Survivor 11x12

Uri04

New member
../images/Emo58.gif 11X12

צפניה ואבי - אתם רשמית שני חולי נפש עם כל ההערצה הזאת לסטפמי.
זהו, אמרתי את זה...
(האמוטיקון.הכי.מצחיק.פה) ועכשיו לשאר הפרק.. (שאיפה ארוכה..) האמת היא ששוב - פרק דיי יבש. אני לא יודע, אבל כל רגעי קודאק האלה של האיחודים המשפחתיים ממש לא עובדים עלי. כאילו, למה צריכים לדחוף לנו בכוח לתוך הגרון את זה שאשתו של ג'אד כוסית-על (מה נסגר פה? למה דוקא הוא? קיוויתי למינימום שתראה כמו אשתו של כריס. כנראה יש לו גדול
), שלסינדי יש אחות תאומה בשם מינדי (קטע הזוי ומשעשע קמעה, אם להיות כן. ומינדי פי אלף יותר כוסית מתאומתה, דרך אגב), ש-רייף הוא פוסי קטן שמייבב כמו.. טוב, פוסי כשהוא רואה את אמאל'ה אחרי שלא ראה אותה חודש בלבד ושהארוס של סטף עילג ומכוער... אוקיי, האמת היא שזה הקטע החזק בכל הסיטואציה המבחילה הזאת. כי הרי *כל-כך* רואים שהוא חוטף אצלה מכות על רגולר-בייסיס... |בלונדינית| בכל אופן - הלאה.. דאני מוכיחה שאם היא ממש תרצה, היא יכולה התשובה החזקה האמיתית לסטפמי. אני עדיין מעודד אותה מהיציע, למרות הרזון המחפיר שלה מפרק לפרק. זה מתחיל להפריע לעין ברמות קשות. |פלאשבקים לכרימטוריום| לידיה ממשיכה להוכיח לי שהסיבה היחידה שאני מקווה שהיא תישאר עוד קצת היא רק משום שהיא וסטפני כל כך משעשעות יחד - היחסים האלה של השולטת-נשלטת ממשיכים לפתיע בכל פרק מחדש. הפרק הזה סטפני בלי בושה, שכנעה את לידיה להמר על כל הכסף שלה וכשזאת הסכימה בלית ברירה, סטפני פשוטו כמשמעו - חטפה לה את השטרות מהיד - את כולן - והובילה להפסד של שתיהן. בפרק הבא סטפני בטח תשתמש בגופה של לידיה כשרפרף חדש, כי ראבאק - כמה התחת יכול לסבול לשבת על האבנים הקדושות האלה במעלה הפירמידה של שרשרת המזון.. כריס.. סליחה, ג'אד - קיבל דיי יפה את מה שהגיע לו. אני מוכרח לציין שציפיתי ליותר. אבל אל דאגה - הוא הבטיח שיש לו הרבה מה לומר בפיינל 2, אז אני מקווה שכל עוד הדבר יכלול תפיסת חנק של הסטפנייטור והשלכתה אל התנינים כמנחה לאלים, אני אשמח. בסוף כל ההודעה הארוכה הזאת גיליתי שהתייחסתי לסטפמי יותר ממה שתכננתי. האם זאת התכנית המרושעת האמיתית של MB?

Jason2

New member
../images/Emo58.gif1112

תיקון, לא סטפני הובילה להפסד של שתיהן אלא דווקא לידיה שקנתה רשת נגד יתושים במחיר גבוה (לסטפני היה את כל הכסף כי היא לא קנתה כלום).

Doji

New member
../images/Emo58.gif 11x13

סטפני עשתה צעד מטומטם. למי ג'אד בחר לספר את הרמז לאלילון החסינות ולכל שאר השבט לשקר? סטפני. במי ג'אד בחר פעמיים לקבלת הטבות של זכיה בפרס? סטפני. מי היה בעל הברית הכי חזק של ג'אד לאורך כל העונה? סטפני. אז איזו סיבה יש לה להעיף אותו דווקא עכשיו? דווקא בכך שהוא בחר בחבר שלה להצטרף לפרס שלו מראה שהוא מוכן "להשקיע" בקשר ביניהם ויש לו אינטרס להמשיך איתה הלאה. הרי אם הוא היה רוצה להעיף אותה אז הוא היה מבזבז את הפרס שלו על מישהו אחר ולא עליה. הרי ג'אד אמר ללידיה בשיחה איתה את מה שלידיה רצתה לשמוע (סטפני איום, כועס על העפת ג'יימי וכו') לפני שיעיף אותה ובכלל לא תכנן להעיף את סטפני. דאני עשתה מזה ספין חביב [כל הכבוד לה]. רייף בוחש בעניינים ולא נראה שהוא בכלל נמצא על הכוונת של מישהו. הוא מיודד עם כולם ויכול להתברג לכל ברית שתיווצר בין הפיינל 5. אני רואה אותו לפחות בחסינות הסופית של הפיינל 3. אבל אני לא חושב שמי שינצח באתרגר האחרון יבחר ברייף למקום 2, כי הוא סיכון גדול מידי שיקבל קולות של מושבעים. פרק טוב.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

