תשובה:
תצפה בראיונות שניהל ריצ'ארד האטץ'(ועוד איזה מנחה חרמן). כל השחקנים שנחשבים כטובים בניתוח מצב, האטץ', סטטורן, שיאן ועוד, וגם הצופים בעצמם שהתקשרו, כולם אמרו פחות או יותר את אותו הדבר, שאלייזה תעוף הבאה בתור בטוח. 20 דקות רק הייתה השיחה עם ג'נה(ביחד לשעה של אירוח כל אורחים אחרים) והיא אמרה בניגוד להאטץ'(זה היה לפני הפרק ההדחה הכפול) שאלייזה לא תעוף לדעתה, ולדעתה ישמרו אותה כקול נוסף בברית והיא תהיה "הבוטץ' שלהם" ואכן ככה היה(ואפילו היא ובוטץ' הועפו באותו מקום). וגם, היא אמרה שלדעתה השניים שיעופו הם מייה ובריידי, ומי עף? מייה ובריידי. בדיוק מאותן סיבות שקרו בפרק ובגללן העיפו אותם. ואם היא ממש הצליחה לנחש בדיוק מי יעוף כשאף אחד אחר לא הצליח(ואני מניח שלא במקרה רק היה לה בפרק הזה הברקת ברק, מן הסתם היא צופה שרופה ומעריכה מי יעוף כל פרק), זה עובדה שהיא מעולה בזה. כל מי שאומר לא אחרי שהוא ראה את זה(או יותר גרוע - בלי שהוא ראה את זה) הוא באמת כבר פאנאט שסתם רוצה לשנוא את ג'נה. גם אני לא מת על סטטורן, אבל אני לא פאנאט שיגיד שהוא היה טיפש בלי אסטרטגיה. ואני מאוד אוהב את שי-אן מתאילנד, אבל אני לא פאנאט שיגיד שבלי הטוויסט היא בטוח הייתה מנצחת. אני נותן קרדיט איפה שמגיע, ואם זה לשורד שאני אוהב גם מצרף כמה מחמאות, אלה שזה ממש מפריע להם, הם פאנאטים של שנאה, ואלו הם הפאנאטים הכי גרועים. במיוחד כשהם לא מודים בזה.