Survivior 1305

willo

New member
../images/Emo58.gif צ"ל Survivor 1305

פרק חביב ביותר. כשזה התחיל ישר באתגר הפרס עוד חשבתי שהנה יש לנו היום לפחות תיקו אם לא הדחה כפולה (לא זה יהיה בשבוע הבא) ואז התברר שהסיבה היא קאובוי, ג'סיקה ואוזי מחפשים את המטמון. נכון גם בעונה 11 הלכו לשבט השני, ואישית זה לדעתי צעד חכם שמוציא אנשים מפוקוס אבל:- א. השארתם את סנדרה להתחבר ליול והחברה, ב. עכשיו גם בשבט הני לא אוהבים את קאובוי (מה שדווקא יכול להבטיח לו חסינות אם למשל בפרק הקרוב - כמו בגואטמלה - אחד מרארו יתן חסינות למישהו מהייטו). האתגר ההי מעניין, והייתי בטוח שרארו ינצחו. סך הכל שני הפרקים האחרונים מתחילים להזכיר את פלאו, שבט צעיר, חזק וטיפש שמפסיד בגלל שטויות, ומעיף שחקנים חזקים. בהצבעה המתח היחיד היה האם הקללה נשארה וכל ההיספנים יעופו רק בגלל מה שעשו לבילי, אבל לא (ולדעתי בצדק), בל רק שבינתים מי שעף זה שני כושים ושלושה היספנים. הפרק הזה התחלתי לחבב את פאוורטי, אם כי עדיין היא צריכה לעוף. הגיע הזמן שאסיאתי ינצח.

walking

New member
דעות על הפרק ../images/Emo58.gif

פרק טוב סך הכל, האתגר חסינות היה מצוין והייתי בטוח לפי העריכה שרארו ינצח אבל בסוף הם הפסידו. לא ממש חבל לי על סטפני, למעשה אני שמח שהיא עפה, סתם שחקנית משעממת. פרק הבא אחד מכל שבט עף, ביי קאו-בוי

willo

New member
../images/Emo58.gif

גם אם הייתי רוצה שהוא יעוף, אני לא הייתי מהמהר על כך, לדעתי יש סיכוי שהוא עוד ישאר...

amitooshacham

New member
../images/Emo58.gif

פרק מצוין. אהבתי את שני האתגרים - במיוחד החסינות. דבר כל כך פשוט כמו לעמוד על פלטה קטנה גורם לכל כך הרבה מתח.
קאובוי שולט. הוא מסוג האנשים שכיף לראות בטלוויזיה אבל בטח סיוט לחיות איתו. אני איתו בטלוויזיה, אז מצידי שימשיך עד הסוף. אני עדיין בעד חמשת האסיאתים וג'ונתן. אוזי צריך לעוף, הוא מעצבן.

Sole Survivor

New member
תגובה- חצי ספוילר

לעמוד על פלטה בגודל מרצפת שיותר מדיי אנשים מחזיקים אותך ומושכים אותה אליהם ניראה פשוט???? לפעמים מה שאולי ניראה קל בטלווזיה ממש לא יהיה קל במציאות במיוחד אם אתה בלחץ תחרות וגם ששמונה אנשים עומדים על פלטה בגודל מרצפת -זה גם לא כזה קל כמו שזה ניראה....

../images/Emo58.gif1305

עוד פרק מרתק מבית היוצר של בורנט. אבל אני חושב שעליתי על משהו בזכות הפרק הזה:
אל תקראו לי צפניה אם עד סוף העונה קאובוי ופליקה לא הופכים לאייטם. אני שם כסף על זוגיות ביניהם. לעניין האסטרטגיה - לפי דעתי, יש מקום לכלל כריסטי: אני לא מסכים עם הצירוף של סונדרה לברית ה-5. אמנם אני בעמדה של צפייה בוידויים ואני יודע שיש מצב שהיא תשנה את ההצבעה שלה, אבל בתכל'ס כל עוד יש להם ברית מרובעת חזקה הם פשוט צריכים לפנות לשלושת האחרים ולהציע להם להעיף במשותף את סונדרה. אף אחד לא אוהב מתלבטים. אני עדיין טוען (ואמשיך לטעון עד שמשהו ישתנה) שמדובר בקאסט האנמי ביותר שלוהק אי פעם לתוכנית הזו (אפילו הקאסט של עונה 10 היה יותר טוב). תורת הוודו: בקי, אוזי, כריסטינה.

Kfozli

New member
../images/Emo58.gif1305

פרק נחמד אתגר הפרס היה מותח, לא ציפיתי שיול יפול ראשון. תקנו אותי אם אני טועה אבל עפ'י חוקי המשחק אסור לאנשים בשבט אחד לבוא לאי של השבט השני בלי רשות. בכל מקרה זה היה מיותר לבוא לאי אחר, לא יכול להיות שנגמר להם כל האוכל באי. ג'ונתן כנראה יודע שמישהו מצא את הפסלון, מעניין מה הוא יעשה עם זה. אתגר החסינות היה מקורי, בהתחלה חשבתי שזה בלתי אפשרי להעמיד 8 אנשים על מקום כזה קטן, אבל זה כן ואני שמח שאייטו זכו. ביי סטף, לא הייתה משהו גם ככה.

