Survivor 11x12

../images/Emo58.gif

רוב הוא השורד האובייקטיבי היחידי בבלוג של CBS. כל שאר הבלוגרים מעוורים ע"י קנאה. שבוע אחר שבוע הם משתלחים בסטפני שפשוט שמה את כולם שם בכיס הקטן - החל מסקאוט וכלה בקאת'י. ולמה היא שמה אותם בכיס הקטן? כי היא הגיעה לעונה 11 עם מטרה בגודל של כדור הארץ על הגב שלה, השורדת הכי פופולארית בתולדות הסדרה, ועם זאת, הצליחה להשתחל עד לפיינל 5 (כרגע) ולא בגלל שהיא קול בברית של מישהו, אלא בתור מנהיגה. לכל אלה שמקטרים ובוכים על זה שהיא "תעלול רייטינג" ושכדאי שהיא תעוף מהמסך - אני מעדיף לראות את סטפני משחקת עוד 10 עונות ולא לראות שחקנים כמו לידיה, דאני, סינדי, מינדי ושמינדי. זה לא משנה אם אתה אוהד סטפני או שונא סטפני: צריכים להעריך את מה שהיא עשתה העונה, משהו שכל הזוכים הגדולים לא הצליחו לעשות באולסטארס (ולכל אלה שיטענו מיד שהשבט שלה העריץ אותה, ובכן גם שיאן וקאת'י סגדו לריצ' וראינו איפה זה נגמר). והנה משהו שאמרתי לפני חודשיים.

MooTzk

New member
../images/Emo58.gif

אני די בטוח שכל שונאי הסטפני פה מעריכים אותה מבחינת המשחק, ובאמת צריך להעריך אותה. היא הגיעה עם משהו שהוא גם יתרון וגם חסרון, וניצלה את היתרון שלו. היא משחקת משחק די-טוב(למרות הטעויות האחרונות שלה), אבל זו לא הסיבה שלא אוהבים אותה. לא אוהבים אותה פשוט בגלל שהיא בן אדם מעצבן, צבוע ובכיין מעבר למשחק, אלא באופן כללי.

בוביץ

New member
../images/Emo58.gif

למה בובי גון לא סובל את סטפני? זה נראה שמתחילת העונה הוא לא סובל אותה כנראה שיש לו משהו עליה עוד מהישרדות 10 האם הוא מעוצבן עליה על שהיא גברה עליו בהישרדות 10?

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif

סטפני היתה במצב מעניין בפאלאו, ולכן קיבלה זמן מסך. היא הכוכבת החוזרת של גוואטמלה, ולכן היא מקבלת זמן מסך. בניגוד לרופרט, בוסטון רוב או קאת'י שחבקו את המצלמה - סטפני היא אישיות מאוד לא מעניינת. אם היא היתה בקורור בעונה שעברה, היא היתה ג'ן או קייטי. בגלל שהיא היתה עם חבורת הלוזרים, פתאום היא כוכבת ומעוררת הערצה. זה די גורם לי להקיא.

willo

New member
../images/Emo58.gif נקודה שלא שמתי לה אליה

גמרתי עכשיו לראות את הפרק פעם שיה, ולא שמתי לב שמי שיצאה הכי חכמה כאן היא לידיה (כן, כן). לידיה יודעת שהיא הבא בתור בשרשרת המזון והיא זאת שניגשת לג'אד, מדובבת אותו (יודעת שיש לו פה גדול), דואגת שדני תשמע, סוף הסיפור). נכון שהפה של ג'אד הפיל אותו, אבל לידיה הייתה זו שגרמה לו לדבר ולא שהוא פנה אליה.

omer2710

New member
../images/Emo58.gif לא מדויק

לידיה ניסתה ליזום מהלך (די פאתטי וחסר סיכוי, לדעתי) שיוביל להדחתה של סטפני. היא אפילו חזרה ואמרה לג'אד: "אם אתה צריך, יש לך את הקול שלי", ובכך שוב מיקמה אותה בתחתית שרשרת המזון, גם אם סטפני היתה מודחת. זה שדאני במקרה עברה שם, וג'אד אל סתם את הפה, זה רק מקרה, שדאני ידעה לנצל אותו היטב ובחוכמה.

