Survivor Live

MooTzk

New member
סתם שאלה

איך אתה יודע שהיא מעולה בניתוח עונות וניחושים?

SoleSurvivor

New member
תשובה:

תצפה בראיונות שניהל ריצ'ארד האטץ'(ועוד איזה מנחה חרמן). כל השחקנים שנחשבים כטובים בניתוח מצב, האטץ', סטטורן, שיאן ועוד, וגם הצופים בעצמם שהתקשרו, כולם אמרו פחות או יותר את אותו הדבר, שאלייזה תעוף הבאה בתור בטוח. 20 דקות רק הייתה השיחה עם ג'נה(ביחד לשעה של אירוח כל אורחים אחרים) והיא אמרה בניגוד להאטץ'(זה היה לפני הפרק ההדחה הכפול) שאלייזה לא תעוף לדעתה, ולדעתה ישמרו אותה כקול נוסף בברית והיא תהיה "הבוטץ' שלהם" ואכן ככה היה(ואפילו היא ובוטץ' הועפו באותו מקום). וגם, היא אמרה שלדעתה השניים שיעופו הם מייה ובריידי, ומי עף? מייה ובריידי. בדיוק מאותן סיבות שקרו בפרק ובגללן העיפו אותם. ואם היא ממש הצליחה לנחש בדיוק מי יעוף כשאף אחד אחר לא הצליח(ואני מניח שלא במקרה רק היה לה בפרק הזה הברקת ברק, מן הסתם היא צופה שרופה ומעריכה מי יעוף כל פרק), זה עובדה שהיא מעולה בזה. כל מי שאומר לא אחרי שהוא ראה את זה(או יותר גרוע - בלי שהוא ראה את זה) הוא באמת כבר פאנאט שסתם רוצה לשנוא את ג'נה. גם אני לא מת על סטטורן, אבל אני לא פאנאט שיגיד שהוא היה טיפש בלי אסטרטגיה. ואני מאוד אוהב את שי-אן מתאילנד, אבל אני לא פאנאט שיגיד שבלי הטוויסט היא בטוח הייתה מנצחת. אני נותן קרדיט איפה שמגיע, ואם זה לשורד שאני אוהב גם מצרף כמה מחמאות, אלה שזה ממש מפריע להם, הם פאנאטים של שנאה, ואלו הם הפאנאטים הכי גרועים. במיוחד כשהם לא מודים בזה.

n l m

New member
תיקון קטן

הניפוי בשבוע של ההעפה הכפולה היה ג'ון ומיה לא בריידי ומיה הוא עף שבוע אחריי

SoleSurvivor

New member
בכל מקרה היא צדקה

היא אמרה "בטוח מיה, ואו ג'ון או בריידי" אני היחיד שרואה כאן SURVIVOR LIVE?

ראיתי רק את הפרק עם איימי

וזה היה בהחלט היה מעניין

SoleSurvivor

New member
חח כן הכי אהבתי

ששאלו אותה למה טווילה כל הזמן לבשה את הבגד-ים המלא המכוער שלה ואם היא אי פעם לבשה משהו אחר. הפרצוף שלה היה קורע.

MooTzk

New member
אוקיי

אפילו שהקטע עם אלייזה לא בדיוק מדויק, אבל לא נתפוס בקטנה. מקובל עליי, אני פשוט לא עוקב אחרי סרבייבר לייב באופן קבוע אז לא ידעתי.

LOVEtheMcMAHONS

New member
מצטער

אני זכאי לדעות שלי גם אם הן לא מוצאות חן בעיניך. וזה שג'נה הצליחה לנחש מי יעוף בפרק מסויים לא הופך אותה לגאונת הדור (גם לא אומר שהיא טיפשה, אבל לא זו הנקודה). נצא מנקודת הנחה שהיא באמת ניחשה נכון ולא מתפתה לקרוא ספוילרים שרצים ברשת זה לא מי יודע מה מרשים אותי. אני פשוט לא משתגע עליה, על האופי שלה ולא מעוניין לצפות בה בשום תכנית. אני שונא את ג'נה מורסקה וזוהי זכותי הלגיטימית בתור אזרח שומר חוק לחשוב שהיא מיותרת לגמרי ואחד האנשים הכי משעממים ולא חכמים שהיו בהישרדות. אתה יכול לפרוס את המגילה שלך ולטעון אחרת אבל אותי לא הצלחת לשכנע. ומה שאתה אומר לא נכון - אתה יכול לכתוב מה שאתה רוצה על שורד שאני אוהב ואני לא אתרגש. אני לא יכול לשכנע את כולם לאהוב את מי שאני אוהב וזה ההבדל. אתה עושה את מה שאתה עושה בצורה פנאטית וחסרת הגיון. גם הצלבנים לא עבדו קשה לשכנע אנשים להתנצר כמו שאתה עושה בנסיון להפיץ את אהבת ג'נה מורסקה. זה לא קצת מוגזם ומיותר ? תאהב את מי שאתה רוצה ותן לי לשנוא את מי שבא לי.