../images/Emo58.gif

אולי אני טיפש, אבל הפרק ממש הפתיע אותי מבחינת העריכה. גם הייתי בטוח שרארו יקחו את החסינות (שהייתה מעולה, דרך אגב. היה קורע לראות את כולם נמחצים על פלטה קטנה), וגם הייתי בטוח שכריסטינה תעוף (למרות שהיה ברור שזו תהיה הצבעה שבטית, ככה שברגע שהיו שני קולות לסטפני זה כבר היה ברור...) תודה לאל שסטפני עפה. היא הייתה כל כך גרועה ומשעממת. וגם נחמד שלא מעיפים את כל הלטינים ברצף (ואם כבר מעיפים, אז קודם את אוזי). קאו בוי וג'סיקה חייבים לעוף כבר. ההימור שלי הוא שאחד מקבל יקח חסינות (או יקבל אותה מהשבט השני) והשני יעוף. אני ממש מקווה שג'סיקה תלך. האסיאתים והלבנים שולטים (למעט קאובוי וג'סיקה).

maya567

New member
../images/Emo58.gif

מטר, אני לא מבינה איך אתה לא אוהב את אוזי? חשבתי שיש לנו טעם דומה...

../images/Emo58.gif

סורי, אבל אני לא סובל אנשים שברגע שהם במיעוט הם חושבים שאם הם ידוגו הרבה דגים הם ישארו הרבה זמן. איפה האסטרטגיה פור קריינג אאוט לאוד?? ומבחינת מראה הוא בסדר, רגיל כזה. בראד הרבה יותר שווה... (וגם ג'ייפי בזמנו).

maya567

New member
../images/Emo58.gif

בראד?? יותר מדי גיי לטעמי... את ג'ייפי גם אהבתי, אבל בעונה שגם ככה האסטרטגיות לא משחקות כזה מקום מרכזי - אני משקיעה את מירב מאמצי בהסתכלות על שרירי הבטן של אוזי ועל תלתלי הזהב שלו. יאמי.

Sole Survivor

New member
../images/Emo58.gif

הייי גם אני בעדו ובעד ג'ייפי- חבל שעף לפי דעתי צריך לעשות בהשרדות 14 שני שבטים של בנים ובנות הכי יפים מכל העונות
איזה שיטחיות....

rshamir

New member
Survivor 1305 ../images/Emo58.gif

למרות כל מה שנכתב פה, מבחינתי יש רק היילייט אחד לפרק הזה. סוף סוף מישהו משתיק את ג'ף, שיכול להיות לפעמים מעצבן יותר מקאובוי עם היציאות שלו. כשהוא אמר באתגר הפרס "now we wait a little more" וג'ונת'ן השתיק אותו ואמר לו שזה נשמע כמו משחק מילים גרוע, אפשר היה לראות שג'ף יוצא מהאלמנט שלו, שקרה משהו שהוא לא רגיל אליו. רק בזכות זה אני בעד ג'ונת'ן. (למי שלא הבין, משחק מילים גרוע של wait/weight)

RedDevil17

New member
../images/Emo58.gif1305

הערות: 1. אני אוהב את הקטע המגשר בין הריקאפ לקרדיטס. 2. האם זו היתה העריכה המוזרה ביותר בתולדות הישרדות? ההעפה של כריסטינה היתה קלאסית. דמות שלא אמרה כלום במשך 4 פרקים פתאום מצטיירת כמעצבנת מאוד, כולם שונאים אותה, ואנחנו לא באמת ניפול בפח ונאמין שיש סיכוי שסטפני תעוף. ואז - סטפני עפה. 7-1. WTF?! 3. כריסטינה מעצבנת, כן, אבל אותי רבקה ובמיוחד ג'ני מעצבנות יותר. וואו, ג'ני ממש בלתי נסבלת. 4. בכלל, רארו הוא שבט מעיק, מדוכא ולא נעים. פרוואטי היא היוצאת דופן, והיא הפייבוריטית שלי בקאסט הלא-מלהיב הזה. 5. הם באמת מצפים מאיתנו להאמין שג'סיקה לא שמה לב שהיא חוזרת למחנה שבו היא בילתה 7 ימים? כן, היא אמנם מטומטמת מאוד, אבל לא צריך להיסחף. 6. עפ"י העריכה, לדעתי המנצח יהיה ג'ונתן, פרוואטי או ג'סיקה. מנצח לבן לעונת הגזענות. יהיה דיסקו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
נא לקרוא את חוקי הפורום

יש לציין בכותרת ספוילר ולהימנע מכל מיני אייקונים שונים.

זה היה נראה ספויילר?../images/Emo12.gif../images/Emo108.gif

אם אתה אומר אז פעם הבא האני אסמן על כזה דבר קטן ספויילר..

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif 1305

פרק מעולה. האתגרים היו מותחים ומהנים. טוב שאייטו זכו בחסינות - מצידי שכל רארו חוץ מנייט ופווארטי ילכו אחד אחרי השני. הצירוף של סנדרה לרביעיה של יול-בקי-קנדיס-ג'ונתן היה רק עניין של זמן. פאוורטי בצד השני עושה את שלה - הגברים עובדים קשה כדי להוכיח את עצמם והיא לרגע לא מוצאת את עצמה בקו האש של אף אחד.
לפרומו לפרק הבא : אז כריסטינה קצת עצבנית שאמרו שהיא שתלטנית. להיות במרכז של בטוח זה דרך מעולה לצאת מהטרייבל הבא עם התרמיל והלפיד מכובה. וזה גם העפה כפולה אז נהמר על קאובוי וכריסטינה.

למעלה