Survivior 1305

Volldemort

New member
../images/Emo58.gif

צריך להעיף: נייט ואדם. יופי שסטפני עפה, עוד אחת מהדמויות שלא שמים לב אליהם ולא משנה אם הם במשחק או לא. שבוע הבא- העפה כפולה. אני מהמר שאלו יהיו כריסטינה ו...מממ..ג'ונתן? אם אייטו יהיו חכמים... צריכות לנצח: פרוואטי וג'סיקה! או לפחות להגיע לגמר

Doji

New member
../images/Emo58.gif 1305

משעמם! העונה הזאת הולכת בעקבות העונות האחרונות הקודמות. אני אפילו לא יודע בדיוק מה, אבל משהו לא ממש עובד שם. הבעיה בקאסט. וגם באקסייל איילנד המיותר וגם בג'ף המאוס. זה הפרק האחרון העונה שאני אבזבז עליו רוחב-פס. מעתה והלאה אני אצפה בפרקים שמשודרים ביס באיחור של חודש. איי דונט קאר. מה שאומר שהריאלטי היחיד בתקופה הקרובה שינצל אצלי רוחב פס הוא X-FACTOR, שווה כל רגע של מהירות גלישה בלתי נסבלת.

Jastar

New member
חצי ספוילר

לא יודעת אם זה ספוילר או לא. בכל אופן, שמתם לב שג'ונתן הוא שחקן, די מוכר אפילו. משוםמ מה בהישרדות מתייחסים וכותבים עליו שהוא מלצר. זה גרם לי לחשוב, אולי כולם שם שחקנים לא כל כך מוכרים ובעצם עובדים עלינו במשך 13 עונות. או, שג'ונתן שיקר להפקה. מה דעתכם?

Libidibom

New member
אגב שחקנים בהשרדות,

לפני כמה זמן צפיתי בפרק הפיילוט של "אלו הם חיי", ושיין מהעונה הקודמת משחק שם בחור שמנסה לאנוס את אחת הדמויות. למען האמת, הוא משחק לא רע.

Mr Bing

New member
אתה לא יכול.. אין אותו בארץ.

משיגים את הפרקים בדרכים לא חוקיות

Y M C A 1

New member
זה פשוט

מגעיל וזה דוחה אותי אתם מורידים פרקים בדרכים לא חוקיות, אני מניח שמירק או משהו בסגנון, שלא תבינו אותי לא נכון אני ממש לא נגד אין מישהו שלא מוריד בדרכים לא חוקיות. גם להוריד שיר זה לא חוקי אבל מנהלים, מה אני אגיד לכם, מצטער אבל אני פשוט נגעל כי אם מישהו פה יעלה הודעה וישאל איך מורידים פרק מסוים דרך תוכנה מסוימת אתם תקטלו אותו. העיקר יש לכם "חוקי פורום" ואני בטוח שהודעה כזאת ממישהו עלתה כבר, אני אפילו ראיתי בעצמי פשוט מגעיל

Mr Bing

New member
הבנתי את כוונתך

אבל כדאי שתבין שהחוקי פורום זה לא כי המנהלים רוצים רק הם להוריד ושאף אחד לא ידע, אלא זה הכללים של תפוז- שפשוט אסור לכתוב בתפוז שום דבר על הורדות לא חוקיות. זה בכל הפורומים של הסדרות ככה...

Y M C A 1

New member
אוקיי, אם זה תחת חוקי תפוז

זה כבר משהו סליחה אם פגעתי במישהו או אם הגזמתי בתגובתי בכל אופן השרדות סדרה ענקית ולצערי אני מסתפק בשידורים של AXN. תבלו

למעלה