surprise, surprise!

taish

New member
surprise, surprise!

אולי בפעם הראשונה בחיים שלה, דיאן עשתה את המעשה הנכון. היא הקשיבה למייקל, ולא בלעה את הפתיון הדי מתעתע של ליאנה. מפתיע? תנסו "לא ייאמן"
. האם דיאן is finally coming to her senses? האם בכלל יש לה senses? בדרך-כלל לא, אבל היום אי-אפשר היה לבוא אליה בטענות. לזכותה ייאמר בנוסף, שנראה שהיא קיבלה את ההחלטה עוד לפני שהיא דיברה עם מייקל. אחרת, איך המזוודות שלה כבר היו ארוזות? מתי בדיוק היא הספיקה לארוז אותן, בין השיחה עם מייקל לבין שיחת הטלפון על ליאנה, או בין שיחת הטלפון עם ליאנה לבין השיחה עם ויקטור?
לא סביר. ההסבר היחיד הוא שהיא התחילה לארוז עוד בלילה, כי in some level היא הבינה כבר אז שמייקל צודק ושזו ההחלטה ההגיונית. ולשם שינוי ובאופן כמעט בלתי ייאמן, היא חשבה גם על הבן שלה ולקחה אותו במכלול השיקולים שהנחו אותה מה לעשות עם האולטימטום של ויקטור! לפחות למדנו היום שאפילו דיאן מסוגלת לחשוב ולהתנהג כמו אמא. אפילו בשבילה זה מוגזם לתת לבן שלה להפוך לקרקס תקשורתי. מעניין מה יקרה עכשיו - אולי עכשיו גם אוליביה תתחיל לחשוב קצת על הבן שלה ולהסכים שהוא יראה את מלקולם?
אני מתחילה להצטער על זה שירדתי אתמול כל-כך חזק על ג'ק. נכון שיש לו את האינטרסים שלו במערכת היחסים עם פיליס, אבל היום ראינו שאפילו הוא בעצמו מתחיל להבין שיש שם יותר מזה. הייתי צריכה לתת לו יותר קרדיט, הרי זה ג'ק ואי-אפשר לחשוד בו שהוא אי פעם יאכזב אותי במשהו שהוא עושה.
הקטעים של בראשלי והפנקס השחור היו ממש משעשעים. "היא רקדנית לא כל-כך טובה"; "והיא רקדנית ממש ממש גרועה".
חמודים כל-כך. אגב, בעניין הירידות שלהם על "אשת המיסתורין" של ג'ק, לזכותם ייאמר שהם עדיין לא יודעים שזאת פיליס, ולכן הם לא אמרו שום דבר רע על פיליס עצמה. לפחות לא בינתיים.

Dawn12

New member
לדעתי את נותנת יותר מדי קרדיט לדיאן

אני משוכנע שברגע שמייקל יצא מהדירה היא ציוותה על מריסה שתתחיל להזיז את עצמה כי צריך לארוז את הפנטהאוז לתוך כמה מזוודות מכוערות. זו הרי הסיבה שבגללה צירפו את מריסה לסצינה הזאת מלכתחילה. זה לא שבאמת היינו צריכים לשמוע אותו שואלת את דיאן: "אז מה? הגיע יום הדין?" או מה שהיא לא שאלה אותה. ממש לא ברור לי העניין הזה עם מריסה. היא לא התפטרה כבר ואמרה שנמאס לה מהיחס של דיאן כלפיה? מה עם העבודה שלה אצל פול? למה היא ממשיכה להגיע לפנטהאוז גם בלי לקבל על זה כסף מדיאן? תמוה ביותר. לגבי ג'ק - אני חושב שהוא עדיין לא מבין ש"יש שם יותר מזה". הוא בסה"כ נזכר באטרקציה השווה שהוא זכה לה, אבל אין שם שום דבר מעבר לזה לדעתי. הוא ממש לא חושב על פיליס כמישהי לטווח ארוך. ודרך אגב, אשלי משוכנעת שהוא יוצא עם איזה bimbo להגדרתה, אבל היא ישר אצה-רצה לסדר לו דייט עם מישהי שקוראים לה bunny? אממ... אוקיי. I rest my case

