SuperStar

kuik0kuik

New member
SuperStar../images/Emo47.gif

ברוכים הבאים לתחרות החדשה סופרסטאר. בתחרות הזו אתם תראו לכולם שאתם יכולים להיות כוכבים. כמובן שאתם בוחרים מקצוע מהרשימה ואיתו אתם תלכו כל הדרך. אבל המשימות עד הרבע גמר כולם יצטרכו לעשות משימות של כולם,אני מתכוון שגם אם את/ה בחרת למשל מקצוע של שחקן תיהיה לך משימה של זמר ותצטרכ/י לעשות אותה. ברבע גמר עד הגמר אתם תעשו משימות אך ורק של המקצוע שלכם. בכל משימה השופטים ידיחו מישהו אחר. הערכות: יש הארכות זמן עד שלושה ימים ואם זה מצב קריטי 5 ימים. פרס- הזוכה במקום הראשון יקבל פרסים א.20 אתרי הורדות. ב.פרס הפתעה. אם אתם רוצים להירשם הינה הפרטים: שם הסים: מקצוע(הינה הרשימה): שחקנ/ית זמר/ת צלמ/ת פפרצי דוגמנ/ית על במה דוגמנ/ית בפירסומות במאי/ת שופט/ת בתוכניות ראליטי מנחה בתוכניות ראליטי רקדנ/ית תמונה: את/ה מבטיח/ה להגיש את המשימות?: יש עד 20 מקומות!.

יא, איזה כיף.

יש המון כאלו בזמן האחרון
. והנה שלי:
שם הסים: ממפיס טנסי.
מקצוע: במאית טרגדיות.
תמונה: שמה, שמה
.
את/ה מבטיח/ה להגיש את המשימות?: נשבעת באמא'שלי!

bar m8

New member
נרשםםם:)

שם הסים: כריסטין פאוסט מקצוע: דוגמנ/ית בפירסומות תמונה: הנה---------------------> את/ה מבטיח/ה להגיש את המשימות?: כןן:)

נרשמת^^

שם הסים: שארלוט בייקר. מקצוע(הינה הרשימה): אני עוד לא בטוחה לגמרי, אבל נראה לי שרקדנית. תמונה: ---> (סורי שזה באיכות קקע,לא מזמן התקנתי סימס מחדש ושכחתי לשנות את ההגדרות) את/ה מבטיח/ה להגיש את המשימות?: I DO

שאלה

יש לי את החבליות יהותר ישנות (אוניברסיטה ניטליף ביזנאס וחיות שעוד לא התקנתי) אני עדיין יכולה להשתתף כאילו בלי ה H&M? אם כן אז שמרי לי מקום

kuik0kuik

New member
בוודאי שמור../images/Emo127.gif

ואני בן חח לא חייב H&M חייב סימס 2

נרשמת:

שם הסימית:לולה סינס מקצוע:דוגמנית על במה תמונה:אני עכשיו מכינה אותה אאת מבטיחה להגיש את המשימות?ברור,למה לא?

נרשמת

שם הסים לולה מון מקצוע זמרת תמונה מבטיחה להגיש את המשימות * סליחה עם זה לא ברור המחשב התפגר והגראפיקה שלי הלכה אז לא יכלתי לשים את הפנים כי הכול מטושטש בנתיים אני מחכה למחשב החדש^^

למעלה