Summer Game

DAN1EL

New member
Summer Game

אז אחרי די הרבה זמן שנטשתי את המשחק... הוא חוזר
לסיבוב ה-14!

DAN1EL

New member
214 To Be Or Not To Be...

תקציר הפרק באנגלית: Episode #214 - "To Be Or Not To Be…"" When Pacey and Jack get caught talking in Mr. Peterson's English class, Jack is forced to recite his very personal poetry assignment, intended for Mr. Peterson's eyes only. While reading, Jack is overcome by emotion and flees from the room, and the school is quickly abuzz about the incident - not only did Jack cry in class, but the missive was about a man. New friendships and relationships are put to the test as everyone at Capeside High asks the same question - is Jack McPhee gay? Sticking up for Jack, hotheaded Pacey spits in the English teacher's face and faces suspension just as his grades are improving. Andie completely avoids her brother, and Joey stands by her man as best she can in the face of such scrutiny. ובעברית: כשפייסי וג'ק נתפסים מדברים בשיעור, המורה המפלצתי מר פטרסון אומר לג'ק להקריא בפני כל הכיתה מכתב אישי שכתב בטור מטלה לשיעור, והיה אמור להיות מיועד לעיניו של מר פטרסון בלבד. ג'ק מקריא את המכתב, שנכתב לגבר, ומתחיל לבכות. תיכון קייפסייד רועש וגועש - האם ג'ק הומו? כדי להצביע לפרק זה שרשרו לכאן את האייקון

גל1234

New member
ברור ש../images/Emo79.gif

בכלל הפרק חזק רצחחחחח נורא אהבתי אותי אבל היו סיצנות כל כך מרגשות - הקטע שג'ק קורא תמכתב ויוצא מהכיתה , הקטע שפייסי ירק על המורה פרק טוב!!!

DAN1EL

New member
../images/Emo79.gifהחלטה קשה...../images/Emo4.gif

את שני הפרקים אהבתי מאוד, אבל הפרק הזה...ובכן, אני מניח שהוא פשוט מותיר רושם יותר חזק. יש בו משחק מעולה וסצינות רגשיות חזקות. החלטה קשה ביותר...

Dawson girl

New member
../images/Emo79.gif

פרק מעולה מבחינה דרמטית, וקר סמית וג'וש שיחקו פה פשוט מעולה. בכלל זה פרק מפתח, שעוזר לג'ק עם היציאה מהארון והכל... הרבה יותר טוב מהשני, עם כל הכבוד לפעם הראשונה של ג'ואי ופייסי

../images/Emo79.gif

ממ.. אפילו שאני זוכרת רק כמה קטעים מהפרק הזה..הוא היה פרק ממש טוב
וגם, הפרק האחר.. לאדעת..כמה שאני אוהבת את פייסי וג'ואי ממש לא אהבתי את הפרק ההוא... רק הקטעים של ג'ק וג'ן היו מעניינים.. ופייסי וג'ואי.. לאדעת.. אני חושבת שהם מרחו את זה יותר מדיי.. זה כבר היה מיותר.. עד כמה שאני זוכרת...

shira245

New member
../images/Emo79.gif

שתי סיבות: 1.זה באמת פרק מצויין ,מאוד "דוסון קריק". 2.הסיבה הזאת היא למה בחיים לא הייתי בוחרת בWINTER TALE- אני פשוט לא סובלת את פייסי וג'ואי בתור זוג.אין לי מושג למה אבל לראות אותם ביחד עושה לי בחילה.

DAN1EL

New member
414 - A Winter's Tale

תקציר הפרק באנגלית: Episode #414 - "A Winter’s Tale " While the rest of the class is on the ski trip, Dawson stays behind to care for a near-death Mr. Brooks, but he's overwhelmed when he's asked to make an impossibly hard decision. Meanwhile, there's a lot more than skiing going on when the senior trip doesn't go exactly as planned. The evening takes an unexpectedly romantic turn for best friends Jack and Jen... while Pacey and Joey find their own ways to keep warm on the cold, snowy night. ובעברית: שכבת הבוגרים של תיכון קייפסייד יוצאת לטיול סקי, ודוסון נשאר בקייפסייד כדי לטפל במר ברוקס הגוסס. בחופשה הקפואה, העניינים מתחממים.
היחסים האפלטוניים של ג'ן וג'ק (ההומו!) מקבלים תפנית רומנטית מוזרה, וג'ואי ופייסי מוצאים דרכים משלהם כדי להתחמם בלילה הקפוא.
כדי להצביע לפרק זה, שרשרו לכאן את האייקון
יש לי הרגשה שהפעם תהיה כאן תחרות קשה ביותר

