Survivor 11x12

IDOffryn

New member
../images/Emo58.gif1112

סוף סוף הוא עף! עכשיו נשאר רק להעיף את סטפני וכל המעצבנים בעונה הזו יעלמו.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

זה רק אני, או שבמיזוג היו 6 גברים ו4 נשים ובינתיים עפו 5 גברים? המ. חשוד ביותר. שיעיפו את רייף ואז יהיה פיינל פור של נשים בלבד. זה יהיה מעניין.

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

זה לא משנה אם רייף יעוף או לא, בכל מקרה יהיה פיינל פור של נשים בלבד (סתם, בצחוק, זו היתה תגובה נדרשת
)

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif להזכירך

המנצח הראשון של הישרדות היה הומוסקסואל, אז ואץ' איט.

De fire

New member
../images/Emo58.gif 1112

פאביולס! זה מה שהיה צריך לקרות כדי להוציא את המקסימום מהפרקים האחרונים של אחת העונות הטובות של השרדות. קצת לא מבין את ההגיון של סטף להעיף את ג'אד ובו בזמן לא לספר כלום לסינדי. מילא רייף, שהתקרב לדאני ולידיה, ויכול להרשות לעצמו את הלוקסוס הזה, אבל סטף הקטינה השבוע משמעותית את הסיכויים שלה להגיע לפיינל 3. עונה אחרי עונה השורדים עושים החלטות רגשיות מטופשות בשלבים האלה, וזה מה שג'אד עשה. הוא הזניח את רייף וזה עלה לו בהדחה. אהבתי את התגובה שלו. מזמן לא ראיתי תגובה כ"כ אמיתית להדחה. די לכל ה"בהצלחה" המתחסד הזה. הגיע הזמן שמישהו ישחרר קצת קיטור. מה גם שהניגוד הזה , שהתבטא בנאום של "מישהו צריך ללכת" מול התגובה שלו כשזה היה הוא היה די מבדר. למרות שאני לא יכול להאשים אותו. גם אני הייתי מגיב ככה להדחה שלי במשחק האמיתי.

willo

New member
../images/Emo58.gif 1112

נרגעתי, עכשיו אני יודע שהספוילר שפורסם באתר כאן (ג'אד וסטפני בגמר) לא נכון, והמתח חזר. הפרק היה טוב, ג'אד היה במצב בלתי אפשרי לבחור מי יקבל ביקור, הוא עשה את הבחירה הנכונה מבחינתו. הבעיה שלו היא שהוא לא הבין שאסור לו לדבר עם לידיה ליד אנשים, זה היה בעוכריו. הבעיה של דני שגם עכשיו היא צריכה חסינות, ואז לחבור ללידיה וסינדי להעיף את סטפני.

adi007

New member
../images/Emo58.gif1112

פרק מ-ע-ו-ל-ה!! סופסוף זה קרה. ג'אד עף. תודה, תודה ושוב תודה! טוב קודם כל סחתיין על דני ששלטה במכירה הפומבית! כמה מאושרת הייתי כשהיא קנתה את היתרון לחסינות. ועוד יותר מאושרת שהיא החליפה עם סטפני בחסינות! המבט של סטפני היה כ"כ שווה את זה. הקטע עם המשפחות היה חביב, חשבתי יהיה מרגש יותר. טוב נו, זה ג'אד.
והקטע הכי קורע בפרק: I hope you guys all get bit by a corcodile SCUMBAGS לא הפסקתי לצחוק בקטע הזה!
טוב, עכשיו כשג'אד עף, הבאה בתור היא סטפני. יאללה היא מיצתה את עצמה כבר. דני ורייף
סטפני

UPS1

New member
../images/Emo58.gif

תכלס כל הכבוד לדאני, מתחת לתדמית החביבה והשקטה הסתתרה שחקנית חכמה שידעה להתחבר לאנשים החזקים בברית (רייף שבעל השפעה גדולה על סטאפני) וקלעה בול בנקודה הרגישה של הפיינל-פור. עכשיו לא רק שהיא הזדנבה לתוך הברית, היא בנקודת יתרון על כולם מבחינת המושבעים - כי ג'יימי וג'אד דיי בקריזה על הבגידה של החברים שלהם, וגארי כמובן שיהיה לטובת דאני. בקיצור אם דאני בפיינל 2 היא הזוכה. אני מקווה שרייף וסטאף יבינו את זה ויפטרו ממנה הרבה לפני הפיינל 3. לדעתי רייף כל הדרך אל הנצחון! ג'אד - לא הבין הרמז ואכל אותה על השקרים. סטאפני יצאה בוגדנית, יכולה לשכוח ממליון דולר.

