Survivor Live

Nameless One

New member
Survivor Live

סורבייבר לייב תתחיל היום בערך ב2PM בארה"ב (זה יוצא 9 בערב או 8 בישראל?) תנחה אותו ג'נה מורסקה, בחירה מעצבנת אבל יש לי הרגשה שכמה יתלהבו מזה... בכ"א אפשר לראות את התוכנית באתר של השרדות 10 בזמן השידור בעמוד הראשי: http://www.cbs.com/primetime/survivor10/ מי שלא רואה את עונה 10 כרגע מומלץ שלא יכנס כי מן הסתם זה ספויילר אחד גדול לגבי העונה.

באמת?! יאא../images/Emo47.gif

פשש, פעם ראשונה שאני שומע שג'נה תנחה את זה. אני ממש שמח
זה רק היום או שזה יהיה כל תוכנית?

RedDevil16

New member
ג'נה מורסקה?!?!

על מה הם חשבו? ריץ' האץ' היה אולי שנוי במחלוקת, אבל השרופים של הישרדות אהבו אותו. בלי קשר לדעה האישית שלי עליה, היא נחשבת עד היום לאחת המנצחות הפחות ראויות ע"י המעריצים ברחבי העולם. ולגבי הפרק עצמו - הדוד שולח לי לאט-לאט. איזה מעצבן לראות את ההודעות שלכם פה, אתם לא יודעים

לדעתי הם בחרו מצויין

ג'נה מורסקה היא מעריצה שרופה של הישרדות והיא ראתה את כל העונות, כך שיש לה מושג גדול איך להנחות את זה.

SoleSurvivor

New member
לדעתי אתה צריך להפסיק לשנוא סתם

תסתכל בפרק שהונחה על ידי ריץ' והחבר החרמן שלו, שבו הם אירחו את ג'נה. כולם אמרו(כולל ריץ' והחבר וכל מי שהתקשר וגם שי-אן אחר כך) שאלייזה עומדת לעוף הבאה בתור. ג'נה אמרה שלדעתה אלייזה תלך עד הפיינל פול כקול נוסף לברית בדיוק כמו בוטץ' אצלהם(ואפילו שניהם הועפו באותו מקום), ואמרה שלדעתה(זה היה הפרק לפני ההדחה הכפולה) יעופו מייה ובריידי... ומי עף תגיד לי? אתה יכול לקלל ולשנוא כמה שאתה רוצה, הבחורה מעריצה שרופה ומבינה יותר ממני וממך.

RedDevil16

New member
אני שונא את הויכוח הזה

כל מה שאני אומר זה שהיא לא דמות מקובלת על רוב מעריצי הישרדות השרופים (סוג האנשים שיראו סורבייבר לייב), ושאין לה את ההומור והספייס שהוסיף האץ' לתכנית הזו. למשל, גם קאת'י, שהיא אחת המועדפות עליי, לדעתי לא מתאימה לתפקיד הזה, כי אין לה אישיות שמספיק מעניינת כדי שתמשוך אותך מול המסך 60 דקות. היחיד שאני יכול לראות מחליף את האץ' בתכנית הזו ועושה עבודה טובה זה רוב ססטרנינו. במחשבה שנייה גם רוב מריאנו.

SoleSurvivor

New member
אם אתה שונא - אז למה הגבת?

לא הגבתי לך. אני לא יודע למה החלטת שהיא *לא* דמות מקובלת, כשהיא קיבלה 57 אחוזים כשורדת אהובה, שזה עולה על ריצ'ארד ורוב ס. ותתפלא, אבל רוב הצופים הם לא הקבוצה שיושבים כל היום מול SURVIVORSUCKS וכותבים דעות מפה ועד לשם ושולחים מטוסים לראות מי יהיה בעונה ומי עף מהאי, למעשה, הם די מיעוט. כל המיליונים הרגילים הם אלה שמחליטים מה יהיה והם אלה שההפקה עושה הכל למענם, כי המעריצים השרופים - תמיד יראו, את הרגילים צריך למשוך. גם אין לך שום בסיס להחלטה שלך. ג'נה מורסקה היא בנאדם מאוד מצחיק וחכם, ההומור שלה הרבה יותר חכם מאשר ההומור הנמוך של רוב(במילים של דייב "לא דגנו כל היום. המזל שלנו גרוע כמו הבדיחות של רוב"). זכותך להגיד שאתה לא אוהב אותה, אבל גם זכותי להעיר לך שאתה בכלל לא ניסית(ואתה בוודאי גם אם תנסה דווקא בכוח לא תצחק מהבדיחות שלה ובכוח תנסה להוציא אותה טיפשה), ואין לך זכות להעביר ביקורת (לדעתי) על בנאדם שבכלל אתה לא טורח להכיר. בויכוח עם "הציניקן" שהיה לי על ג'וניפיירפליי לא סתם זרקתי "הוא משעמם ומגעיל ולא מתקרב לרוב !!", אני חיפשתי עליו וקראתי עליו באתר של סיביאס, הסתכלתי בהודעות ישנות פה ובצאט שלו כדי להבין את ההיגיון של ההצבעות שלו כדי שאני יוכל להגיב עליהן באמת. אתה לא טורח כי אתה בכל מקרה רק רוצה לא להסכים ולשנוא אותה. מותר לך להגיד "היא לא מעניינת אותי" אם באמת ראית אותה, אם לא אז בבקשה רק תגיד "לא נראה לי שהיא תעניין אותי", ואם לא נאה לך להכנס לויכוח על זה - אז אל תגיב סתם הודעות שנאה נגד שורדים שאתה יודע שאהובים פה.

