Uri04
New member
../images/Emo58.gif 11X12
צפניה ואבי - אתם רשמית שני חולי נפש עם כל ההערצה הזאת לסטפמי.
זהו, אמרתי את זה...
(האמוטיקון.הכי.מצחיק.פה) ועכשיו לשאר הפרק.. (שאיפה ארוכה..) האמת היא ששוב - פרק דיי יבש. אני לא יודע, אבל כל רגעי קודאק האלה של האיחודים המשפחתיים ממש לא עובדים עלי. כאילו, למה צריכים לדחוף לנו בכוח לתוך הגרון את זה שאשתו של ג'אד כוסית-על (מה נסגר פה? למה דוקא הוא? קיוויתי למינימום שתראה כמו אשתו של כריס. כנראה יש לו גדול
), שלסינדי יש אחות תאומה בשם מינדי (קטע הזוי ומשעשע קמעה, אם להיות כן. ומינדי פי אלף יותר כוסית מתאומתה, דרך אגב), ש-רייף הוא פוסי קטן שמייבב כמו.. טוב, פוסי כשהוא רואה את אמאל'ה אחרי שלא ראה אותה חודש בלבד ושהארוס של סטף עילג ומכוער... אוקיי, האמת היא שזה הקטע החזק בכל הסיטואציה המבחילה הזאת. כי הרי *כל-כך* רואים שהוא חוטף אצלה מכות על רגולר-בייסיס... |בלונדינית| בכל אופן - הלאה.. דאני מוכיחה שאם היא ממש תרצה, היא יכולה התשובה החזקה האמיתית לסטפמי. אני עדיין מעודד אותה מהיציע, למרות הרזון המחפיר שלה מפרק לפרק. זה מתחיל להפריע לעין ברמות קשות. |פלאשבקים לכרימטוריום| לידיה ממשיכה להוכיח לי שהסיבה היחידה שאני מקווה שהיא תישאר עוד קצת היא רק משום שהיא וסטפני כל כך משעשעות יחד - היחסים האלה של השולטת-נשלטת ממשיכים לפתיע בכל פרק מחדש. הפרק הזה סטפני בלי בושה, שכנעה את לידיה להמר על כל הכסף שלה וכשזאת הסכימה בלית ברירה, סטפני פשוטו כמשמעו - חטפה לה את השטרות מהיד - את כולן - והובילה להפסד של שתיהן. בפרק הבא סטפני בטח תשתמש בגופה של לידיה כשרפרף חדש, כי ראבאק - כמה התחת יכול לסבול לשבת על האבנים הקדושות האלה במעלה הפירמידה של שרשרת המזון.. כריס.. סליחה, ג'אד - קיבל דיי יפה את מה שהגיע לו. אני מוכרח לציין שציפיתי ליותר. אבל אל דאגה - הוא הבטיח שיש לו הרבה מה לומר בפיינל 2, אז אני מקווה שכל עוד הדבר יכלול תפיסת חנק של הסטפנייטור והשלכתה אל התנינים כמנחה לאלים, אני אשמח. בסוף כל ההודעה הארוכה הזאת גיליתי שהתייחסתי לסטפמי יותר ממה שתכננתי. האם זאת התכנית המרושעת האמיתית של MB?
צפניה ואבי - אתם רשמית שני חולי נפש עם כל ההערצה הזאת לסטפמי.