Suck My Pop - 11.1.13

(Charli XCX - You (Ha Ha Ha

צרלי XCX היא זמרת בריטית שפעילה כבר מ2008. בשנה שעברה היא הוציאה את הEP הראשון שלה שממנו יצאו Nuclear Seasons (בסו 201) שהיה נשמע כמו קלאסיקה מהאייטיז עם המון השפעות מהסינת' פופ של אז אבל בקטע הכי טוב וYoure The One הרוקיסטי יותר. שניהם לא ממש הצליחו.

השיר החדש הוא סינגל 1 מתוך אלבום בכורה שאמור לצאת השנה ואולי סוף סוף ייזכה את צרלי בהכרה.

http://www.youtube.com/watch?v=qtrHH1BDlzk

לדעתי ואני אומר רק מהאזנה אחת - מדובר בשיר קליט וממכר,הרבה יותר מיינסטרימי משאר השירים ששמעתי אצלה אבל הוא מרגיש לי כזה מאוד שר לויד-טיילור סוויפט רק עם הפקה יותר רוקיסטית ואדג'ית. אבל יכול להיות שדעתי תשתנה.

לגמרי התמכרתי.

השיר הכי טוב שלה ששמעתי. אני אוהב גם את How Can I?
לא כל כך התחברתי ל- Nuclear Seasons למרות שהוא בהחלט טוב. You're the One אחלה שיר.

חוזר בי: You're the One הרבה יותר מאחלה!

ממש אוהב. כל היום שמעתי אותה וזה ללא ספק אחד החזקים, הכי חזק אחרי You כנראה.

candyheart

New member
אהבתי את שלושתם האמת!

החדש בהחלט הכי טוב מבינהם אבל מהשניים האחרים גם נהנתי.

candyheart

New member
שיר טוב.

הסינגל הקודם היה קיטשי וסכריני מדי...השיר הזה אולי מאוד מיינסטרימי אבל הוא זורם וכיפי כזה.

למרות זאת,לא נראה לי שזה יביא לה איזה סוג של הצלחה מיוחדת.

Dido - No Freedom

והנה (לפי מיטב הבנתי) הסינגל ה1 והרשמי של דיידו מאלבומה שאמור לצאת בקרוב - Girl Who Got Away.

http://www.youtube.com/watch?v=0nO45A7tTMs

שיר יפה אך מיושן. לא נראה לי שתתקמבק איתו.
חייב לומר שפעם ממש שנאתי אותה בגלל שהיא הייתה אוברייטד בתחילת שנות ה00 אבל כיום אני חושב שהיא זמרת טובה,אם כי לא מדהימה במיוחד. אה ועל אף כול זאת
- Hunter וHere With Me הם שניים מהשירים האהובים עליי בכל הזמנים.

theone24

New member
זה ממש משעמם!

Let Us Move On גדל עלי , והוא מאוד מזכיר את העבודות שלה מהעבר.
השיר החדש פשוט לא מתרומם לשום מקום והוא עוד אחד מאותם שירים שהיא שמה בכל אחד מהאלבומים שלה שאתה תוהה מה לעזאזל היא חשבה לעצמה.

candyheart

New member
השיר הזה מאוד נעים.

אבל הוא די חסר מעוף ולא מתקרב ללהיטים הגדולים שלה מהעבר.

אני מאוד אוהבת את רוב הסינגלים מתקופת ההצלחה שלה ואני עדיין מקווה שהיא תצליח לשחזר באלבום הזה את הקסם שלהם.

I Remain

New member
ממש ממש ממש רציתי לאהוב את השיר הזה

גם כשכולם שנאו את האלבום הקודם שלה הצלחתי למצוא בו כמה פנינים (The day before the day, Dont Believe in Love וכד')

אבל השיר הזה כ"כ סתמי. הוא יהיה יכול להיות מעולה בתור רצועה 10-11 באלבום, אבל בתור סינגל ראשון? סיריוסלי?

לט אס מוב און פי מיליון יותר טוב. אבל אני מבין שדידו רוצה ללכת לכיון מסוים. אני מעריך את זה.

CrazyBoi

New member
וואו איזה שיר!!!

חזרנו לימי no angel דיידו של פעם
מקווה שכככה כל הדיסק

theone24

New member
הקרנת בכורה: The Saturdays - What About Us

הכיבוש (?) האמריקאי מוכן לצאת לדרך, והשבתות משחררות את הקליפ שילווה את סינגל הבכורה האמריקאי שלהן, What About Us, אך אבוי, עם קליפ כזה כבר היה מוטב שהן לא היו מנסות בכלל.
אתר פופג'סטיס תיאר את הקליפ בצורה המדויקת ביותר שיש:
Walking!

Singing!!

Walking and singing at the same time!!!

אולי תוכנית הטראש ריאליטי שלהן תצליח, הרי בארה"ב מתים על שיט כזה.

למעלה