taish

New member
לא מסכימה איתך לגבי דיאן

לא נראה לי סביר שברגע שמייקל יצא מהדירה דיאן ציוותה על מריסה להתחיל לארוז, ומצאתי לזה כמה אינדיקציות בפרק: 1. פרק הזמן שחלף החל מהרגע שמייקל יצא מהפנטהאוז ועד שויקטור נכנס אליו היה קצר ביותר. כשויקטור נכנס, זה היה עדיין הבוקר של אותו יום (דיאן אמרה לו "בוקר טוב" כשהוא נכנס). אפילו בשביל מריסה זה מוגזם להספיק לארוז בית שלם בבוקר אחד. צריך לזכור שדיאן, לפחות מבחינה פורמלית, אמורה לעזוב לכל החיים. איך ייתכן שמריסה תספיק לארוז לה את כל החיים אל תוך כמה מזוודות מצ'וקמקות בבוקר אחד? אני יודעת שכשאני מתכוננת לנסיעה של כמה ימים בודדים לחו"ל, לוקחות לי כמה שעות טובות לארוז, אז כשמדובר על נסיעה לכל החיים? I rest my case. 2. בוא נראה מה מריסה עשתה מהרגע שמייקל יצא: קודם היא נכנסה לסלון כדי להגיש לדיאן ארוחת בוקר. מייד אחר-כך היא ענתה לשיחת הטלפון של ליאנה. כבר אפשר לראות שמריסה לא ממש רצה לארוז עבור דיאן ברגע שמייקל יצא. וטווח הזמן שבין סוף השיחה עם ליאנה לבין כניסתו של ויקטור? נו באמת, מילא אם ויקטור היה נכנס בערב של אותו יום, אבל כאמור הוא נכנס בבוקר. קשה לי להאמין שבין השיחה עם ליאנה לבין בוא הויקטטור מריסה הספיקה לארוז. לכן אני עדיין דבקה בגרסה שלי שדיאן התחילה לארוז עוד בלילה, כי לפחות ברמה מסויימת היא הבינה שזה המעשה הנכון. וגם אני תוהה למה מריסה ממשיכה להגיע את הפנטהאוז. באמת ששום דבר לא יוצא לה מזה.

Dawn12

New member
יכול להיות שכן יצא לה משהו הפעם

אולי היא שנוררה לעצמה כמה חפצים בזמן שהיא ארזה לדיאן את המזוודות.

taish

New member
נצל"ש - ../images/Emo27.gif שחר

ניסיתי לשלוח אליך כמה פעמים מסר תשובה, ומשום מה "תפוז" עושה לי בעיות. אתה יכול לשלוח לי מסר עם כתובת האי-מייל שלך ואני כבר אשלח את התשובה לשם?

taish

New member
טוב, קבל ביטול ../images/Emo3.gif

איכשהו בפעם ה-186 ההודעה הצליחה להישלח, אז אין צורך שתמסור לי את האי-מייל...

Dawn12

New member
כן, וקיבלתי אותה פעמיים ../images/Emo13.gif

את יכולה להתעודד בכך שגם אני החזרתי לך תשובה וכל מה שכתבתי נמחק בפעם הראשונה שניסיתי לשלוח, אז נאלצתי לכתוב הכל מחדש, ויש מעט מאוד דברים שאני שונא יותר לעשות מאשר שיחזורי טקסט באינטרנט.

taish

New member
כן, זה מוכר...

אתה יכול להתעודד בכך שאתה לא היחיד שנמחקות לו הודעות. גם לי זה קורה לפעמים כי בעצלנותי אני לא תמיד משתמשת בפקודת "העתק". ושתבין, הודעה ממוצעת שלי היא בערך באורך של ההודעה ששלחתי לך אתמול ואף יותר מזה, אז אתה יכול לתאר לעצמך איזה ביאוס זה לשחזר כזה דבר...

זאת אופ''ס

לכן זה אפשרי לדיאן לארוז את המזוודות כלכך מהר. אולם כשהראו את דיאן עם ויקטור, לפי המבט שלה ניתן לראות שזאת לא הייתה החלטה של הרגע האחרון לעזוב. אבל אי אפשר ממש לדעת.... מריסה מגיעה לדיאן על תקן "חברה". כנראה איכשהו למריסה באמת איכפת לדיאן ולא מתוך דאגה למשכורת. אבל אני עדיין לא מבין איך היא נהנת בחברתה של דיאן. מעניין איך אשלי פנתה לשפנפונת הפלייבוי "Bunny" "היי אני אישתו של אחד האקסים שלך בראד, בא לך במקרה לבוא להטבלת ביתי ולהכיר את אחי המתוק? בכל אופן פרק חביב.

Kalla

New member
באופרות סבון אנשים אורזים

במהירות מדהימה ואפילו אם הם נוסעים להרבה זמן התיק הבודד והעלוב שלהם נראה תמיד חצי ריק.

למעלה