Suggestions for a birthday gift

dmoney

New member
Suggestions for a birthday gift

Hi everyone, I was wondering if any of you would be able to help me with this. One of my best friends is turning 20 on monday, and I want to get him something nice for his birthday. The problem is, I have no clue what to get him..This kid has everything. I am also kind of tight with the budget, I am not trying to spend more than $40 unelss it´s something really nice, but I´d rather stick to my budget. If any of you have any useful suggestions, I´d really appreciate that b/c I am lost right now. His sister doesn´t know what to get him either, she says he has everything, which he does by the way. Thank u guys have a good shabbos everyone, oh yea, we live in the US

שמע

אפילו לא סיפרת לנו אם זה בן או בת, מה הקשר שלך אליו/אליה וכיו"ב. אנחנו רוצים לעזור אבל לא קוראי מחשבות. אולי תספק/י יותר פרטים? אבל בעיקרון לא קונים מתנה ב40 דולר למישהו שיש לו הכל, ובטח לא חפץ. זה סתם יראה פתטי. אני הייתי חושב טוב טוב מה החבר/ה הכי אוהבים. למשל, ארוחה טובה? תבשל/י לה ארוחת מלכים. היא/הוא יזכרו את זה לנצח. או תבלו ביחד אחר צהרים כיפי במקום שאתם הכי אוהבים. וכיו"ב. או שתצייר/י לה/לו ציור יפה, שזה שווה יותר מכל כסף שבעולם. הבנת את הפרינציפ?

DJNYC

New member
אבל פרופסור..

הוא כתב HIM שזה בהחלט בחור, והוא כתב שהוא חבר שלו - אז זה הקשר.. ולך מחפש יקר, הממ אולי זה וירטואלי מדי, אבל אולי תקנה לו דומיין ושטח איכסון, אולי הוא יוכל לשים שם תמונות או וואטאבר.

ruben53

New member
דיגיניויורק ולכל חברי בפורום

מאחר והנושא של מתנה,דימיין ו/או שטח איכסון לתמונות באינטרנט עלה בפורום יש לחברה שלי מה להציע..(זה לא פרסומת לתוכנה,סתם אינפורמציה לחברי הפורום)..Dear ______, The Virtual Album team would like to wish you Merry Christmas and Happy Chanukah. · In appreciation for your use of VAlbum, for the next three months, we are offering, at no cost to you, 2MB of disk space. This will allow you to upload approximately 50 photos. Additional space will be made available at a modest cost. Here is how it’s done: 1. Build your sub-album. 2. Export it. Select ‘Optimized for Web uploading ’ 3. Navigate to the folder that was created by the Export. 4. Right-click the folder and select ‘Properties’. 5. See that the total size is not more than 2MB. 6. Zip the folder. (Use WinZip. If you don’t have it, download it from http://www.winzip.com/cneta/ddchomea.htm and install it). 7. Reply to this email and attach the zip file. We will upload it to the Web and will send you the link to it. Forward the link to your family and friend so they can enjoy your holiday photos too. We will host your album until the end of February. · We also offer you the Virtual Album CD for $25 and Free S&H. Virtual Album can be a very nice present to family and friends. Click the following link and redeem your discounted VA CD. http://www.albumsoftware.com/VApromo.html · How about watching your precious memories on your TV set? Enjoy your photo albums with ALL your family and visitors. Click http://www.albumsoftware.com/pc2tv.htm Happy New Year, Danny, Uri, Avraham & Ruben http://www.albumsoftware.com

ruben53

New member
תפוזינה,למי שאוהב תמונות זה ..

אינפורמציה.. למי שלא אוהב את עצמו בתמונות זה פרסומת(אולי).. שבת שלום....

Yaniv-DC

New member
כשזה נכנס בכל הודעה

ופעמיים בשירשור אחד זו כבר לא פרסומת, זו הצקה... איך ג´ודי אומרת? כשיותר משני אנשים אומרים לך שאתה שיכור - קח כיסא ושב...

ruben53

New member
הצקה?סתם קיטור ילדותי שלך..