טוב, רשמית אני פשוט כישלון בלחזות את העונה הזאת בפרק 6 אמרתי שאין סיכוי שרייף זוכה בחסינות כי זה יותר מדיי הזוי ועכשיו הרקורד שלו בחסינויות הכי טוב משל כולם אמרתי שג'אד יעוף בהעפה שסינדי תהיה אחראית עליה ג'אד עף בהעפה שכולם השתתפו בה מלבד סינדי אז זהו, נראה לי שאפרוש רק לפניי זה תחזית אחרונה, לידיה מגיעה לפיינל 2 וזוכה ברוב הקולות אתם תראו, אני אמרתי אבל למרות שטעיתי בגדול בכל זאת אהבתי את הפרק. רגע אחד "שום דבר לא אישי", "צריך להעיף מישהו" רגע אחריי כשזה אתה רואה שזה אתה "SCUMBUGS" כמה טיפוסי למען האמת אני פה בניגוד לאחרים דיי התאכזבתי מהיציאה שלו חשבתי שהוא יהיה הרבה יותר קולני ויתחיל להתעצבן אבל הוא סתם נראה כילד פגוע למען האמת זה דיי הזכיר לי את היציאה של רופרט בפרל אייסלנדס. של ג'יימי היה הרבה יותר טוב!!!! התחלתי לחבב את דאני בפרק הזה איך שהיא הצליחה להוביל את רייף לצדה ואחר כך את סטפאני ולגרום לה לעשות טעות דבילית שתעלה לה בכל המשחק זה היה פשוט מעולה ומאוד ראוי להערכה היום זה הפעם הראשונה מאז האיחוד שדאני בעצם התחילה לשחק את המשחק. ומסר ליובל: הנה אתה רואה, אני יודע לתת קרדיט לאנדרדוגס כשאני חושב שזה מגיע להם אדם שהיה בטוח לגמריי בשבט שלו עף הערב, בלי מריבות פנימיות ומחלוקות בתוך השבט אלה רק בגלל מניפולציות של דאני עצמה. רייף כרגיל מעלה את המניות שלו אצלי מפרק לפרק אין הרבה מה להגיד, לא זכור לי אף פעם שחקן במשחק הזה שהצליח גם להיות מתחת לרדאר וגם לקבוע את ההחלטה הסופית בטרייבל הוא פשוט אוכל את העוגה ומשאיר אותה שלמה באותו זמן VERY GOOD נראה לי אני מצטרף לעדי ולכל האחרים בקשר לשניי אלה. חבל לי על סינדי אבל מצד שני אם היא לא תצליח להציל את עצמה או לפחות תיאבק לשם כך אז כנראה שזה פשוט הזמן שלה לעזוב היא הייתה דמות משעשעת עד עכשיו, לפחות לפי דעתי אבל אנחנו מתקרבים לסוף ומשעשעת כבר לא מספיק בשביל להשאר במשחק לפחות הייתה לי החוויה היום לראות אותה ואת מינדי ביחד, ודרך אגב, תאומות זהות, תאומות זהות אבל עדיין סינדי הרבה יותר יפה!!!! אז זהו אין מה להגיד יותר, אנחנו מתקרבים לסוף, הפיינל 4 בפתח דיי חבל לי, ימיי שישי יהיו מאוד רייקניים עכשיו 11 עונות צפיתי וזאת הכי טובה הקאסט הכי טוב, המיקום הכי טוב, עריכה מצויינת פשוט הכל הם יצטרכו להתאמץ הרבה בעונה הבאה כדיי להתעלות על הדבר הזה!!!!!