n l m

New member
../images/Emo58.gif

זאת דרך אחת להסתכל על הדברים אבל אני חושב שהאופציה היותר סבירה היא שלידיה ניסתה לקרות ברית עם ג'אד ואחריי שסטפאני שמעה היא הכתה לה על היד ואמרה "לא, אסור!!!!"

d@r121

New member
../images/Emo58.gif1112

ואוו איזה פרק נפלא. קודם כל המשפחות: קשה לי להאמין שלצ'אד יש כזו אישה כוסית, ההסברים היחידים שאני מוצא לעובדה הזו זה או שזה שידוך של ההורים, או שהם חברי ילדות או שאשתו של צ'אד בת 75 אבל אחרי סידרה של ניתוחים פלסטים. האח של לידיה באמת היה אמור להיות הקטע שאחרי זה ימרח על הגלויות לכריסמס, ההימור שלי לידיה יום אחרי הגמר בתוכנית הבוקר של CBS יחד עם אחיה מדברים על השנתיים האבודות. אח של דני מכוער לחלוטין יחסית אליה החבר של סטף נראה כמו ביריון שכונתי שמנהל רשת של בתי זונות רייף היחידי שהביא את אמא'לה סינדי ומינדי, אין הרבה מה להוסיף. החוצפה של הפרק שייכת לסטאפני שתשבחו אותה עד מחר, היא בסופו של דבר כלבה כלבתית. לא מספיק שהיא ציוותה על לידיה לקבל את הכסף (ולפספס את ההזדמנות לראות את אחיה שאותו לא ראתה שנתיים) אחרי שלידיה פלטה כן מסכן היא פשוט חטפה אותו וספרה כמו משוגעת, מזל שצ'אד בחר בה אחרת היא עוד היתה צועקת על לידיה איך לכל הרוחות היא הסכימה לקנות את הרשת נגד יתושים, החוצפנית!. מה גם שהיא לא ממש יצאה מגדרה לגונן על לידיה בדיונים על הדחתה לאחר המחווה הנכבדה הזו (לידיה יכלה לנפנף אותה לכל הרוחות) מה שגורם לי להאמין שלידיה לא כנועה, או מטומטמת היא פשוט הביצ' של סטף כדי להישאר במשחק ולהיצמד כמה שיותר. לידיה הצליחה להוביל את המהלך להדחתו של צ'אד, זה החל מהפרק הקודם בו היא פיתחה עמוד שידרה, עכשיו היא יוצאת נגד כנופיית הארבעה שמצד אחד זה מהלך אמיץ מצד שני מספיק מטומטמם כדי שידיחו אותך. צ'אד עצמו המשיך להפגין את היהירות המתנשאת שלו מה שהוביל להדחה מבדרת עם מגוון הקללות והשימוש בMAN בווידוי בסוף. פשוט תענוג, מעניין מה היה קורה אם הוא היה שיכור באותו רגע אולי פיל היה צריך לעצור אותו מלהחטיף מכות לסטף. סטף מתגלת כבחורה הכי מטומטמת בשבט והכי פחדנית, ההדחה של צ'אד היה סוג של מהלך כדי להגן על עצמה מפני הדחה, למרות שצ'אד לא אמר במפורש שהוא רוצה להדיח את סטף אלא את הכי חזק, זה יכל היה להיות רייף שצ'אד עלה עליו שהוא מנהל את העסק, הפירוש השגוי של סטף הוביל לביטול הגב שהיה לה העונה מה שיעלה לה במשחק בפרק הזה או הבא. מהלך עניינים נכון יהיה להעיף את סטף ואת סינדי (כל כך מצחיק היה לראות שהיא לא מעודכנת בכלום) והשלישיה של רייף, לידיה ודני תהיה כל כך מעולה כי אין מועמד וודאי לניצחון מה שיהווה תחרות מעניינת בפיינל 2. אגב, לא הבנתי מה הרצון הגדול של רייף לתפוס את צ'אד בשקר, הרי גארי חשף קבל עם וטרייבל כי צ'אד שיקר בקשר לאליל החסינות, יותר מזה?

d@r121

New member
../images/Emo58.gif

כי הוא צ'אבי כזה (נו התבלבלתי.. תהרגו אותי
צ'אד ג'אד)

למעלה