Suggestions for a birthday gift

nirnir1

New member
ruben53 אם כולם מתיחסים לכותב,כדאי

לקרוא. זה לא רק אחד שפנה אליך, אלא כבר קבוצה די רצינית מחברי הפורום. כדאי שתשאף קצת אויר, תקרא ותפנים, אם כל כך הרבה, מצאו רצון וזמן להגיב ולכתוב לך, כנראה שמשהו מציק ולא תקין !

סנדייז

New member
לך סירפד../images/Emo101.gif

כמתכנת:יש תוכנת הגנה שתמנע אסון חוזר
כמו שקרה לי?

סנדייז

New member
הכל נעלם לקיבינימט!!!!!!../images/Emo121.gif

כל ה-WORD נמחק בזמן שהיתה הפסקת חשמל או שהמחשב חטף וירוס רציני כדברי טכנאי המחשב? יש דרך הגנתית למנוע אסון כזה שוב.

efrat100

New member
כן, יש דרך מצויינת..

קוראים לה "גיבוי" ובדרך כלל לומדים כמה זה חשוב, רק אחרי שהאסון כבר קרה... (מנסיון כאוב). אפרת

sirpad

New member
תוכנת אנטי וירוס ופיירוול ואת מכוסה

תדאגיי גם כמובן לעדכן את זה כל הזמן ואת בכלל מכוסה. אני ממליץ על החבילה של נורטון,מאיפה להשיג? או שתורידי לא חוקי מתונות שיתוף קבצים או שתקני בחנות.

Guy K

New member
אני לא מבין

חסר מה לקנות? תמיד אפשר לקנות איזו חולצה, או בושם, או דיסק, או ספר טוב, או ספר תווים (אם הוא מנגן), או משחק מחשב, או כרטיס להופעה של להקה, או עניבה, או נעלי בית בצורת ראש של שפן, או DVD של סרט שהוא אוהב, או ארוחה במסעדה, או ארוחה בבית, או תבלינים מהארץ, או משחק מונופול, או מטרייה, משקפי שמש ירוקות, או מצית זיפו, או תחתונים לעיסים..... איזו מין שאלה זאת?

dmoney

New member
Thank you for your help

First of all, I hope you all had a good weekend. I didn´t mean to cause any troubles here, I was just asking for some help so I am sorry it had to come to this. Second, I decided to buy 2 tickets to a comedy show and I´ll just give it to him. Now, he has 2 options: taking me or taking his girlfriend and I have a feeling it´s not going to be me:(, but whatever, as long as he is happy. Anyway, thanks for the suggestions, it was very helpful - it gave me the idea of the comedy show. peace out, Dmoney

למעלה