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

מצטרף לכל אלה שאמרו שהצעד של סטפני היה מטומטם, כנראה לסטפני אין יותר מידי מודעות עצמית אם היא חושבת שהיא יכולה לנצח בפיינאל 2 את רייף או דאני. ס"כ הייתי מעדיף שג'אד ישאר, הוא הרבה יותר משעשע מלידייה שלקראת סוף העונה מתחילה לשחק אותה סאנדרה,יש לי הרגשה שבארנט דיי התבאס שהוא לא יכול היה לעשוק את המפגש "המרגש" בין לידייה והאח האבוד שלה אחרי שהיא לא זכתה בביקור. (הקטע הזה כל כך היה מכוון להיות קטע "הווווו")

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1112

זהו. זו לדעתי העונת הישרדות הטובה ביותר. פיריוד ! במקום להיכנס לשעמומון בו הברית המרובעת מדיחה שבוע אחרי שבוע את שאריות הפליטה, קיבלנו את המקסימום ממה שאפשר היה לצפות בסיטואציה הנוכחית. דני ולידיה פשוט עשו את העבודה והצליחו איפה שרבים לפניהן נכשלו. השיחות אחד על אחד של דני עם סטפני ושל לידיה עם ג'אד, יחד עם רייף שכבר מזמן לא מרגיש חבר שווה בברית של ג'אד-סטפני-סינדי - יצרו את אחת ההדחות הכי מבדרות אי פעם - משתווה רק להדחה המיוחלת של רופרט בפרק בו רופרט קיבל מספר רב של ווידוויים במצלמה בהם הוא חוגג את מה שנקרא "המופע של רופרט" כאשר אחרי כל ווידוי כזה קיבלנו שוטים של נחשים זוחלים כדי שלכולם יהיה ברור שהנה בא סופו. עכשיו השאלה הגדולה היא איפה כרגע עומדות הבריתות - גם רייף וגם לידיה יכולים ללכת יחד עם דני או ללכת יחד עם סטפני וסינדי. מצד שני סינדי הפגועה יכולה להביא את עצמה למצב של מנודה אם תגיב לא נכון להסתרת התכנית מה שיגרום למחיקתה מהמשוואה כבר בפרק הבא. רייף הוא הנעלם הגדול של העונה, ובכלל אני לא פוסל מצב שדני ולידיה משכנעות את סטפני שרייף הוא האיום הרציני שלה בגלל שליטתו בחסינויות - ואז נשארנו עם רביעיית בננות בלי פיג'מות. בכל כיוון שהמשך העונה תתפתח זה נשמע פשוט מרתק והפרומו המוזר עם כל נושא הדילמה שהשבט הולך לעמוד בפניה גורם לי לכסוס בציפיה את ציפורניי לחמישי הבא. מעניין כמה רטוב כרגע דומיניוס/האטצ'הערום/אוסטןהגבר והאם בכלל הוא יוכל להתגבר על מפלתו של ז'אד-אול-מייטי.

Uri04

New member
../images/Emo58.gif

תכל'ס זאת הפעם הראשונה שיש לנו פיינל 5 שכולו בנות. איימי קיוזאק היתה כל כך גאה..

danazi

New member
ספוילר+פרומו

אהבתיייי מאוד את הפרק הזה למרות שחבל לי שזה קרה אחרי שהעיפו את גרי אם זה היה קורה פרק שעבר וגרי עדין היה זה היה מעולה!! עכשיו רק שיעפו את סטפני ושדני תזכה והכל יהיה אחלה פרומו דווקא הפעם זה פרומו נורא מענין כי בפרק הזה ראינו את המשפחות אז אין סיכוי שזה קשור למשפחות בפרק הבא מענין למה הם כל כך הופתעו או שזה היה שהם נלחצו?

Nameless One

New member
../images/Emo58.gif

נו זה ברור, את רוצה לדעת? מה ששאר השורדים לא יודעים זה שהחפקה החליפה בין סינדי למינדי במהלך המשחק, עכשיו ששתיהן הגיעו לפיינאל 5 בלי שעלו עליהן סינדי ומינדי שתיהן יכולות להכנס למשחק.

danazi

New member
../images/Emo4.gifרציני? +ספוילר

נראה לי שאתה צוחק הם ממש לא דומות בגרוש

Ulong

New member
../images/Emo58.gif 1112

פרק מעולה. לפי דעתי, אף עונה לא משתווה לעונה הזאת. אין לי מילים על לידיה.. פרק שעבר היא הייתה בסכנה כל הפרק ואז גרי עף, עכשיו שהגיע סוף סוף תורה היא ניצלה בפעם המאה מסילוק. כל הכבוד לדני שהתחילה להיכנס לעניינים.. ראיתי את החסינות הראשונה של סטף באה אבל דני לקחה וזה היה דווקא מאוד משמח. לפי דעתי דני מגיע לפיינל 3 עם הנחישות שהיא הראתה הפרק. הכי מעניין יהיה פיינל של 4 בנות ! במצב כזה לפי דעתי.. סינדי עפה ראשונה, אחרייה לידיה ואז דני וסטף בפיינל 2 ואז... דני לוקחת.
אבל כמובן יכול להיות שרייף יתמרן אותן פרק הבא כמו שרק הוא יודע לעשות ואז יהיה גם מעניין. עונה מעולה ואני ממש שמח שהחתימו עד עונה 14.

