SUNDAY

HeavenDusk

New member
קבוצת הקריאה הקווירית-מומלץ../images/Emo70.gif

להלן מייל שקיבלתי: -------------------------------- שלום לכולם/ן! אתם/ן מוזמנים/ות לפגישה החמישית של קוויר בעיר. הפעם נצפה בסרטים קצרים של פרנסואה אוזון (Francois Ozon) ונערוך עליהם דיון. מי שרוצה לקרוא על הבמאי מוזמן/נת להביט באתר שלו: http://www.francois-ozon.com הפגישה תערך ביום שלישי, 17.1.06 בשעה 19:30 בבניין המכללה ברחוב רבנו ירוחם 14 ביפו, בחדר 211. מקווה לראותכם/ן! עופר. ----------------- איך מגיעים לשם? הגעה ברכב: מכיוון איילון: יוצאים מאיילון ביציאה של קיבוץ גלויות, פונים ימינה ונוסעים ישר בדרך קיבוץ גלויות. פונים שמאלה ברחוב שלבים ואז עוברים רמזור אחד (צומת עם דרך בן-צבי) ומיד פונים ימינה לרחוב רבנו ירוחם. מהטיילת: נכנסים לשדרות ירושלים ונוסעים ישר עד המזרקה (ליד בלומפילד), שם פונים שמאלה לדרך יצחק בן-צבי, נוסעים עד לצומת עם רחוב היינה ובו פונים ימינה ומיד שוב ימינה לרחוב רבנו ירוחם. תחבורה ציבורית: אוטובוסים רבים (25, 26 ,18, 40, 42) מגיעים לשדרות ירושלים פינת דרך יצחק בן-צבי. משם הולכים ברגל כמוסבר בחלק הקודם. מדובר בכ-5 דקות הליכה. ----------------- ד"ר עופר פיין המגמה למדעי ההתנהגות המכללה האקדמית של תל-אביב-יפו [email protected] טל' בעבודה: 03-6802551 טל' סלולרי: 054-4636547 אתר הקבוצה: www.geocities.com/glmta ----------------- This mail concerns the Gay-Lesbian Studies / Queer Theory Reading Group in the Academic College of Tel-Aviv-Yaffo. If you can't read the Hebrew text, or would like to be removed from this mailing list - please let me know. Ofer Fein, [email protected] .

HeavenDusk

New member
חילופי מסנג'רים |אזהרה|

כל מי שרוצה להחליף עם חברי הפורום את המסנג'ר שלו מוזמן לשלוח לי מסר עם הכתובת ואני אעביר את זה הלאה. מכיון שהיו כאן הטרדות, מעכשיו זה יעשה דרכי ואני אבדוק את הנושא. כך שתחלופת המסנג'רים תהיה "נקיה".

פיה שלו

New member
חברה :))) אני מאושרתתתת

נרשמתי לאוניברסיטה הבוקר:)))))))))))))))))))))))))))))))))

HeavenDusk

New member
מזל טוף!!!!!

מה את הולכת ללמוד? (אני מניח שאת מתחילה בפברואר?) ולאן נרשמת?

פיה שלו

New member
הסמסטר מתחיל ב..

26.3 לצערי.. נרשמתי לאוניברסיטה הפתוחה... לתואר ראשון בפסיכולוגיה :) ותודה רבה:) אז.. געגעת?

HeavenDusk

New member
יגדל לך זקן עד שתסיימי את התואר.

ואני לא יודע אם את יודעת אבל בפתוחה תצטרכי הרבה הרבה משמעת עצמית. [תואר ממוצע בפתוחה לוקח בין 4-6 שנים !!!!!]

פיה שלו

New member
בין 3 ל6 אם כבר..

ואני עוד בתיכון הייתי לומדת בשיטה של הפתוחה.. אז זה מושלם.. ובקשר לזקן.. זה אומר שעכשיו לא אמור להיות לי? :\

הקטגור

New member
מגניב. בכלל אני בעד לעשות שרשור

תמונות נוסף לכל המעוניין, קיבלנו המון "דם חדש" מהקודם. אני אוסיף את שלי מחר, לכשאקבל אותה ב איסי ממי שצריך.

פיה שלו

New member
מחר אוסיף תמונות שלי מהצבא..

במדים :) מיאוווווו למרות שאני מתפדחת,,,[משתדלת לא לחשוב על זה *לא חושבת על זה לא חושבת על זה לא חושבת על זה , לעזאזל חושבת על זה :=\ ]

הקטגור

New member
../images/Emo6.gif

משהו לא ברור לי - בסקר בנושא כלב/חתול כתבת שניהם, וזה ברור לכל שאת לגמרי מיאו... אז תתחילי להוסיף גם האו מדי פעם או שנחשוב ששיקרת לנו!

פיה שלו

New member
חיחיחי

ואי אתה פשוט שיא המתיקות אתה... אממ.. אני מיאו שאוהב כלבים.. ודרך אגב..? חברה שלי עושה הב הרבה:) אההם. מה שמזכיר את הכלב של האקס שלי שחושב שהוא חתול.

למעלה