Summer Time

fun maker

New member
Summer Time ../images/Emo176.gif../images/Emo176.gif

החזאי הודיע על 35 מעלות בצל ו75% לחות. תל אביב בוערת ואני בתוכה. המזגן צורח את עצמו, ומביא מעט מזור לדמי המבעבע, כבוז'ולה שפג תוקפו. יפעת שרועה על המיטה, רק תחתונים לגופה. גם אני באותה תלבושת אחידה. קערה של אבטיח צונן בין רגליה ואני בקצה השני. גמרנו לנשנש את האדום המתוק והמטריף הזה ולקחתי את הקערה למטבח. "ספר לי סיפור" שמעתי אותה בעודי מסדר את הכלים במדיח. הצצתי החוצה לראות אם שמעתי נכון. ההבעה הממזרית על פניה לא השאירה שום מקום לספקות, ולא שהיו לי. "מה בא לך?" שאלתי כאילו לא יודע אדם נפש חוותו. "את אחד הסיפורים המרטיבים שלך, מאלה שאתה כותב להם שם, בפורום המאוננים שלך. אני רוצה שתקריא לי פה במיטה ואני אאונן לידך". אמרו חכמינו כי החיים והמוות ביד הלשון, היו צריכים להוסיף גם את הזין. כבר באמצע המשפט שלה ציירתי לי אותה מולי בעת שאני מקריא, והזין חישב להתפקע וחיפש לחשוף עולמות עלומים. ניגשתי למחשב והדפסתי את הסיפור האחרון שכתבתי. זה גם יהיה לי מדד טוב לפני הפורום, לפחות עד שתפוז יועילו להוסיף סטטיסטיקה על כניסות, כמו כל אתר מכובד מעבר לים. יפעת סידרה לה את הכריות אל גב המיטה והתישבה, או חצי נשכבה, אם לראות את חצי הכוס הרטוב. הדלקתי את מנורת הקריאה ליד המיטה, להוסיף נופך תרבותי משהו. "איך נקרא הסיפור" שאלה כתלמידת תיכון בשיעור ספרות. "החברים של אלכס." השבתי ונשכבתי בקצה המיטה על ביטני כשפני אל בין רגליה, במבט תחתון אל פניה, בעוד ראשה מוטה על הכר. החזאי ברדיו הודיע על 35 מעלות בצל עם 75 אחוזי לחות. עכשיו לך תמצא צל. והלחות לחוד. אני מניח שבגלל שהדירה שלנו צפונית זה יחזיק אותי אולי רק על שלושים מעלות. אני יושב על הספה, רק מכנסי התימלות לגופי, ובוהה בטלוויזיה. אלכס מופיע ושואל אם באלי לרדת למטה לשחק כדורגל. האמת היא שלא, אבל בכל זאת נעלתי את נעלי ההתעמלות וירדתי למטה. היינו תשעה. התחלנו להתחלק לקבוצות ועוד לפני שסיימנו אמא של אורי קראה לו לעלות. כמעט חמש אחר הצהריים, שלוש ושוער, שמש קופחת. בהברקה של רגע מישהו הציע להפעיל ממטרות ולשחק על רטוב. כולם הסכימו. כעבור חצי שעה, כשכולנו רטובים, עדיף מהממטרות מאשר מזעה נוטפת, מרסלו רב עם חוזה (הדם החם של הלטינים רק מתלהט בטמפרטורות שכאלה) וסטלה מופעה עם דינה. הן נכנסות ל"מגרש" ותחילות להפריע. קצת צומת לב אף פעם לא הזיקה להן. הממטרות עשו את שלהן נאמנה וכעבור רגע פטמוטיה של סטלה ביצבצו לכל עבר ואצלי בצבץ האבר. רק לפני שבוע חגגה יומולדת ארבע עשרה ואני ממרומי חמש עשרה שנותי יכול רק לחלום לשים את ידיי על העופרים הזקורים שקורעים את חולצתה ואת מכנסי. אלכס שאל אם בא לי לעלות אליו. קשה לי ההתנתקות, אבל מה לא עושים בשביל חברים. עצרנו בדרך אצלי, להחליף למכנסיים יבשים ולהוריד נעליים. עלינו עוד קומה אליו. על השולחן בסלון טרטר מאורר ששווע לימים קרים יותר, ולא הצליח להניס זבוב ממרחק סנטימטר. אפקט הזבוב פעל עלי ברגע שאמו של אלכס יצאה מהמטבח ורק תחתונים לגופה. כרגיל בימי הקיץ, אם לשלוח את הזיכרון למשימות ריגול בעבר. היא התקרבה לארבעים ושדיה היו שמוטים משהו. המעבר מהפטמה החצופה של נערה בת ארבע עשרה לשדיה של אשה לא שינו רבות במצב הצבירה שלי וכלי זיני. ברגע שהבחינה בנו עומדים בסלון ובוהים בה, יותר נכון בשדיה, הניפה מגבת מטבח לכסות את שדיה. לכסות לכאורה אם לדייק. אלכס הציע שניכנס לחדר שלו. סגרנו את הדלת והתישבנו על המיטה. לא היה צריך להגיד הרבה. אלכס ידע בדיוק את מצבי שלא היה שונה במאום ממצבו הוא. הנה מוטלות גופותינו, נערים בני 15, על המיטה, ואין זע, ואין נע. רק זין מתוח ונא באוזן. ואנה נישא תשוקתנו?

