SuperStar

אתה כתבת שזה עד 20 מקומות

לא שחייבים 20 מקומות,נראה לי שזה הזמן להתחיל את התחרות,אם אף אחד לא נרשם. 20 זה נראה לי המון ויותר מדי:]

kuik0kuik

New member
אמ לא תירשמו עוד היום

עד עשרים לתשע ההרשמה תיסגר מהרו!!

נועוש6

New member
תגידד

אמרו לך פעם שאתר חופררררר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא כולם נמצאים פה במשך ה-4 שעות ששלחת 7 הודעות בהם הגעת למסקנה שאנחנו לא נרשמים בגלל שאנחנו נגדך כיאלו בנאדם מה נסגר איתך?! זה כל כך צפוי שמחר או עוד יומיים אתה תגיד שהתחרות נסגרת בגלל שלא נרשמים! אם אתה לא יודע לנהל תחרות ולהתאזר בסבלות אז אל תתחיל בכלל ורק שתדע שאני רציתי להשתתף בתחרות ורק בגלל החוסר סבלנות שלך אני לא! מקווה שהפנמת וסליחה עם הייתי בוטה מידי.

נכון,וחוצמזה איך הגעת למסקנה שאנחנו נגדך?!

מישהו אמר לך את זה?אתה יודע מה אומרים במקרה כזה?נראה שלא למדת את המשפט אל תפתח ציפיות. ונועה,רק שתדעי לך, גם עם כל הלחץ החברתי פה שזורקים בעיקר עליי אני חייב להודות שאני מסכים איתך באופן מלא

kuik0kuik

New member
מי אמר לך תיקראי קצת על התחרות בתגובות

ההרשמה נסגרת היום . התחרות תתקייםבכל מקרה

קטקטXD

New member
נרשמת..

הוא, נראה לי שאני לא אזכור כבר לאן נרשמתי מרוב הרבה תחרויות :\ שם הסים:היילי שון פאן מקצוע(הינה הרשימה): דוגמנ/ית על במה תמונה: --> אבל שיניתי לה איפור+_שיער את/ה מבטיח/ה להגיש את המשימות?: כן

kuik0kuik

New member
לכל מי שלא רצה להירשם בגלל...

הלחץ,ושלא הייתי סבלני אזז אתם צודקים אני באמת לא הייתי סבלני ואני מצטער מהיום אני יהיה סבלני :) הייתי בלחץ כי אני יסע לחופשה ביום שני הזה וכבר רציתי לסגור עניין

kuik0kuik

New member
יום שבת

מי ששומר שבת שיגיד לי :) ואני יתחיל אותה בשבת בערב.

kuik0kuik

New member
תירגעי

זה שאת עצבנית אל תוציא עליי את העצבים שלך. תלמדי לדבר ואז תגידי את כל מה שיש לך להגיד

למעלה