superior spiderman

mulon1984

New member
למה להיות קשה?

פיטר קיים כבר עשרות שנים ולא חסר סיפורים שלו לקרא. בינתיים מקבלים קצת דוק אוק. זה הרי לא יחזיק יותר מעשר חוברות.

Lion_Heart

Well-known member
על פי מה

שאני קראתי, זה יחזיק מעמד שנים(על פי הכותבים) ואני לא רוצה לקרוא על אוקטביוסבתור ספיידרמן ...פשוט לא ,תודה,this is where i get off'

mulon1984

New member
מה?!

אני לא מבין על סמך מה אתה אומר את זה!
קודם כל אף אחד לא יעלים את פיטר ליותר מחוברת שניים. שכח מזה. גם אם הוא מת, הוא יהיה שם בתור רוח רפאים\פלאשק\תוכנת מחשב\ישות קוסמית. הוא לא יעלם. ואף אחד גם לא ייתן לאוקטביוס לתפוס את התפקיד הזה ליותר מ-12 חוברות גג. אפילו Dark reign לא נמשך שנים ואפילו זה דווקא היה טוב ומעניין.

שנית, דן סלוט עשה בכותר קטן ושולי כמו שיהולק שינויים מאוד דומים, כמו לדוגמה כשהוא העלים לשי-הולק את הכוחות לנצח נצחים וזה החזיק אולי 6-7 חוברות לפני שהוא החזיר לה אותם. אז נראה לך שהוא יהרוג את פיטר וזה יישאר ככה שנים???

Guid

New member
תקן אותי אם אני טועה,

אבל בסדרות קומיקס, לא רק הכותב מחליט מה יהיה גורל הדמות, נכון?
אם העורך של החוברת רוצה לשמר או להנחיל קו מסויים בחוברות שהוא אחראי עליהן, אז זה אומר שהכותבים שיעבדו תחתיו יהיו מחוייבים לאותו הקו, לא?

(בלי קשר לספיידרמן ולדן סלוט, אלא בקומיקס בכללי)

mulon1984

New member
אינך טועה, אך

מה הסיכויים שאיזה עורך יחליט שזה רעיון טוב לתת לדוק אוק להיות ספיידרמן למשך יותר מתריסר חוברות? מי הקמיקאזה הזה?

mulon1984

New member
אם אתה מזכיר מיליון דולר...

תנסה לחשוב כמה שווה ספיידרמן שהוא פיטר פרקר, ותבין למה בחיים לא יעשו שינוי כמו מה שקורה עכשיו ויתנו לזה להימשך שנים.

Guid

New member
תכלס?

אני אישית לא חושב שזה יימשך שנים.
אין לי הרבה ניסיון עם שינויים גדולים בקומיקס (בכל זאת, אני בעסק פחות משנה), אבל שמתי לב ששינויים גדולים שנעשו בעבר לא נמשכו יותר משנה...

Lion_Heart

Well-known member
אני אומר את זה על סמך המאמר הבא

http://www.comicbookresources.com/?page=article&id=42836
שם כתוב ש
א:It's also what the good part of our first year of Superior is about -משמע שזה יחזיק מעמד יותר משנה,לא?
ב: and with the fate of Peter Parker completely uncertain, there's no telling whether the character will be back any time soon- שזה אומר שפיטר לא יחזור בזמן הקרוב...לא?
בבקשה תקנו אותי אם אני טועה, כי אני ממש רוצה לטעות בענין הזה

mulon1984

New member
אתה טועה!!!!!!!!

הנה הסיבות למה:
1. כי אתה לא אני, ואני תמיד צודק, ולכן אפסו-פקטו, אתה טועה.
2. עם כל הכבוד להצהרות של מרוול, אפשר לקחת אותן בספק. היו הרבה תוכניות שהם עשו והיו צריכים לשנות אותן לפעמים אפילו ברגע האחרון. אל תשכח שכבר היינו צריכים להיות בשיא או אפילו בסוף אייג' אוף אולטרון לפי התוכניות המוקדמות שלהם.
3. גם אם במשך השנה הקרובה דוק אוק יהיה ספיידרמן, זה אל אומר שלא יהיה פיטר פארקר בצורה כזו או אחרת. לדעתי בצורה מאוד דומיננטית, כי באמת, באמת, אף אחד לא כזה מטומטם כדי להעלים את פיטר פארקר (ובעצם את ספיידרמן) מהכותר המרכזי של ספיידמן למשך יותר משנה. מה זה פה, סאגת המשובטים?!?!

Lion_Heart

Well-known member
שמענו

...ותודה שהזכרת את סאגת המשובטים שהיתה אמורה להיות 6 חודשים ונמשכה כמה? שנתיים?

mulon1984

New member
זה לא יקרה שוב

זה היה שנות ה-90. תדחיק, תכחיש. אבל זה רק מראה לך מה שוות תוכניות מראש.

Lion_Heart

Well-known member
BOLDLY STATED...YET I REMAIN

UNCONVINCED שזה אומר שאני לא משוכנע בכלל ...שפיטר יחזור נראה מי צדק,עד אז אני אשאר עם scarlet spider

למעלה