superior spiderman

Lion_Heart

Well-known member
superior spiderman

...מה דעתכם על מה שקרה? חיובי? שלילי? האם תמשיכו לקרוא?

Guid

New member
המממ... (מכיל
)

אני לא קראתי את אמייזינג ספיידרמן,
אבל אם אתה מתכוון לשינוי שהם עשו לגבי הזהות הסודית שלו, אז אני רק אומר ששקלתי מאוד להתחיל את Superior אבל ירד לי החשק לחלוטין כשקראתי באינטרנט שזה לא יהיה פיטר פארקר...

Lion_Heart

Well-known member
גם לי ירד החשק...

וידעתי שזה מה שיקרה עוד מחוברת 694

idodo35

New member
ספויילרים רציניים!

האמת היא שאני ממש אהבתי איך עשו את זה...
לא הופתעתי זה היה הניחוש שלי מהרגע שהודיעו שזה כבר לא יהיה פיטר אבל איך שהם עשו את זה+ האפשרויות לאן זה יכול ללכת עושים לי חשק רציני להמשיך לsupirior שלגביו הייתי בהתלבטות...
הדאגה הכי גדולה שהייתה לי בנוגע לקטע ונפתרה היא מה הם יעשו אחרי? אוקיי אוקטוביוס ניצח אבל מה עכשיו? האם הוא הולך להפוך את ספיידי לדמות רעה? האם הוא הולך להעמיד פנים ולבנות עוד איזושהי תוכנית זדונית? ואם הוא הולך להפוך לטוב למה פתאום השינוי? התשובה שהם סיפקו לכל העניין מאד סיפקה אותי וגם ממש אהבתי איך אוק יכול גם לכבד את כל השיעורים שהוא לומד מהזכרונות של פיטר ובמקביל ללגלג עליו ולהתייחס אליו כנחות (כרגיל לדוק אוק)
קיצור אותי מרוול שכנעו ולמרות שברור שזה יוחזר בשלב זה או אחר אני מאד שמח שהיה להם את הבייצים ללכת עם זה עד הסוף

shacharx5

New member
רגע

אם הסופייראר ספיידרמן הוא חלק מMARVEL NOW אז למה לא לשים את פיטר פרקר?
זאת אומרת הוא הספדיירמן שהמיינסטרים מכיר

idodo35

New member
לא יודע

אני מניח שהם פשוט רצו לעשות את הסיפור הזה וזה נפל על הmarvel now אז הם אמרו להם לעשות את זה כחלק מהרילאונצ'...

Lion_Heart

Well-known member
דעתי

שנאתי את זה כל כך...את המנויים שלי עם MARVEL ביטלתי...הדבר ש...פשוט הרס לי את זה, היה שהם נתנו ל דוק אוק את החיים של פיטר...את פאקינג מרי ג'יין...אני אהבתי את הקומיקסים לא בגלל ספיידרמן אלא בגלל פיטר, ואין לי שום חשק לקרוא קומיקס על מעלליו של אוטו אוקטביוס...ממש ממש שנאתי את זה...ונבל שמנסה לחזור בתשובה? מה קיין פרקר לא מספיק לכם?

idodo35

New member
מה שאותי מעניין בזה...

זה שזה לא בדיוק נבל שמנסה לחזור בתשובה כמו קיין. אוטו אוקטביוס הוא דוקטור אוקטופוס והוא ניצח את ספיידרמן. עכשיו כתוצאה מהתוכנית האחרונה שלו הוא גנב לו את החיים והם שלו יחד עם הכוחות והכל אבל יחד עם הכוח באה האחריות של להיות ספיידי אוקטביוס מבין את זה (בכל זאת האדם גאון) ומחליט להפוך לספיידרמן יותר טוב ממה שפיטר אי פעם היה. צריך לזכור שבזמן האחרון (אני מניח מאז שהוא גילה שהוא גוסס) המניע המרכזי של אוק היה להזכר. בends of the world הוא ניסה לעשות את זה על ידי השמדת העולם ועכשיו הוא פשוט עושה את זה בדרך שונה, להיות ספיידרמן.
לדעתי יש לפרמיס הרבה פוטנציאל לסיפורים מעניינים עם אוק כספיידרמן והסיפור עצמו לדעתי נעשה טוב מאד
סך הכל פיטר יחזור אחרי הכל זה קומיקס אני נותן לסידור הזה טופ שנה שנתיים עד שהוא איכשהו יחזור לחיים ולהיות ספיידרמן (בטח עד הסרט הבא בסדרה של הamazing) כך שגם אם אתה פה בשביל פיטר תזכור שהשינויי זמני...