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

לא רק ג'אד היה בהלם מההדחה שלו, גם אני. כ"כ לא ראיתי את זה בא. זאת עונה נהדרת של הישרדות. מפתיעה, מהממת ודינאמית. סטפני מנהלת את המשחק הזה כמו שאף אישה מעולם לא ניהלה אותו - ועכשיו כשהיא עברה את ה-F6, היא רשמית טובה יותר מאיימי. מעניין שעונה שהתחילה בהדחת שלוש נשים צעירות ומשעממות מסתיימת עם 4 נשים והומו בפיינל 5. אני חושב שזה שיא הישרדות חדש ברצף של הדחות גברים. דני ולידיה היו מצוינות בפרק הזה. במיוחד דני. אני אוהב אותה. היא שיחקה יפה מאוד בין סטף, רייף וג'אד, ואולי הרוויחה לעצמה מקום בפיינל 4. למרות זאת, לא הבנתי את האסטרטגיה שלה באתגר החסינות. היא היתה צריכה להקיף את עצמה באדום ואז להחליף מקומות עם מי שנמצא בעמדה הטובה ביותר. לא משנה, היא זכתה בכל זאת. ולסיום - כן אהבתי את ג'אד, וכן היה טוב שהוא היה בעונה הזאת. נהדר לראות אותו יוצא בצורה כזאתי ("get bit by a crocodile" - היסטרי!"). אני חושב שהבעות הפנים של הג'ורי כשסטפני דיברה על איך שהיא מוציאה אנשים מהמשחק היו מ-אוד מעניינות. היא לא מנצחת את הדבר הזה.

Oukami Kun

New member
../images/Emo58.gif

לפחות הפעם סטפני הצליחה להגיע לאיזשהי ברית כל-הנשים-ביחד. איזה מזל שאין קארין X_X אם רייף עף זה יהיה גאוני, למרות שהחושים שלי אומרים סינדי...

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gifהבלוג של רוב סי על הפרק

לדעתי, מצוין. האיש מבין איך משחקים את המשחק הזה. 12/2/05 1:56 pm Wow! What an episode last night! So much for what I wrote about the big flips coming on odd numbers, this came out of nowhere. Last time around I wondered "Could Steph be playing the most dominant female game ever played?" (And we're getting close to one of the the most dominant games - period!) The question I'm wondering is "Could Steph now even pull out a win in the final 2?" The first thing working against Steph in the final 2 is that she is a former Survivor coming back to play the game. Out of this jury I can't tell how much of a factor this is going to be. It's almost like the argument that came up in the All-stars, "Could A Winner Win Again in The Final 2?". At first you think "No way", but the reverse argument could be made: "Look, I had a target on my back since day 1 and I STILL made it to the end - I deserve to win." The far bigger obstacle working against Steph is that she's stabbed two of her biggest allies in the back and another guy on the jury can't stand her (Bobby Jon). Now, I know what you're saying, "Rob C, aren't you the one of the most backstabbing and most handsome Survivors of all-time? How can you criticize Steph for blind-siding Judd and Jamie?" While that is true, Steph and I play Survivor very differently. Steph has played a game where she is the clear leader of her group and now has been blind-sided two of her most loyal soldiers. You can't play as a leader for 33 days and start blindsiding your own alliance. Think of the other Survivors who had succss as the clear leaders of their tribe: Richard Hatch, Brian Heidik and Tom Westman (you could also argue Boston Rob on All-Stars, because that season people felt backstabbed more because of previous relationships that tribal loyalties). These were Survivors who didn't start taking out their core alliance until the end. The Survivors who can make those back-stabbing tribe altering moves are supposed to be the "under-the-radar" players. The players who aren't the leaders of the group but the Survivors that are being lead by the leader. If you're already at the top of one alliance, why switch it up - THAT'S FOR PEOPLE LOOKING TO IMPROVE THEIR POSITION!! Instead I feel as though Steph has seriously jeopardized her chance of winning a game that she has clearly dominated from the start אם הייתי צריך להשוות את מה שסטפני עושה למשחק שמישהו אחר שיחק, הייתי אומר קולבי באוסטרליה. לקולבי לפחות היה את ההיגיון לא להצביע נגד אמבר.

MooTzk

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

יצא לי לדבר על הבלוג הזה עם רון אתמול. הוא צודק לגמרי, סטפני בוגדת "סתם", ובאנשים הלא נכונים.

למעלה