fun maker

New member
../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif../images/Emo175.gif

אף פעם לא ממש קראתי סיפור של עצמי בקול, וזה היה לי קצת משונה ואף, אודה, מגרה. הדף היה מול עיני ובכל זאת הצלחתי לקלוט את ידה גולשת אל תוך התחתותים, כשהשניה מעסה את שדיה ופטמתה בליווי צביטה, פעולה שחזרה על עצמה גם בשד השני. היד בתחתונים החלה להגביר את הקצב וקולות המאמץ המתנשף הגיעו אל אוזני. עוד יותר מההתנשפויות, הגיעו אלי קולות השפשוף של אצבעותיה בכוס הרטוב, שפשוף שנשמע כמו מכה על גב היד, וריח ערוותה באפי. "מה אתה אומר? שנלך על זה?" שאל אלכס, ללא הרבה ספקות באשר למהות. לא היה צורך לענות, זה היה ברור לשנינו. בניגוד אליי, שכבר בגיל שלוש עשרה נראיתי בוגר לגילי (והדבר ניכר גם בשעירותי), אלכס היה חלק בגופו. הורדתי ממנו את החולצה וליטפתי את חזהו החלק. נישקתי אותו בצואר ולאורך חזהו, במורד בטנו. נעצרתי על ברכי מול אזור חלציו. הפשלתי את מכנסיו וחפנתי בידי את אשכיו. הזין הורדרד הזדקר מול עיני וידיו החזיקו בראשי. קרבתי את שפתי ועטפתי את הכיפה ברוך. הלשון טעמה את קצה קצהו וכאילו אישרה את טעימת היין של זרעו. הוא נבלע כולו בפי. מצצתי אותו לתוכי וינקתי את כל כולו. היד ליטפה את הזין שהחל לפרפר ודרשה רק עוד לחיצה קלה של השפתיים כדי לשחרר את כל חום גופו אל תוך פי. סחטתי באצבעותי את שארית הטיפה על קצה המזרק אל תוך כף ידי. סובבתי אותו ומרחתי לאורך גבו, ובין רגליו. כרית האצבע סבבה והאגן הורם מעלה. הוא עוד הספיק להוריד ממני את מכנסי ולהרטיב בלשונו את הניצב מולו. הייתי קרוב להתפוצץ, נהמתי משהו וחדרתי לתוכו. כאחד שעד אותו רגע התנסה רק באוננות, הרגשתי בגן עדן. אני לא בטוח שיש כזה, אבל אם כן, ללא ספק הייתי עכשיו הכי קרוב שאפשר להיות אליו מהצד הזה, של החיים. בחום והלחות שהיו באויר הגרתי מעלי זעה ללא הכרה ואלכס התחיל להחליק לי בין הידיים. החזקתי חזק בישבניו ונדחפתי אליו פעם אחר פעם עד לגאולה השלמה שאין בילתה. אפשר להגיד שלמעשה איבתי את בתולי בתחת שלו, ובכל זאת, איבדתי. למחרת בדרך לבית ספר אמרתי לו שהיה לי נפלא ואני אשמח לעשות את זה שוב איתו. הוא הנהן בראשו והמשכנו לדבר על שולה. שנינו היינו מאוהבים בה. לא שכבתי עם שולה. לא שכבתי שוב עם גבר יותר. אני זוכר את שדיה של אמו של אלכס. אני לא כל כך זוכר את אלכס. הנה אני כבר אחרי, ולא נותר לי אלא להביט בה מהופנט, מרימה עצמה לגבהים, ורגליה רועדות מולי. אני כבר רואה אותנו נופלים דרך התיקרה אל הקומה שמתחת. ההברות המקוטעות מלוות בהתנשפויות הגיעו לגבהים שפיצצו לי את המוח. התישבתי על ברכיי מולה וגם אני התחלתי לאונן. הרטבתי את היד בין רגליה והכנסתי אל תוך פי. לא יכול לשאת את המטען הזה בתוכי, אני רוצה שזה יגמר. רכבת השדים בראשי יורדת בשאון מחריש כשידה של יפעת בתוכה ושדיה המלאים מקפצים מול עיני. היא גמרה וכתם ענק נקווה תחתיה על הסדין. השקט שהשתרר עזר לי לייצב את עצמי וגם ממני נורה סילון אל בין רגליה, שעדיין פרכסו בגסיסת גמירתה. התישבתי לידה, התכסינו סדין דק. מין סטיה שלנו, לא משנה כמה חם, תמיד יש סדין בין הרגליים. "אתה זוכר את הפעם הראשונה שהיינו מתחת לשמיכה יחד?" "זה הזיכרון המיני הראשון שלי, למרות שחלפו יותר משלושים שנה. לך צמחו כבר שערות ערווה, וקראת לי להכנס איתך מתחת לשמיכה. איכשהו כעבור דקה מצאתי את עצמי איתך והיד שלך על הזין הקטן והזקור שלי. היד השניה שלך הובילה את ידי אל בין רגלייך." "לשנינו אותו זיכרון מהערב ההוא" צחקה יפעת, "אז כנראה שזה נכון. רק חבל שפתאום אמא הופיע ונאלצנו לקטוע את המשחק באיבו". ברקע החזאי מבטיח שבלילה ישבר השרב.

