יאא.. גמני רוצה להשים תמונה!! ((: חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (נדחפת שכמותי..)
O osiiiii New member 15/1/06 #29 יאא.. גמני רוצה להשים תמונה!! ( חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח (נדחפת שכמותי.. )
Y Y u k k i New member 15/1/06 #34 תמונה של(השיער של)י לא שמתי שום תמונה בשרשור הראשון so it's only fair
R rocket New member 15/1/06 #36 תרשי לי אבל אם כבר אז שימי תמונה איפה שרואים קצת יותר מהשער שלך (שיפה גם בפני עצמו אבל עדין..!!) זאת למשל (מתאים לך להיות באירופה....!)
תרשי לי אבל אם כבר אז שימי תמונה איפה שרואים קצת יותר מהשער שלך (שיפה גם בפני עצמו אבל עדין..!!) זאת למשל (מתאים לך להיות באירופה....!)
H HeavenDusk New member 16/1/06 #39 היי יוקי../images/Emo70.gif תמונות יפות יפות. את מוזמנת להעלות את התמונות שלך לגלריית החברים של הפורום.
היי יוקי../images/Emo70.gif תמונות יפות יפות. את מוזמנת להעלות את התמונות שלך לגלריית החברים של הפורום.
S sabag12 New member 15/1/06 #35 ../images/Emo54.gif../images/Emo91.gif. לפעם הבאה אני מבקש לשרשר תמונות ודברים שלא דורשים פתיחת הודעות חדשות לשרשור אם אין אחד כזה בבקשה לפתוח פתיחת שרשורים כאלה ואחרים גורמים לדחיקת דיונים יותר מעניינםי לדפים הבאים תודה .
../images/Emo54.gif../images/Emo91.gif. לפעם הבאה אני מבקש לשרשר תמונות ודברים שלא דורשים פתיחת הודעות חדשות לשרשור אם אין אחד כזה בבקשה לפתוח פתיחת שרשורים כאלה ואחרים גורמים לדחיקת דיונים יותר מעניינםי לדפים הבאים תודה .
H HeavenDusk New member 16/1/06 #38 תמונה יפיפיה! ../images/Emo39.gif תמונה נהדרת, את מוזמנת להעלות אותה לגלריית הפורום.
ל לחייך תמיד New member 16/1/06 #53 חניתהההההההההה זה בשבילך../images/Emo70.gif אני אשים לך כמה כדי שתוכלי לעשות קומבינציה (חח תודי שעברית גבוהה זה לא אני ) רן.
חניתהההההההההה זה בשבילך../images/Emo70.gif אני אשים לך כמה כדי שתוכלי לעשות קומבינציה (חח תודי שעברית גבוהה זה לא אני ) רן.