survivor live

Boran

New member
|הודעה מיותרת|

הודעות כאלה זה הדבר הכי מיותר שיש. יש לך משהו להגיד על זה? תכתבי! אני מבטיח לך שיש אנשים שרואים, והם יגיבו להודעה שלך. אבל למה סתם לפתוח הודעה חדשה בשביל לשאול "איך אף אחד לא כותב על זה כלום"?

anatile

New member
בלי לחץ אנשים

אני מקשיבה לתוכנית וממש נהנת (הבאסה זה שזה נ-ו-ר-א ארוך...ולפעמים קצת מתיש) ריצ'ארד פשוט גאון זה לא יאומן! אני לא סגורה על זה שהבנתי מה כל המהומה סביב המשחק הזה באתר שלהם... הם יכלו לעשות אותו הרבה יותר מאתגר! בכל אופן כיף שיש את הניתוחים האלו, במיוחד כשמסביבי אף אחד לא רואה הישרדות 9 ובינתיים רצה פרסומת מטורפת לרכב שאפשר לזכות בו... ואגב, שמעתי שערוץ E הולך להיות מתישהו בקרוב ראיון עם מארק ברנט. מישהו יודע על זה משהו?

MilanFan

New member
שאלה על התכנית הזאת-בלי ספויילר

הבנתי שזה דומה לתוכניות ששודרו באינטרנט אחרי הפרקים של 24( זה נקרא 24 אינסייד) אז האם בדומה לתכנית של 24 התכניות של הישרדות יהיו זמינות לצפייה באינטרנט או שאין ארכיון של תוכניות קודמות?

Boran

New member
ככה:

אני לא חושב שאפשר להשוות עם 24 אינסייד. זה דרמת מתח מתוסרטת וזה ריאליטי לא-מתוסרט. זה דומה בכך שמקבלים שיחות מהבית ומארחים לפעמים... נקרא לזה "שחקנים", בהנחה ששורדים מהעונה הזו שעפו ושורדים מעונות קודמות נחשבים שחקנים. זה שונה בכך שהאורך של "סורבייבור לייב" הוא שעה וחצי או שעתיים כמדומני, בניגוד לכמה, חצי שעה של 24 אינסייד? ובנוסף, בהישרדות יש את ריצ' האץ', מומחה למשחק לכל הדעות, שמנתח מהלכים שקרו בפרק. וגם ריאיונות עם השורדים שעפו זה לא ממש כמו שיחות עם שחקנים מהסדרה. אני לא חושב שיש ארכיון של תכניות קודמות באתר סי.בי.אס. מה שכן, אתה יכולמצוא את זה באינטרנט. שלח מסר פרטי לעמיתושחם, הוא יגיד לך איפה.

maya567

New member
אפשר למצוא הכל ב-CBS

זה תחת האינסיידר הכללי שלהם. והתכנית היא שעה עגולה.

MilanFan

New member
לא ממש באתי להשוות בין התוכניות

רק רציתי לדעת עם בדומה ל24 אינסייד יש גם את התוכניות המיוחדות האלה של הישרדות נמצאות לצפייה באתר כמו שיש עם 24.

MilanFan

New member
24 אינסייד הייתה תכנית

ששודרה מספר פעמים בלבד ששודרו פרקי הסדרה. 24 אינסייד הייתה משודרת באינטרנט אחרי פרקים מסוימים. סך הכל היו אם אני לא טועה 6 תוכניות כאלו, בכל תכנית כזאת היו מביאים מפיקים של הסדרה או שחקנים והיו מדברים על הפרק שהיה, על הדמות, על הסדרה והיו גם שאלות של מעריצים מכל העולם.

MilanFan

New member
כמיטב ידיעתי את/ה עדיין יכול/ה

לראות את זה באתר של פוקס בעמוד של התכנית שם.

Gal isr

New member
שאלה Survivor Live- לא ספוילר!

רק לדעת מתי זה משודר בדיוק? מה יש שם? (וזה בטח יהיה ספוילר כבר..
) וכו' וכו'.. אם הייתה כבר תשובה לזה- סליחה. תודה, גל

maya567

New member
זה משודר בימים ה' ו-ו', ב-8 בערב

שעון ישראל. מנחים את זה ריצ'רד האטץ' ועוד איזה בחור לא מוכר (משהו כמו עודד אברהם של תפוז, רק של CBS). בימי חמישי הם מארחים בדר"כ אנשים (לדוג' אית'ן זוהן, ושי-אן שהיתה אתמול) ומדברים על מה לדעתם יקרה בפרק. בימי שישי מגיע המודח להתארח.

למעלה