 10% היו לטיניים. אז באופן לא ממש מפתיע היו רק שניים שבלטו לי לטובה: זה שרקד סטפס וזה עם החצי מוהיקן במחול מודרני (והוא בערך האחרון שהייתי מצפה שירקוד ריקוד כזה). גם האלכוהוליסט היה נחמד, אולי אני אוהב אותו יותר אם ירדו מסיפור הסינדרלה שלו. בינתיים לא רע ואני אמשיך לראות. נ.ב לעוד מישהו בתוכנית הייתה לא בסינק? נ.ב 2 אני יודע שסביר להניח שההודעה הזאת נכתבה למאיה בלבד, אבל לא נורא. כולם להתחיל לראות!

adi007

New member
אמורה ../images/Emo13.gif

נגמרה הטירונות לפני איזה שבוע וחצי כבר.. עכשיו אני בסדיר.

אז אין סיפורים?

איפה הייתה הטירונות? איפה את משרתת עכשיו? מרוצה מהתפקיד? כמה את שונאת את המפקד שלך? הרשימה נמשכת...

adi007

New member
הטירונות

הייתה בניצנים. היה הכייי כיף! נהנתי מכל רגע. טוב חוץ מהלילה לפני האחרון שהייתי צריכה לנקות ת'שירותים... בנות, קצת היגייניה!
בקשר לסדיר.. נדבר על זה באיסי מתישהו

adi007

New member
ברוגז?

מה קרה? שתף אותנו. כנס מתי שבא לך, אני תמיד שם בשעות הערב..

Boran

New member
אמרתי לך שאת תהני

אבל לאאאאא, תיכנסי ללחץ, למה לא...

adi007

New member
../images/Emo6.gif

נו בטח שאני אכנס ללחץ! אבל היה אחלה ביותר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

אחחח מטר, איזה כיף שאתה רואה! העונה הזו התחילה ממש מעפן, יחסית לעונה הקודמת. גם אצלי האיכות שידור היתה די עלובה. בשנה שעברה הכל גם היה במסך רחב, והפעם זה מסך רגיל. אני מקווה מאד שיגיעו השנה כשרונות כמו ניק, מלודי, אשלי ושאר החבר'ה מהעונה הקודמת. ובאמת הקטעים היותר יפים הם אחרי האודישנים, וכשהתחרות עצמה מתחילה. הריקודים שהם רוקדים מדהימים, ברמה הרבה יותר גבוהה מנולד לרקוד או רוקדים עם כוכבים וכל השטויות האלו. בכל מקרה כיף שזה חזר. באסה קצת שהחליפו את המנחה המנותחת משנה שעברה, בקאט הבריטית.

Ulong

New member
אם תגידי לי איך אני מחפש את זה במיר

במירק אז אני אתחיל לראות. יש עכשיו מחסור כבד בתכניות אז זה די סבבה.

Ulong

New member
אוקיי הורדתי, אני אראה היום.

אבל למה יש גם פרק ברביעי ובחמישי כפול? אם זה הולך להיות כמה פעמים בשבוע זה הולך להיות מעיק להוריד

Ulong

New member
../images/Emo58.gif201

היה ממש מגניב. את הגירסה הישארלית יצא לי לראות כמה פעמים + את הגמר ובינתיים אפשר לומר שדי עשה עליי רושם טוב ושאני ממשיך בינתיים. איזה קטעים היה עם ההומו שאמר שהוא מספר 1 בהכול והתחיל לצעוק שמה על כולם! אני הכי שונא את האנשים האלו אבל מצד שני, הם אלו שמביאים את הכי הרבה בידור לתכנית. גם סקס (שהגיע מלווה באימו הכעוסה) עשה קצת קטעים וקיבל הרבה זמן מסך למרות שלא עבר לשלב הבא. בינתיים התרשמתי ממוסה (הזה שאמרו שהיה גם באודישנים של העונה הקודמת ולא עבר) ומקריסטל (הזאתי שעברה ראשונה). אה.. גם הזוג רוסיים נחמדים. מקווה שימשיך טוב

למעלה