../images/Emo41.gif../images/Emo66.gif

האמת היא שהפרק השני זה אחד הפרקים שאני הכי אוהבת וזוכרת מהעונה השניה. הוא באמת פרק מצוין. אבל הפרק הזה הוא הפרק הכי יפה של דוסון קריק. בכל העונות, בכל השנים. לדעתי.
בגלל השירים How does it feel ו- Take my breath away.
בגלל סצינת הסיום המדהימה. אני זוכרת שראיתי את הפרק בפעם הראשונה כשהוא שודר בטלויזיה, אז אחרי הסצינה הלפני אחרונה שדוסון, ההורים שלו וגרטשן רואים את הסרט שהוא הכין על מר ברוקס, אחרי שהוא כבר מת, הייתי בטוחה שזאת הסצינה האחרונה והפרק נגמר, כי היא היתה סצינה סיומית כזאת.
אבל אז הגיעה הסצינה של ג'ואי ופייסי, שלא ציפיתי לה בכלל כי לא קראתי ספויילרים. כשהפרק נגמר נשארתי מול הטלוויזיה עם פה פעור. זה היה קטע יפה.
ובעצם בגלל כל הפרק, שהיה מרגש מתחילתו ועד סופו.
אני מתגעגעת לימים האלה...

../images/Emo41.gif../images/Emo105.gif

אני אוהבת מאוד את שני הפרקים,אבל ברור שפרק 414 מנצח!

shiray

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

כמובן שהפרק הזה! איך אפשר לאהוב את פייסי וג'ואי ולא לבחור בפרק?!?! עזבו את העובדה שלגבי הפרק השני- אז את החלק השני יותר אהבתי... לי מישהו גילה עוד לפני שהעונה הרביעית הגיעה לארץ, שבפרק 14 ג'ואי ופייסי הולכים לשכב, ומזה חיכיתי לפרק ואז במהלכו כל הזמן חשבתי "אוי הם עוד מעט הולכים לשכב, איזה חמודים/ טוב נו בטח התבלבלו והם לא ישכבו בפרק הזה" ועד השניה האחרונה לא ידעתי מה הולך לקרות... בפרק הזה פייסי וג'ואי כ"כ כ"כ חמודים!!! איך פייסי מסביר שהוא לא הולך לעשות שום דבר שיפגע בג'ואי ושזה לחלוק את הדבר הכי אינטימי שיש, ואז הנאום של ג'ואי בסוף אחחח... אפילו דוסון, ששיעמם אותי בעונה הרביעית, מצא לו סטוריליין מעניין יחסית... והשיחת טלפון של ג'ואי ודוסון שהחזירה אותי לפרקים הישנים שבהם לכל שיחה קטנה שלהם היה כ"כ הרבה סאבטקסט...

LillipooT

New member
../images/Emo41.gif ../images/Emo60.gif

שני הפרקים באמת מקסימים... אבל... אין כמו הפרק שפייסי וג'ואי שוכבים
יש בו הכל.. עצב, צחוק, התרגשות... ג'ן הייתה ממש חמודה בפרק... עם הנפילות שלה
והיא וג'ק כללל כךךך צריכים להיות ביחד... וג'ואי ופייסי... ג'ואי די הגזימה עם כל העלבון שלה סביב הקונדום בארנק.. אבל הסצינה האחרונה כיפרה על הכל.. ודוסון.. הוא לא עניין אותי כל כך. אני פחות זוכרת מה קרה איתו
בקיצור - אחלה פרק

DAN1EL

New member
דווקא לא הפעם הראשונה.

אבל באמת חשוב שכולם יצביעו הפעם, כי אני לא אוהב תיקו.

DAN1EL

New member
"מותר"?

תעשי מה שבא לך. אם נראה לך שזה מספיק כדי להתרשם ממנו, אז אוקיי. אין חוקים בנושא הזה, את יכולה להצביע לפרק גם כי סתם בא לך שהוא ינצח, אבל זה פשוט יהיה טיפשי. בקיצור - אין מותר ואסור.

למעלה