Supposed former infatuation junkie

|הדגש| מומלץ להכנס! |סדגש|

שתי הגרסאות האלה הם בין הדקות הכי טובות שהציגה אלאניס. Programa livre Brazil 1998 - אפשר למצוא את זה בשם One unplugged. הקהל תותח, אלאניס תותחית, ובכלל אלאניס ענקית בהופעות אינטימיות וקטנות. שמעו לקטע השיא שיש בשיר (הוואן הארוך) ותקבלו את הצמרמורת של החיים שלכם. מצמרר פחד!! Tibetan concert 1997 - ביצוע ענק לוואן! ביצוע רוק ענק. רק לפי ההתחלה אפשר להבין שמדובר במשהו ענק. אלאניס אומרת: "אני מקדישה ת'שיר לכל מי שפה (לפסטיבל השלום), ומראה תשוקה - מה שקשה לעשות.. אז השיר הוא בשבילכם". זה מתחיל בקלידים, מה שנראה משעמם בהתחלה. ואז בבית השני נכנסים התופים ואז הגיטרות. הוואן הארוך מצמרר וטוב. והסוף הוא ארוך מהרגיל וטוב. אלאניס בסוף שרה ככה. "איטז אוולוויז לוק גוד און פייפר...." באיטיות וברוגע כמו שהיא עשוה בפורגיבן אחרי ה"פורגיבבבבבבבבבבבבבבבבבן". ואז שוב התופים והגיטרות. חובה להוריד!!

BaBa LiVe

New member
מה נאמר ומה נגיד??

הטור הכי מדהים שאלאניס עשתה בחייה הקצרצרים! פשוט מושלם! אין מילים אחרות! כל שיר ושיר במקום! אני הכי אוהב את ווד נאט קאם בהופעות! משהו משהו וג'וינינג יו - שוב...20.7.00 בא"י הקטנה ביצוע אדיר!!! אני בכלל אוהב את באבא - בייחוד באנפלאגד, וגם בסבב הופעות של 2002. דט איי ווד בי גוד - אין מילים לתאר. שוב. והממלצה - ההופעה מהארץ. אר יו סטיל מאד - אחלה שיר, בייחוד הגירסה המדהימה מה- luna park, בואנוס איירס 22.11.99 אגב, השיר יור קונגראג'וליישנס ממש מפחיד אותי - בייחוד בהופעות חיות!

bmk

New member
טוב אז ככה . . .

אחרי כמה ימים של לימודים למבחנים, שקיבלתי כבר צורה של ספרים וצמחים. סוף סוף אני יכולה לחזור לכאן. . . איזה כיף !!!! אז ככה בקשר לדיסק הספציפי הזה. כל גרסה, כל הופעה, כל ביצוע של כל שיר בין אם הוא אקוסטי או הביצוע הכי מטורף, מתקבל אצלי באהבה גדולה !!!!!!!!!!!! אני מתה על הדיסק הזה - הוא מחזיר אותי כל פעם אל הזמן שעברתי בהודו. הוא הכי מדהים בעולם - הוא פותח בפניי אלאניס שאני כל כך אוהבת להכיר. זהו, אני חושבת שהדברים האלה מסכמים את חלק ממה שאני מרגישה כלפי הדיסק הזה, ברור שאני יכולה להמשיך ולכתוב עליו עוד הרבה - אבל אני חושבת שהעברתי את הרגש העיקרי.

למעלה