SoleSurvivor

New member
אתה חתיכת בנאדם חוצפן הא?

אני עשיתי משהו פאנאטי? כל מה שאמרתי זה שאל תשנא מישהו שאתה לא מכיר. הפאנאט היחיד כאן זה אתה ואתה מודה בזה שאתה שונא את ג'נה, בלי להכיר אותה בכלל(איך אפשר לשנוא בנאדם שאתה לא מכיר? רק פאנאט יענה לך). ועוד אתה מאשים אותי בפאנאטיות? יש כבר גבול. החוצפה שלך כאן בלעשות אותי פאנאט בלי בכלל להכיר אותי עברה כל גבול, מן הסתם אתה מרשה לעצמך כי אתה המנהל פה. כל מה שיש לי לאחל לך זה שאתה לא ככה בחיים הפרטיים שלך - אחרת במהרה לא יהיו לך חיים פרטיים. הדבר היחיד כאן שמוגזם ומיותר זה שיש לך את החוצפה להגיד לאנשים בפורום סדרות מציאות על איזה שורדים כן לדבר ולהגיב ועל איזה לא. ולמה? כי אתה לא אוהב אותה. ציפיתי לקצת יותר אובייקטיביות, אפילו אובייקטיביות מתקנת, ממישהו שהושם למנהל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
תרגיע

תמשיך בקו הזה ואתה יודע מה תהיה התוצאה. כמו שאפשר לאהוב בן אדם שאתה לא מכיר אפשר גם לשנוא, השיפוט לשני הקטבים הוא בהתבסס בדיוק על אותם פיסות מידע שכולם דגים הרי אף אחד לא מכיר אותה באמת. ואם אני שטחי ומסוגל לשפוט אנשים מפיסות המידע האלה בדיוק כמוך (אני שונא, אתה אוהב) זו זכותי המלאה. אמרתי כבר - אין לי בעיה שאנשים יכתבו מה שהם רוצים על כל שורד רק שלא ישליכו את זה על אנשים בפורום מה שאתה עושה בכל הזדמנות שיש לך. אמרתי לך על איזה שורד להגיב ? אמרתי לך שתן לי לשנוא את מי שאני רוצה ואתה תשנא ותאהב את מי שאתה רוצה. זה כל מה שאמרתי ואתה מעוות את דברי בצורה נוראית. ואם יש לך תלונות כלפי כמנהל אתה יודע לאן להפנות אותם, והערות נוספות אישיות כלפי בפורום ימחקו. תודה.

SoleSurvivor

New member
אתה מאיים עליי?

אני מקווה שלא. תתפלא אבל אני לא פוחד להפנות הערות עלייך לשום מקום, פשוט יש לי דברים יותר חשובים לעשות. מתי בדיוק ראית אותי פה יורד לפסים אישיים? כתבתי כאן משהו אישי אלייך? אל מישהו? לא. אל תמציא בבקשה. הדבר היחיד שאמרתי זה שלדעתי יש לך הרבה חוצפה ככה לקבוע על מי לדבר ולהגיב בכל כך הרבה ביטחון כי אתה יכול למחוק הודעות. ועוד לאיים ככה על אנשים בפורום שלא מסכימים איתך, לדעתי מראה הרבה עלייך ואני ממש לא מעוניין לדבר איתך. אני ישמח אם לא תגיב יותר אף פעם להודעות שלי ואני בהחלט לא יגיב לשלך. שלום ולא להתראות.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אתה מלך בלעוות

אמרתי כבר לא פעם - תכתבו מה שבא לכם על איזה שורד שאתם רוצים. כל הדעות רלונטיות וכל הדעות לגיטימיות. תאהב את מי שאתה רוצה ותשנא את מי שאתה רוצה תן לאהב את מי שאני רוצה ותן לשנוא את מי שאני רוצה לא אתה תקבע לי ולאחרים מה לגיטימי ומה חוצפה ומה לא. בפורום של סרטים אנשים יכולים להגיד ששמש נצחית בראש צלול זה סרט מצויין וג'ים קרי הוא אלוהים ואחרים יכולים להגיד שזה קקי של סרט וג'ים קרי הוא לא יותר משחקן בינוני שהתמזל מזלו לשחק בכמה שוברי קופות וכדאי שיתמקד בקומדיות מטופשות. כל הדעות לגיטימיות כי לכל אחד יש אמות מידה שונות וטעם שונה.

