Suck My Pop! - כל מה שחם!

הצהרה הזאת מנופחת בדיוק

כמו לצאת בהצהרות של איזה אלבום חדשני ואני עובדת עם כל העולם האלטרנטיבי ובסוף יוצא אלבום כאפות של 2007 (כריסטינה.)
ובטח תגיבו למה אני דוחף את כריסטינה שוב. אז אתם נקרעים על כל זמרת פופ אחרת ואתם חושבים שאנשים לא שמים לב לכמה שזה פתטי בזמן שמושא הערצתכם נכשלת ויוצאת גם היא בהצהרות מנופחות?

2Dirrty4U

New member
הבעיה היא כאן

שהדבר היחידי שכריסטינה אמרה זה שהאלבום יהיה עם סאונד עתידני - מה שאפשר לפרש להמון כיוונים. עתידני במקרה שלה יכול להיות גם ההפך מהאלבום הקודם שהיה של שנות ה-20,30 וה-40. את שאר הדברים שהוא יהיה חדשני ואלטרנטיבי וממש חליפת חלל 3011 זה פשוט הניפוח שלכם ושל התקשורת ואפילו אולי הציפיות של חלק מהמעריצים. כריסטינה כמעט ולא דיברה בכלל על האלבום לעומת גהגה שהיא חופרת ומשבחת את האלבום שלה בכל חור והיא זאת שיוצאת בהצהרות מנופחות.

תכלס....

אבל אל תהיי בטוחה שזה מה שהיא אמרה מילה במילה, כי כמו שאמרת על כריסטינה יכול להיות שגאגא אמרה משהו שהתקשורת אח"כ ניפחה. מי יודע...

2Dirrty4U

New member
זה ברור, כל דבר צריך לקחת בפרופורציות

כשזה בא מפי התקשורת, אבל אם היא אמרה את זה אחד על אחד עם המצלמה אז אין כאן על מה לדבר.

Music Man XD

New member
../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif

כריסטינה קיימה כל מה שהיא הבטיחה (והיא לא הבטיחה הרבה) בעניין האלבום הזה, נקודה. אלה עובדות שאי אפשר להתווכח איתן. אני אישית ממש לא "נקרע על כל זמרת אחרת", עובדה שאתה כל הזמן אומר לי את אותו הדבר רק כשאני כותב את דעתי הלגיטימית על ליידי גהה. זה שהדעה שלי לא מתאימה לך לא אומר שאני שונא כל זמרת שהיא לא כריסטינה או משהו כזה.. ממש לא. ובתגובה ל"כמה שזה פתטי בזמן שמושא הערצתכם נכשלת ויוצאת גם היא בהצהרות מנופחות?": נו באמת..

אמ...לעבוד עם כל האלטרנטיבי

להבטיח אלבום מעניין ומרתק וחדשני. למתג את זה כ"ביוני" כביכול עתידני ואני שמעתי אלבום של 2007. מ..אז זו בהחלט עובדה אין ספק
זה עובדה כמו שאני פרחה אמריקאית במכירת חיסול של תוספות שיער.

Music Man XD

New member
בדיוק כאן הטעות שלך..

זה שהיא עבדה עם אנשים מסוימים זה אומר שהאלבום צריך להישמע בדרך מסוימת?, לא. היא לה הבטיחה כמעט כלום, אלה המפיקים ואלה שעבדו איתה שהדליפו את רוב הפרטים במהלך ההקלטות. יש גם ראיונות בהם כריסטינה אומרת שהאלבום הזה הוא אלבום פופ כייפי שמשלב אלמנטים עתידניים ביחד עם אלמנטים פשוטים יותר (בבלדות בעיקר..). אני לא מבין מה הבעיה עם ההגדרה הזו.. ובעניין ה"ביוני", כריסטינה אמרה לפחות 10000 פעמים בראיונות מאיפה מגיע השם הזה, וזה לא בהכרח קשור לסאונד. בכל מקרה, כריסטינה התקדמה לעתיד עם הסאונד שלה ביחס לאלבום הקודם וביחס לעצמה.