Lion_Heart

Well-known member
נפלא וכל זה

אני לא אשלם להם על ה...הזה...שפיטר יחזור, אני אחזור...פשוט למדי לא ?
...וברצינות? דוק אוק מתמזמז עם מרי ג'יין?...מתחשק לי להביא למישהו מהכותבים מכות...מטאפורית ,והקטע שפיטר זוכר את ליל הכלולות של אוטו ודודה מיי?...NOOOOOOOOOOOOOO

idodo35

New member
חחח

אותי זה דיי הצחיק...
בנוסף הקטע הזה לפחות ייתן להם להחזיר את MJ בלי טכנית לשבור את השינויים של one more day.... אז... יש?
לא יודע סך הכל נהינתי מהסיפור ומסקרן אותי לראות מה יהיה...

Lion_Heart

Well-known member
אמ...לא

מרי ג'יין תחזור...אבל לא לפיטר...אז זה לא תקף

Lion_Heart

Well-known member
אני מבין שבחיים לא קראת קומיקס של מארוול?

LOL...כאילו זה יהיה כך כך קל תחשוב על ההלם של MJ לגלות שהיא...התנשקה צרפתית עם דוק אוק ופיטר...כן ברור שהם ישר יחזרו ולא יפרדו שוב(אני ציני,נו)

Guid

New member
חבר'ה, אני צריך קצת ספוילרים פה.

מכיוון שאני דווקא כן אנסה לתת צ'אנס לספיידרמן, אז אני חושב שאני צריך לדעת מה קרה בסוף עם אוק ועם פיטר...
למישהו בא לתמצת לי את הסיפור בראשי פרקים?

idodo35

New member
אוקי (ספויילרים!) תמצות:

