SWING

glock X

New member
קוואן? שכלי?

הראשון בהודעה ניתח את הקוואן לכן פיספס את המטרה שלו . לקוואן אין תשובה למרות שכתבתי בהודעה שלי ( התשובה שלי ) בקוואן יש רק מראה. קוואן בא בישביל לנתק אותך מהשכל ולהכניס אותך למקום שאין בו פתרונות לכן אין בו בעיות, ומשום שהוא לא פתור הוא מהווה לשכל בעיה והשכל מנסה לפתור אותו בדרך הגיונית וכשהשכל מאכזב הרוח נכנסת למשחק תן לשכל שלך לאכזב אותך אל תפחד לא יקרה לך כלום, פה מתחיל המשחק האמיתי אם פתרת קוואן בדרך שכלית משמע שלא נתת לו להכנס למקום המיועד לו, תעיף את השכל שלך בין כה זה רק דבר מזוהם עם תאי מוח אטומים, ונוזלים והבזקי חשמל הוא ימות מתי שהוא . תשובה הגיונית על קוואן היא לא תשובה. זה לא שאלה במתימטיקה , ברוח אין הגיון, אל תפתור קוואן, תתבונן בו, הוא יכניס אותך לעצמך ושם אתה תחווה את התשובה אתה תראה את שאלת הקוואן בכל דבר, אתה תקשר אותה להכלללללל, אפילו לנשימה שאתה נושם, לאור שאתה רואה, לצמח , לפרח, לים, לסערה, לבקבוק קולה, לנהר זורם, למעופה של ציפור, אתה תראה אותו בכל דבר , הקוואן הוא אתה .

glock X

New member
אם נפטר מהשאלה,,,,,,,,

נחיה רק את התשובה. אנחנו נולדים תמימים. תינוק........הדבר הכי תמים שבעולם, וזאת המהות האמיתית, כל השאלות הם ממישור הגיוני ואין שום פסול בזה להפך זה עוזר לקדם אותנו מבחינה גופנית ושכלית אבל השכל נעלם מתי שהוא, והתמימות נשארת כל השאלות שסיבכנו את עצמינו בהם לא יועילו לכלום , יעלמו כמו שלא היו ורק התשובה תשאר. התוצאה של המעשה שלא נעשה מעולם, הציפור עפה ולא שואלת למה, הנמר נח ולא שואל למה, הנשר מאבד כנף ואין לו שאלות לשאול, הוא פשוט חי את הכל, כאב סבל, מכות, קונספירציות, אכזבות רוע , טוב, זה הכל אשליה, אף דבר מה"נל אינו יכול לערער נפש תמידית שמקבלת הכל בעולם , רק הראש יכול לתת את הספק, תארו לכם חיים בלי ראש ובלי מחשבות, רק חיים, רק קיום, רק קבלה של הכל. אשליה אמיתית של עולם מדומה אך קיים.

glock X

New member
ניסיונות אישיים להתמודד עם הקוואן

אני לא מורה זן מיכל מנדל אבל ממני את תקבלי פרח . זאת פעם ראשונה שאני רואה מישהו שלוקח קוואן חי אותו ונותן לעצמו פליקים במקומות שהוא מרגיש שהוא צריך. את מזכירה לי מישהו שמשחק נגד עצמו שח מט , עושה צעד אחד, אם הצעד הצליח את מאושרת אם הצעד נכשל את מכה את עצמך וממשיכה לצעד הבא. האור קרב למקום שבו החושך מאיר. הקדוש אינו קדוש תשובות ושאלות הם דלת סגורה שמאחוריה קיים דבר שמעולם לא נולד . ואם תשאלי אותי מי ברא את הציפור אני אענה לך שעץ הבננות נטוע בשדה.

יש הצלחתי להעלות חיוך על שפתותיך../images/Emo6.gif

היי GLOCK X !!! נו טוב שהצלחתי לשעשע משהוא... תודה עבור הפרח כבר הרבה זמן שלא קבלתי איזה פרח ועוד מגבר. זה מאד מחמיא לי... אז מה אני אמשיך ללכת במנהרה ואנסה להאיר עם הנר הקטן את החושך הגדול? לא יודעת אני חושבת שיש משהוא שהוא קדוש עבורי... תשובות לשאלות מתי יגיע שלב ההוולדות?... אני מה זה מחכה לו בקוצר רוח... אני חושבת שמי שברא את הציפור גרם לעץ הבננות להיות נטוע בשדה. "כי האדם עץ השדה"..."זכר ונקבה ברא אותם"... אור ואהבת אמת ללא תנאי וללא גבול מיכל

למעלה