בת מלכה

New member
טוב, עכשיו זה רשמי!

אני מתעלפת. אני כל כך אוהבת את הכתיבה שלך. והסיומות שלך... אחח... לו רק היה לי אח...

fun maker

New member
אחותי....

וואללה פתאום לגלות שיש לי שלוש אחיות (תמיד רציתי אחות, ופתאום 3!!). חחחחח..... אולי זה למה צ'כוב כתב את שלוש אחיות... הלווו.... מה להתעלף?! יש פה אחות?? שמישו ידליק פה מזגן בפורום הזה, החום והלחות פה זה משו. אה... ותודה לכן אחיותי ואחי(מה מה תודה? טוב, אני אתפשט ואלך לי לישון). בשמחות.......

בנות!!!!!!!!!

מה אתן מתעלפות לי כאן עכשיו?? אני צריכה אתכן איתי כאן. שמתן לב באמת שאנחנו משום מה מיעוט כאן??? טוב ליידיס,האח בדרך, תיצברו חויות.

bugbuster

New member
בשיר של כוורת גוליית

נו מה אני יגיד, גיבורים למדו חליל. איזו כתיבה מדהימה.

fun maker

New member
לחברה סיפרת ? סתאאם...

מענין לעתים לגלות שדברים שאתה חושב וכותב עליהם, ועבורך הם קונזנזוס, פתאום עבור אחרים הם לא. אחת התגובות שקיבלתי דיברה על ה"אומץ" לכתוב על מין של קטינים. ואני חושב, רבאק, מי לא התנסה כילד, כנער, בחויות שכאלה? ואני לא מדבר דוקא על זיון אלא הגילוי של חדוות המיניות. דבר נוסף, לגלוות שוב אנשים חשוכים - "יחסים הומולסביים זו סטיה". ואני לא מבין מאיפה צצים בני החושך ההומופובים האלה, שמסתובים בינינו כ"נאורים" ו"פתוחים" לכאורה, ופתאום נשרף להם הפיוז הזה של הפתיחות. לך תבנה עולם...

ferdinand

New member
מצטרף למתעלפות!!!

אוךךך מעלה ומזקיר נשכחות (וגם משהו בלתי נשכח מהעבר הקרוב) איך שבחופש הגדול ההוא, ואנחנו בני, כמה זה היה, שלושעשרה, ארבעעשרה? בבוקר, אצל "מיכל" כשהוריה לא היו בבית, התגלגלנו ביחד בשק שינה.... וכמה שנים לפני זה, כשישנתי אצל "דוד" ושיחקנו ב-"אמא-אבא".... ואיך שלא מזמן – הקראתי לה בטלפון, כשהתקלקל לה המחשב, משהו שכתבתי כאן... אוי פאן, אתה ג ד ו ל ! ! ! !

למעלה