SoleSurvivor

New member
תיקון קטן

החלק הראשון של ההודעה שייך לחלק של ההודעה שלמטה. הגבתי באותו זמן אז התבלבלתי במיקום. כאן כן הגבתי לך

LOVEtheMcMAHONS

New member
מסכים

הבחורה הזו משעממת ואני לא מעוניין לשמוע את הקול שלה. לא שראיתי יותר מדי פעמים סורבייבר לייב (עצלנות), לפחות העונה הזו יש לי סיבה טובה לא לצפות בזה.

LOVEtheMcMAHONS

New member
תשמע

לא בא לי שבכל פעם שמישהו יכתוב מילה רעה על ג'נה מורסקה ישר יקפצו עליו (אם זה אתה, אם זה סול-סורבייבר). כל אחד שיאהב את מי שבא לו ואפשר להפסיק במסכת השכנועים בכל פעם למה היא טובה ומה היא עשתה. לא אוהב אותה - לא בתור שורדת והיא לא ממש מעניינת אותי בתור בן אדם. בכל מקרה סביר להניח שלא הייתי צופה בסורבייבר-לייב אלא אם כן מישהו ממש מעניין היה מתארח או מנחה וכל עוד זה לא קורה אין אני לא אצפה בזה.

Nameless One

New member
היי יכול להיות יותר גרוע

בfishbowl יש להם את ג'נה ל. בתור שדרנית

SoleSurvivor

New member
אני חושב שאתה לגמרי מגזים

בין אם אתה אוהב אותה או לא, לא ראית אותה מנחה אין לך יכולת לקבוע אם היא משעממת או לא. היא שם כדי לנתח את העונה של הישרדות, ו LIKE IT OR NOT היא מעולה בניתוח עונות ובניחושים למה שיקרה. אם אתה לא רוצה לראות את התוכנית הזאת בכלליות אז תגיד, אבל אל סתם תעשה SPAM שנאה חסר פואנטה נגד ג'נה, כשאתה יודע שזה מרגיז ושזה היה מרגיז אותך אם זה היה על השורד\ת האהובים עלייך.

RedDevil16

New member
די עם הפנאטיות הזאת. זה מעצבן.

כולה בחורה שמעולם לא פגשת וכנראה לעולם לא תפגוש. כל מה שאתה חושב עליה נובע מ-45 דקות שבועיות במשך כמה שבועות של תכנית מציאות, ואין סיבה להערצה מטורפת כזו, בדיוק כמו שאין סיבה לשנאה קיצונית לאף מתמודד בתכנית מציאות. צאו מזה, כנסו לפרספקטיבה.

SoleSurvivor

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

אמר הבחור ששונא את ג'נה בטירוף.. איפה אתה רואה שם פאנאטיות? או שסתם רצית לצאת הקדוש המעונה פה? היחיד שפנאט פה זה אתה. אם אני ראיתי את האישיות שלה ואהבתי - זה לא פנאטיות. אם אתה לא ראית את האישיות שלה ואתה ישר שונא אותה - זה פנאטיות. אם אני מסביר למה א' ב' וג' היא עשתה טוב זה לא פנאטיות, אם אתה תוקף "היא משעממת וטיפשה כמו נעל!!!" זה פנאטיות.

RedDevil16

New member
טוב, אני מבטיח לעצמי לא להיכנס

לזה שוב. אולי עדיף פשוט לא לכתוב על הבחורה בפורום, כי כל מי שמעז להגיד משהו על הקדושה נידון לאמבוש. בכל מקרה, מכיוון שלא מדובר בנושא עקרוני במיוחד, אני אקבל את סתימת הפיות החביבה הזו, ו-אסתום ת'פה.

SoleSurvivor

New member
ועדיין אתה לא מפסיק להגיב ולעצבן

אולי פשוט תתבגר? אולי פשוט תבין שכמו שאם אני יגיד משהו רע על האסטרטגיה רוב סטטורן ומלא אנשים יבואו להסביר לי למה היא טובה, ככה גם אנשים שחושבים שהאסטרטגיה של ג'נה היא טובה יבואו להסביר לך? העובדה שכל כך מפריע לך להכנס לשיחות על ג'נה בפורום סדרות מציאות(והשולטת כאן היא הישרדות), בזמן שלא מפריע לך להכנס לשיחות על שורדים שאתה לא אוהב, רק מראה את הפאנאטיות שלך. ובאמת עדיף שתשמור מרחק אם כך.

למעלה