SoleSurvivor

New member
אתה קורא את מה שאתה כותב ?!?!?

אתה אומר שלכולם מותר להביע דעה על כל שורד, אבל כשאני הבעתי פה את הדעה שלי לגבי מה שאמרת על ג'נה - אתה תקפת אותי ! לא ניסיתי לשנות את הדעה שלך, אמרתי לך שלא צריך לשפוט אנשים בלי להכיר אותם זהו. כל השאר היה הדעה האישית שלי על ג'נה. אתה אומר שמותר לכל אחד להביע את הדעות ואז יש לך את החוצפה לקטול את הדעות של אחרים ולאיים במחיקת הודעות.. על הדעה שלי אתה קורא לי פאנאט ו"אני קובע לאחרים מה לגטימי" למרות שאתה פה זה שמאיים עם הזכויות המנהל שלך על אנשים ועושה כאן איזה שלטון טרור, והאירוניה בזה זה שאתה מאשים אותי בעיוות ?!!? כבר אמרתי לך, אני לא מתכוון להתווכח עם אנשים עקשנים שלא יודעים לקבל דעות של אחרים ובטח לא כאלה שמאיימים על אנשים עם דעה שונה משלהם או אם אמרו מילה לא נעימה לאוזן(ולא קיללתי אותך, אמרתי את דעתי על ההתנהגות שלך וזאת זכות לגיטימית, ראיתי גם כמה הודעות שלך שקראת לאחרים דבילים שזה באמת קללה ולא ראיתי אותך מגיב לעצמך באיום על מחיקת הודעות. בהחלט לא נראה לי שלהגיד למישהו שהוא עקשן או מתנהג בחוצפה זה לא לגיטימי והעלבה, אף אחד לא מושלם. מותר להגיד עלייך פה רק דברים נחמדים? למדת קצת היסטוריה אי פעם? קוראים לזה "פולחן אישיות" שדיקטטורים עושים) וגם אתה קורא לי בדיוק מה שאני קראתי לך, אבל לך זה מותר ולי לא?.. כשתתבגר תגיב לי, עד אז, אני פשוט לא מתכוון לענות לך יותר. את ההתלהמות שלך וישר לכתוב שאני פה זה שמעוות ולתקוף ככה בלי בכלל לחשוב ולנסות להתעלות מעל האגו שלך - תשאיר לאנשים ברמה הזאת. אין לי בעיה עם דעות אחרות, יש לי בעייה עם אנשים שלא מכירים שום כלים אחרים חוץ מאיומים ותקיפה. ואם תקרא באובייקטיביות את ההודעות שלך, תנסה לחשוב שאני או ג'נה כתבנו אותם, ופתאום תראה איך אתה לא פייר.

חחחחחחחחחחח...

20 דקות היו רק פסים צבעוניים עד שהצליחו להעביר את השידור... ומשום מה ג'נה מורסקה לא הייתה שם - רק האיש המוזר מאינטרטיימנט וויקלי...

SoleSurvivor

New member
איזה חיבור יש לך?

לי זה רץ איך שלחצתי. ג'נה הייתה בטלפון. וגם היא הייתה רק ב20 דקות באמצע, כל מה שלפני ואחרי - לא מעניין. לפני זה סתם פריוויו שהם מדברים על מה שיהיה. ואחרי זה האטץ' מגזים עם הדעות הפוליטיות שלו ותוקף את בוש.

RedDevil16

New member
רגע, אז האץ' עדיין מנחה?

ווי-הו! זה עולה בארכיון של האתר? רק שיסיים לרדת כבר הטורנט המעצבן הזה, לחשוב שאני עוד צריך לצרוב את זה...

SoleSurvivor

New member
לא, דיברתי על העונה הקודמת

הכי יעניין אותי לראות את ג'נה מארחת את רוב ס., הם אמרו שהם חברים מאוד טובים מעניין לראות איך הם מסתדרים ביחד במציאות. בכלל תודה, שכיף להסתכל עליה

באמת?

כי פשוט הייתי בחדר הישרדות אחד במירק ודיברתי שם עם אנשים וגם הם קיבלו את אותו מסך בהתחלה... ויש לי ADSL 750... מוזר

למעלה