במקום לנסות להרים את השיר עם איזה קליפ מעניין הן עשו אחד משעמם והכי לא יצירתי שאפשר עם כל השוטים הכי צפויים.בנוסף לכך,קטע הריקוד ממש גרוע וזה לא דבר חדש אצלן.
אני בספק אם דבר כזה יכול לחלחל ממש אל המיינסטרים האמריקאי אבל כמו שכתבת,תוכניות ריאליטי טראשיות הן בהחלט קרש קפיצה משמעותי שם.
השיר עצמו קודם כל מאוד נעים לאוזן. זה מרענן לא לשמוע צרחות.
וגם הדאנס נעשה מאוד בטעם לדעתי והוא לא מוגזם מידי.
הקליפ אמנם לא מוצלח במיוחד אבל הוא מתאים לאוירה הנעימה של השיר לדעתי.
טקס People's Choice Awards נארך מתישהו השבוע, ואגילרה הייתה אחת מהופעות הטקס.
היא בחרה להופיע עם Blank Page מסיבה לא ברורה (כנראה שהבאז החיובי שהדמו של סיה מקבל הגיע אליה והיא רצתה להוכיח אחרת?
לא הופעה מוצלחת , לדעתי.
אולי היא התרגשה מהמעמד (קיבלה פרס בסוף ההופעה "כקול האנשים" או משהו כזה)
לפרקים היא נשמעה ממש טוב, ולפרקים על הפנים.
היא הייתה חסרת נשימה בתווים הנמוכים, ובגבוהים, נו היא צרחה, כרגיל.
אני אוהב את השבירות והאי יציבות בקול של כריסטינה במקרה הזה.
כשהיא שרה שירים קצביים והקול שלה נשבר זה מזעזע, אבל כשזה קורה בבלדות זה הופך אותה מרובוטית לאנושית יותר.
אי אפשר להגיד שהיא מזייפת או לא שרה בתו הנכון, והרעד הקליל שיש לה בקול רק נותן לו יותר "חיים"...לא יודע איך להגדיר את זה, אבל אני לא חושב שהיא נוראית בלייב.
ביונסה והנספחות ללהקת דסטניז צ'ילד עומדות לפני שחרור אלבום "חדש" שבעיקר יכיל דמואים ושירים שלא ראו אור עד היום במהלך ההקלטות לאלבומים הקודמים שלהן, אך גם שיר חדש לגמרי שהוקלט ממש לאחרונה וישא את השם Nuclear.