בשרשור שאלו על מתנה ..הצעתי את התוכנה,משהו לא בסדר עם זה? הציעו לתת מתנה דומיין או מקום איכסון לתמונות באינטרנט..אני מספק את זה בחינם..מה שהוא לא בסדר עם זה? האם החתימה שלי מפריע לך? כן,מותר לי להיות "שיכור"בניתי מאפס מוצר מעולה..אני מאוד גאה..מה שהוא לא בסדר עם זה? לנושא בכלל לא התיחסת...למה?אולי יש לך רעיון למתנה?

Yaniv-DC

New member
אני כבר הרמתי ידיים ממתנות

ועברתי לגיפט קארדז... נתתי פעם לטאואר רקורדס, פעם נתתי לבורדרז, ופעם קיבלתי גיפט קארד אונליים לאמאזון.

ruben53

New member
מתנה,לה,לו לכולם..מיוחדת..

חשובה,מהנה ועוד... תוכנה לשמירה,עריכה וקטלוג של כל התמונות שאספנו משך חיינו..

sirpad

New member
חבל שלא כתבת תוכנה שממשת דילדואים

אוליי מהבושה היית שותק

sirpad

New member
לא יודע ג´ודי,תאמת למה בושה

אבל פשוט נמאס לי שמכול פליץ הוא מוצא דרך לפרסם את התוכנה שלו. מילא לשים פרסומת בחתימה,נניח שזה בסדר כי אני לא קורה חתיות ארוכות בין כה וכה.אבל דיי!!!! מחר יבוא מישו וייבכה שנהרג לו הכלב ואז הוא יגיד "בשביל זה בדיוק כתבתי את התוכנה שלי,כדיי שתוכל להעלות לשם תמונות של מוקי בסדר רץ ולשבת ולבכות את מול הסלייד שואו" מי שיישמע מה הוא כבר כתב,אלבום תמונות -סטארט אפ היסטרי קניתי כבר מניות של זה אגב- אוטוטו מונפק בנאסדק.

ruben53

New member
סרפד,תתבגר...

מוכן להשקיע עוד טיפה מזמני ולנסות לפתוח לך את העינים ולנסות להכניס למוחך הצעיר קצת מנסיוני בחיים.. כשקורה אירוע טרגי לבית שלנו..הביטוח מכסה את הכל !!את הבית,תכולנו בשווה ערך,מכוניות ואפילו אובדן של חיים..מה קורה עם התמונות שהיו בבית?לא ניתן לשחזר ו/או לפצות על אובדן של אוסף הזכרונות שאספנו כל חיינו.. לא ארד נמוך כמוך אך להבא אל תקרא ו/או אל תתיחס לכל אחד..רק למי שבא לך..הבנתי את דעתך על התוכנה "אבל לפחות עכשיו אתה יודע מה אני חושב על זה"כבר מזה הרבה זמן.. מה אתה תשאיר מאחוריך לאנושות? איני צריך לידע את חברי הפורום על קיומה של התוכנה שלי..ברובם הם/ן יודעים..אך התוכנה כרעיון למתנה נשמע לך כרעיון רע? לכתוב בפורום על נושא כמו "מתכון לריבת חלב" יותר מעניין? אתה הקשור לנושא של תוכנות למחשב בטח יכול וצריך להעריך מבחינה מקצועית את המוצר אלא אם כן ישנם סיבות אחרות להתקפותיך...אתה בעל משפחה..תתבגר..

zoti

New member
ולמה לאנושות איכפת מראובן53 ?

ואתה משווה כיסוי ביטוחי של אובדן חיי אדם לתמונות ? בקיצור, פרסם את התוכנה שלך במקומות לגיטימיים. מה דעתך לקנות שטח פרסום בתפוז ?

ruben53

New member
זותי,ממתי בפורום מתיחסים לכותב

ולא לנושא? ואם אצטרך עיצה ממך אשלח לך אימייל אישי..

למעלה