Supposed former infatuation junkie

front row המומלצים

לא שיש יותר מידי אפשרויות. אבל כל מה שהיו מומלצות. Programa Livre Brazil 1998 - ביצוע אקוסטי עם הפקה שונה. ביצוע שנשמע אחרי מחשבה שנייה מהאחרת. לבסוף יש את הקטעים שאלאניס שמה כקולות רקע בפזמונים. Bonn 1st July 2004 - גרסה רוקרית לשיר. מומלץ, השיר שמבוצע הכי טוב בטור הזה לדעתי.

Rוית

New member
מסכימה עם הגירסה השניה שציינתי

ממש אהבתי איך שניגנו אותה!

ההמלצות ל- Baba

דבר ראשון, הגרסה הכי טובה - Unplugged. באבא זה שיר ענק בסטודיו - גיטרות חזקות, קול זועם ואבירה של הדבר הכי שאנטי. איכשהו אלאניס הצליחה להעלות על הגרסה הזאת דווקא מקול שבא לשיר עם גיטרות אקוסטיות וכינורות. Paris 10th December 1998 - כי זה הדבר שהכי מזכיר את המקור.

לטנק יו...

Saturday nightlive 25th October 1998 - נשמע עם הרבה נשמה. משהו בזה, לא יודע למה.. נותן תחושה שאלאניס באמת חושבת על מילה מילה מהשיר.

...שוב אני

VH1 Storytellers - הגרסה הכי מרגשת לשיר בהופעה. בהתחלה יש סולו של חליל. ואיכשהו בגלל העבירה הכל עובר עם הרבה עומק ונשמה. בכלל כל ההופעה של סטוריטלרס היא גדולה ומומלצת. בד"כ בהופעות אני לא אוהב את החלק הכי גדול בשיר, כי לאלאניס יש פה ושם זיופים. בגרסה הזאת הכל מושלם. גם הפיקשוש הקטן שיש לה... שהיא שרה בסוף "יהההההההה אייייייייה אוווווו ..." בזמן הזה היא מתכופפת לקחת את החליל ומפספסת שניה, והיא עושה אילתור קולי חמוד לאללה. Jay leno 1999 - לא אוהב בכלל את הגרסה. אבל יש בה ייחוד. כי הפיקו את זה שבבית השלישי יעשו כאילו יש לאלאניס הד, וזה לא משהו.

איזה שיר זה יא'אללה.

הרבה יותר טוב בהופעות. 99x club february 1999 - גרסה אקוסטית ואינטמית לשיר הענק הזה. פעם המלצתי למישהו להוריד את הגרסה, אחרי שהוא הוריד הוא הודה לי ואמר שזו באמת גרסה מצוינת. הרבבבבבבבבבבבבבבבבה נשמה ורגש בשיר. בסוף בסוף יש כמה טאבים מתאימים של פסנתר שעושות את הביצוע הזה לאחד הביצועים האקוסטים הכי טובים שלה. Paris 10th December 1998 - שמעו את הגרסה הזאת ותבינו. רק היום שמעתי אותה 5 פעמים פעם אחר פעם. ההופעה במועדון קטן בפריז אבל משולבת בעיקר בגיטרות חשמליות וסינטזייסרים. בסוף יש סולו קטן של גיטרות שלא מתאים לשום שיר חוץ מלקנט נוט. February 8th 1996 NY - אחד הביצועים הראשונים לשיר. הרבה יותר זועם וצעקני מאיך שאלאניס ביצעה את השיר ב- 98-99, אבל לא יותר טוב בכלל. הרבה צעקות ורעש למי שאוהב. Junkie tour - כל ביצוע של השיר בשנים 1998-1999 מומלץ!!

למעלה