Suck My Pop - 11.1.13

לא הבנתי מה כ"כ מזעזע בזה.

שיר נחמד למדי,אם כי מאוד ניינטיז. מזכיר קצת את הטראקים המעט ג'זיים שקטים של מדונה באירוטיקה אבל בעיקר משהו שנשמע מאלבום ה1 או ה2 שלהן.

קשה לי להאמין שיצליח. ביונסה כמובן דאגה לכך שהוא יהיה סתם בשביל רעש כדי לעורר עוד באזז לשיר החדש שלה שהיא הולכת להופיע איתו בסופרבול. איכס עלייה.

candyheart

New member
איזה שעמווווום!

כבר אמרתי שאני לא סובלת שירי אר-אנד-בי מהסוג הזה?

כל-כך סתם ומיותר.יפה שהשתיים האחרות משתפות פעולה עם מסע קידום העצמי של ביונסה.לא כל זמר בלהקה היה נותן שיגררו אותו לסטודיו בשביל לעשות באז לסולן המרכזי.

אבישי ר

New member
זה עוזר גם להן.

קלי בקרוב מאוד משחררת את האלבום החדש שלה ונראה לי שהיא גם שיחררה את הסינגל ההוא שדלף, אני חושב שגם מישל משחררת אלבום/סינגל. אז יוצא שכולן יוצאות עם משהו בזכות השיר וההופעה בסופרבול (הן גם יצטרפו לשיר איתה מחרוזת של הדסטיניז צ'ילד).

candyheart

New member
אוקיי,לא ידעתי שהן מוציאות אלבומים בקרוב.

תודה רבה על האינפורמציה.

Confide In Omer

New member
אני די בטוח שהן קופצות על כל הזדמנות

לעשות משהו שקשור לדסטיניז צ'יילד, לא משנה מה

Confide In Omer

New member
שיר מאכזב.

לפי הטראקליסט של האלבום לא ציפיתי ללהיט קצבי (והלוואי שזה מה שהן היו מוציאות), אבל השיר פשוט משעמם.
מה שכן - לא נראה לי שזה שיר שהוקלט לאחרונה. הוא נשמע ממש כמו משהו שהן הקליטו לDestiny Fullfilled. אפילו התמונת קאבר של האלבום היא מהתקופה הזו.

theone24

New member
על פי הפירסומים הוא הוקלט לאחרונה.

ברשימת רצועות האלבום נכתב ליד כל שיר מצי הוא הוקלט ולאיזה אלבום, ליד השיר החדש נכתב 2013.
הוא מרגיש כמו משהו זריז שעבדו עליו חצי רגע...

candyheart

New member
למרות שכן מפתיע אותי שדבר כזה

קיבל את ה"אוקיי" לשידור ע"י המנהלים שלו או מי שזה לא יהיה שאמור לשים לו גבולות.לו זה באמת מתאים.

קודם כל זה ישן.

ואיכס איזה קליפ מזעזע ושובניסטי. הפסקתי אחרי 40 שניות.

ובחיים לא הייתי מזהה שזאת ג'ניפר בשיר אם לא היית רשומה בקרדיטים,נשמעת כמו ספטמבר (זמרת דאנס שבדית) עם מלא אוטוטיון.
וגם השיר - שעמום פלו רידה טיפוסי. הוא כזה גרוע,ממחזר ומעפן.

I Remain

New member
יו נכון איזה קטע

אולי הוא יוצא עכשיו כסינגל ולכן ראיתי אותו באתר של החדשות??

candyheart

New member
גועל נפש.

פלו ריידה מעפן וזול ככה שאצלו זה פחות מפתיע.אם לג'יי לו היתה אמירה פה והיא בכל זאת הסכימה אז זה באמת מאכזב.

YugiBoy

New member
לא נראה לי שהם ממש שאלו את ג'ניפר..

היא רק אורחת בשיר שלהם, הם יכולים לעשות מה שהם רוצים..

I Remain

New member
שם האלבום והסינגל של JT נחשפים:

הסינגל יקרא Suit & Tie
והאלבום שיצא מתישהו בהמשך השנה יקרא The 20/20 Experience

למעלה