אז למה היא עבדה איתם? כדי שתישמע מעניינת

וייחודית ושונה משאר המיינסטרים ומכל זה יצא לה אלבום מעפן ולא שנתקע ב2007. ולא ידעתי שלהתקדם בסאונד שלך זה שתישמע כאילו הוא היה צריך להישאר 3 שנים מאוחר יותר. היחיד שמראה התקדמות זה BOP שהוא ללא ספק מהשירים הטובים השנה ואצלה. אל תפנה אליי בבקשה בטון מורתי וחש - "בדיוק כאן הטעות שלך" אם ניסית להכניס - אז הכנסתי פי 2. תנוח על רחת לוקום!

Music Man XD

New member
איך אפשר לדעת את טון ה"דיבור" בטקסט כתוב?

בכל מקרה.. אני לא מסכים עם זה שכל האלבום נשמע כמו 2007 חוץ משיר אחד. זה ממש ממש לא נכון לדעתי. מי החליט שזה נשמע כמו 2007? על סמך מה?.. אני גם לא מבין את הבעיה.. היא עבדה עם מפיקים לא מהמיינסטרים והתוצאות באמת נשמעות ככה. היא עבדה גם עם מפיקים הכי מיינסטרים שיש והתוצאות נשמעות בהתאם. אני לא רואה כאן משהו לא הגיוני. להתקדם זה אומר שיחסית לאלבום הקדום ניכרת התקדמות מבחינת האינסטרומנטים המוסיקליים וכו'..

הרבה מהשירים נשמעים מיושנים ומעפנים

(פרימה דונה,גלאם,דסטונט,סקס 4 ברייקפאטס,נוט מייסלף טונייט.) זה נשמע 07' כי זה נשמע כמו להיטים שהיו הולכים בשנה הזאת ואחרי חודש נעלמים. עם מפיקים לא מהמיינסטרים היא בהחלט קיימה. אבל חבל שזה כ"כ מעט. היא לא כ"כ התקדמה מבחינתי. הבלדות יפות מאוד אך היו לה טובות בעבר,שוב הרבה פוטנציאל לא ממומש יש כאן. הייתה צריכה לקצץ אותו משמעותית ולתת לו נופך אחיד ולא הסרבול שיש בו.

HanAn189

New member
התגעגעתי לגאגא!

מאז שמלת הבשר לא שמענו ממנה
זה נשמע מעולה! באמת, היא אשפית.

candyheart

New member
נחמד מאוד וקליט!

הרבה הרבה יותר מוצא חן בעיניי מכל מה ששמענו עד עכשיו מהאלבום החדש.

theone24

New member
הקרנת בכורה: Kanye West - Runaway

חשבתם שגאגא עושה קליפים ארוכים בימינו? תחשבו שוב. קנייה ווסט שיחרר אתמול את Runaway, מיני סרט קצר באורך של 35 דקות המכיל חמישה שירים מתוך אלבומו החדש ,"My Beautiful Dark Twisted Fantasy, בינהם ניתן לשמוע את הרצועה החדשה שלו עם ריהאנה,All of the Lights. לא יודע איך לאכול את זה...פשוט מעצבן אותי הפרצוף שלו. http://www.directlyrics.com/kanye-west--runaway-full-length-film-news.html (למי שאין חשבון יוטיוב שיצפה מהקישור, למי שיש שיאשר שהוא עבר את גיל 18 ויוכל לצפות באיכות יותר טובה ביוטיוב עצמו).

candyheart

New member
בהתחלה היססתי להתחיל לראות

קליפ של מעל חצי שעה,אבל החלטתי להתחיל לצפות ולראות אם זה מוצא חן בעיניי. היה פה נסיון לעשות משהו מאוד אמנותי.אני חושבת שבתוצאה זה הצליח למרות שהדיאלוגים המועטים היו קצת סתמיים ולמוזיקה שלו אני פחות מתחברת. זה לא גרם לי לתדהמה עצומה,אבל זה בהחלט יפה וזה שישבתי את כל הסרטון גם אומר משהו.

theone24

New member
הופעה חיה: Christina Aguilera - Beautiful

אגילרה, המתגברת בימים אלו על פרידה מבעלה, קפצה לקונצרט של ג'סטין טימברלייק בלאס וגאס שנערך אתמול,וביצעה שם סט של 3 שירים מכל מיני תקופות שונות בקריירה שלה. קטעי הווידאו היחידים שיש כרגע שייכים רק לBeautiful. תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=O8omtO1t6oI&feature=player_embedded

למעלה