maya567

New member
../images/Emo58.gif

חבל על ג'אד. רציתי שיזכה. ולא יפה מצד סטפני לבגוד כך ולא להאמין למי שבדיוק שניה לפני זה הזמין את החבר שלה. חוץ מזה, אשתו של ג'אד ממש יפה. וסינדי ומינדי הרגו אותי
ונועם, נראה לי שרק אתה תמשיך לקרוא למטה - יש לי מה להגיד בקשר לספוילרים העתידיים.
כבר חשבתי שאולי הם טועים. אבל העדכון של לפני שבועיים הוכיח את עצמו. ואם עד עכשיו לא הבנתי איך גם דאני וגם לידיה מוצאות עצמן בפיינל 4. הפרק של היום הוכיח את זה.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif מש"ש (מה שלא שודר)

תכל'ס TDT (ועמוד הספוילרים שלו) יצא דיי
הפרק הזה. במשך שלושה שבועות או יותר, הוא סימן את ג'אד כמועמד להדחה בפרק הנוכחי, אבל כמה שעות לפני שידור הפרק בארה"ב הוא שינה את ההחלטה ללידיה - רק כדיי לראות את ג'אד עף בכל זאת. בכל אופן, ההמשך נראה מעניין למדיי ואם הוא יסתיים כמו שהוא מסתיים בספוילר של TDT, זאת אכן תחשב בעיניי כאחת העונות הטובות בסדרה.

Oukami Kun

New member
אם כבר מש"ש ../images/Emo58.gif

אז הפיינל וורדס הלא של ג'אז כ"כ מצחיק. תראו באינסיידר, זה הדבר הכי מצחיק שיצא לי לראות בזמן האחרון.

MooTzk

New member
1112 ../images/Emo58.gif

איזה פרק! סוף סוף מישהו שאני רוצה שיעוף עף! WOOOO דני מלכה. הוכיחה שיש לה יותר להציע ממה שראינו בפרקים האחרונים. כל ההערות של ג'אד לפני, במהלך ואחרי הטרייבל היו מושלמות. הטרייבלים בעונה הזאת, גם אם לא הכי מפתיעים, פשוט מעולים. דני רייף לידיה וסטף כפיינל 4 נשמע כל כך הרבה יותר טוב מסינדי ג'אד רייף וסטף. אפילו סטף לא הייתה נוראית בפרק הזה
מצטרף לעדי - דני ורייף

adi007

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

הא! מישו קורא את ההודעות שלי! דני ורייף

MooTzk

New member
ותוספת ../images/Emo58.gif

טוב שדני זכתה לאכול בערך הכל במכרז, אבל מה זאת הקמצנות הזאת מצד שאר המשתתפים? בלי שמישהו יעזור להם הם בקושי מציעים 100.

../images/Emo58.gif

שיט. סטף, למה עשית את זה? למה העפת את ג'אד, בעל הברית הכי קרוב שלך? זה היה כ"כ טיפשי, אבל אפשר להבין אותה. עוד מהלך טיפשי היה לא לספר על זה לסינדי. דאמט, לידיה נשארה עוד פרק, גררר! שתעוף כבר. היה פרק מעולה, למרות שהוא לא כ"כ הפתיע. דני הפתיעה לטובה. והיא בהחלט שלטה במכרז. כדאי מאוד שרייף וסטף יתעוררו מהר ויעיפו אותה, היא תנצח כל אחד. והאמת שאם רייף יעוף, גמר של 4 בנות יכול להיות מעניין. גו סטף וסינדי

../images/Emo58.gif 1112

סינדי ומינדי. זהו. זה ההיילייט של הפרק.
יותר מזה, זה באמת יותר מדי. אני ממש לא אוהב את זה שלידיה ודני מגיעות לשלבים הסופיים, אבל כבר התרגלתי לזה שבורנט דוחף לנו UTR. אפילו סינדי קיבלה כבר אופי. למעשה חוץ מסטפני
ומרייף אני בכלל לא מכיר את השורדים בפיינל 5. באותה המידה יכלו לקרוא להם גם משה וסוזי. קדימה סטפני, תביאי כבר את המליון

למעלה