surprise, surprise!
אולי בפעם הראשונה בחיים שלה, דיאן עשתה את המעשה הנכון. היא הקשיבה למייקל, ולא בלעה את הפתיון הדי מתעתע של ליאנה. מפתיע? תנסו "לא ייאמן"
. האם דיאן is finally coming to her senses? האם בכלל יש לה senses? בדרך-כלל לא, אבל היום אי-אפשר היה לבוא אליה בטענות. לזכותה ייאמר בנוסף, שנראה שהיא קיבלה את ההחלטה עוד לפני שהיא דיברה עם מייקל. אחרת, איך המזוודות שלה כבר היו ארוזות? מתי בדיוק היא הספיקה לארוז אותן, בין השיחה עם מייקל לבין שיחת הטלפון על ליאנה, או בין שיחת הטלפון עם ליאנה לבין השיחה עם ויקטור?
לא סביר. ההסבר היחיד הוא שהיא התחילה לארוז עוד בלילה, כי in some level היא הבינה כבר אז שמייקל צודק ושזו ההחלטה ההגיונית. ולשם שינוי ובאופן כמעט בלתי ייאמן, היא חשבה גם על הבן שלה ולקחה אותו במכלול השיקולים שהנחו אותה מה לעשות עם האולטימטום של ויקטור! לפחות למדנו היום שאפילו דיאן מסוגלת לחשוב ולהתנהג כמו אמא. אפילו בשבילה זה מוגזם לתת לבן שלה להפוך לקרקס תקשורתי. מעניין מה יקרה עכשיו - אולי עכשיו גם אוליביה תתחיל לחשוב קצת על הבן שלה ולהסכים שהוא יראה את מלקולם?
אני מתחילה להצטער על זה שירדתי אתמול כל-כך חזק על ג'ק. נכון שיש לו את האינטרסים שלו במערכת היחסים עם פיליס, אבל היום ראינו שאפילו הוא בעצמו מתחיל להבין שיש שם יותר מזה. הייתי צריכה לתת לו יותר קרדיט, הרי זה ג'ק ואי-אפשר לחשוד בו שהוא אי פעם יאכזב אותי במשהו שהוא עושה.
הקטעים של בראשלי והפנקס השחור היו ממש משעשעים. "היא רקדנית לא כל-כך טובה"; "והיא רקדנית ממש ממש גרועה".
חמודים כל-כך. אגב, בעניין הירידות שלהם על "אשת המיסתורין" של ג'ק, לזכותם ייאמר שהם עדיין לא יודעים שזאת פיליס, ולכן הם לא אמרו שום דבר רע על פיליס עצמה. לפחות לא בינתיים.
אולי בפעם הראשונה בחיים שלה, דיאן עשתה את המעשה הנכון. היא הקשיבה למייקל, ולא בלעה את הפתיון הדי מתעתע של ליאנה. מפתיע? תנסו "לא ייאמן"