כמו שאתה יודע אחרי ends of the earth פיטר תפס את אוק וכלא אותו בבל ריב שם הוא ממתין למותו. עם שעות מעטות לחיות אוקטביוס מפעיל את המוצע האחרון שלו ובעזרת אוקטובוט מיוחד הוא מחליף את התודעה שלו ושל ספיידרמן כעת פיטר לכוד בגופו הגוסס של אוקטביוס מתחרה נגד השעון כדי לחזור לגופו. דבר ראשון הוא סוחר את היידרומן, סקורפיון וטראפסטר שעוזרים לו לברוח מהכלא (וגם גורמים למורביוס לברוח) והוא חוזר לאחד מהבסיסים המיוחדים של אוק. פיטר הולך לתחנת המשטרה (בגופו של אוק ועם היידרומן, סקורפיון וטראפסטר מחפים עליו) וגונב את האוקטובוט המיוחד שבעזרתו דוק אוק עשה את ההחלפה. בינתיים אוק תכנן לעלות על מטוס ולחזור אחרי שפיטר ימות אבל הוא משנה את דעתו אחרי שהוא שומע שפיטר ברח. הוא ממהר לרכז את כל האנשים הקרובים לפיטר באוונג'רס טוואר. ואז הוא יוצר קשר עם פיטר ולאחר שהוא נכשל לפוצץ אותו בעזרת ההשמדה העצמית (אותה פיטר הצליח לנטרל בעזרת זכרונותיו של אוק)
אחרי שזה נכשל אוק מגלה לרשויות איפה הוא נמצא והם שולחים חולייות שוטרים לאיזור. פיטר בורח משם בעזרת צוללת (ומשאיר את טראפסטר למשטרה) ומשם הוא, הידרומן וסקורפיון בורחים דרך הביוב. אחרי זה אנו רואים את MJ מגלה לפיטר שהיא עדיין אוהבת אותו והם מתנשקים (כשאני אומר כאן פיטר הכוונה היא כמובן לאוק) פיטר מוביל את היידרומן וסקורפיון לאוונג'רס טוואר בתקווה שטוני סטארק או ביסט יוכלו לעזור לו אבל פוגש שם רק את אוקטוביוס שמגלה "בטעות" איפה הוא החביא את האנשים הקרובים לפיטר ביניהם ג'ונה ג'יימסון. היידרו מן וסקורפיון רצים למצוא אותם ואוק משתמש בהגנות של הבניין (אותם הוא כיוון כדי שיהרגו פולשים במקום רק להמממם) כדי לתקוף את פיטר. היידרומן מגלה את החברים של פיטר אבל צוות הוריזון נפתרים ממנו בעזרת שואב אבק ענקי (כמו שעשו לסנדמן) ואז סקורפיון מגיע ומאיים על ג'ונה דרך אביו. אוק מגיע גם הוא ולאחר שהוא חובה פלאשבאק מזכרונותיו של פיטר על מיי הוא מכה את סקורפיון כל כך חזק שהוא מוריד לו את הלסת התחתונה... פיטר תופס את אוק וקופץ איתו דרך החלון במטרה להרוג את שניהם אבל אוטו מציל אותם עם קורים. לאחר הנחיתה פיטר מנסה פעם אחרונה לחזור לגופו בעזרת האוקטובוט הזהוב ונראה כאילו שזה עבד אבל אז אנו רואים שאוטו לובש מעין קסדה מתחת למסכה שמונעת ממנו לעבוד.
ובכך פיטר מודה בתבוסתו אבל ברגע האחרון הוא מצליח להגיע לאוטו הוא מצליח לגרום לאוטו לחוות את הזכרונות של פיטר כפי שהם חולפים לו מול העיניים ובכך אוטו אוקטביוס מבין שעם כוח גדול באה אחריות גדולה. וכך פיטר פרקר מת ואוטו אוקטביוס הופך לספיידרמן!
זהו זה התקציר של שלושת הגליונות האחרונים של ASM
אני מאד נהינתי מהסיפור וממליץ לך פשוט לקרוא אותו במקום להקשיב לתקציר שלי

Guid

New member
וואו, (
)

נשמע אחלה סיפור באמת

עכשיו חבל לי על פיטר...
איזה מבאס למות ככה

mulon1984

New member
לא נראה לי שזה יישאר כך להרבה זמן :)

ספויילר:

אני בטוח שבפעם הבאה שפיטר ימות זה יהיה הרבה פחות מבאס :)

mulon1984

New member
אני לא מבין את הביקורתיות של אנשים

לי זה דווקא נשמע שאתם עושים שם כיף חיים בעולם הספיידרמן שלכם.
דן סלוט הוא היחידי שיכול היה לתת כזה ריגוש.
גם להרוג את פיטר פארקר,
וגם לעשות שעכשיו ספיידרמן הוא בעצם דוק אוק שבעצם רוצה להיות איש טוב? וכל זה בגיליון חשוב כמו #700???
זה נשמע לי אדיר, ואני בטוח שסלוט עשה את המהלך הזה בצורה מבריקה, ואני מת שיגיע האוגדן.

אל תדאגו,
סלוט מלך בלגרום לדברים להיראות כאילו הם סופיים וקטסטרופליים ואין דרך חזרה והכל נגמר,
אבל הוא יחזיר את הכל לסטטוס קוו וישעה את זה בצורה מבריקה לא פחות :)

Lion_Heart

Well-known member
אז ככה,פשוט מאוד

אני לא עושה כיף חיים בעולם הספיידרמן שלי כי הפסקתי לקרוא את ספיידרמן, לדעתי דן סלוט עשה דבר ממש רע עם הסיפור ובגלל זה הפסקתי,לדעתי דוק אוק לא שווה קריאה והמהלך הזה הוא לא אדיר אלא פשוט...הרס (לדעתי האישית) ,אמרתי את זה כבר אבל אחזור על עצמי, שפיטר יחזור , אני אחזור...לא לפני

למעלה