Suck My Pop! - כל מה שחם!

theone24

New member
הקרנת בכורה: Nelly Furtado - Fuerte

נלי פורטדו מסרבת לתת לאלבומה בספרדית,Mi Plan, לגסוס בשקט ומתעקשת להוציא ממנו עוד ועוד סינגלים , כאשר האחרון שבהם הוא השיר Fuerte. גירסת השיר בקליפ היא בעצם בספנגליש (ספרדית ואנגלית) ולמעשה השיר משמש כסינגל הרביעי מהאלבום, אך הראשון מתוך גירסת הרמיקס של Mi Plan שיקרא - Mi Plan Remixes, ויצא בעוד כמה ימים, ב25 לחודש. הגירסה המקורית הרבה יותר טובה. http://www.aceshowbiz.com/video/download/00015324/

candyheart

New member
כרגיל,לא משהו.

מנלי אני כמעט אף-פעם לא מתלהבת.אני לא אוהבת את הקול שלה ובדרך-כלל גם לא את השירים והביצועים שלה,ופה זה לא שונה.והשילוב של האישה התקועה הזאת עם הרווח בשיניים כל-כך מיותר.

Amerie21

New member
חמוד

תעזרי לי יש לה שיר חדש ויצא עם קליפ בMTV מכירה? למה אני לא מוצאת

candyheart

New member
השיר הזה היה יותר טוב עם יותר קצב

ככה הוא קצת סתמי,אבל עדיין בסדר.

theone24

New member
דליפה חדשה: Lady GaGa - Nothing On (But The R

Lady GaGa - Nothing On (But The Radio). זוכרים את התקופה שכל שני וחמישי שיר חדש של גאגא דלף לו ואנשים ניסו להבין לאיזו תקופה ואלבום כל שיר היה צריך להיות שייך? כנראה שהעניין מתחיל מחדש. Nothing On (But The Radio היא הדליפה החדשה מבית גאגא ושות' ואם אני לא טועה, אפשר להניח שלפי זמן הדליפה והסאונד שמדובר בשיר שככל הנראה הוקלט לאלבום החדש, Born This Way. מדובר בשיר קיצבי עם פיזמון ממכר,פה ושם יש נגיעות של שנות ה80, ובגדול יש פה פוטנציאל גדול ללהיט חדש לגאגא. תהנו: http://www.youtube.com/watch?v=Noj1O6cfsdY

Ron107

New member
חביב אבל לא עפתי על זה.

מצד שני בפעם הראשונה ששמעתי את באד רומאנס גם לא עפתי, אצל גאגא אי אפשר לדעת...

../images/Emo45.gif למרות שאת BR עד היום אני לא אוהבת

הקליפ גרם לו להצליח ככה. בלי הקליפ זה היה עוד שיר בינוני שלה. למה כולם מנסים לשחזר את ההצלחה שלהם בכך שהם מעתיקים את הלהיט הכי גדול שלהם? BR נשמע כמו PF, החדש של קאשה נשמע כמו TT והשיר ההוא של טאיו קרוז. אני מחבבת את קאשה אבל רק בגלל זה אני לא מסוגלת לשמוע את השיר החדש שלה. אוף כל השירים נשמעים לי אותו הדבר.

Music Man XD

New member
אני זוכר

שכשהיא נשאלה על האלבום היא שיבחה אותו וטענה שהיא יצרה את פס הקול של הדור שלנו או משהו כזה.. אם השיר הזה הוא באמת חלק מהאלבום אז כל מה שיש לי להגיד זה: פ'חחחחחחח... נו באמת.. זה סתם שיר.

2Dirrty4U

New member
פס הקול של הדור שלנו ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

האישה הזאת חייה בעולם אחר, בפלנטה משלה, באמ'שלי!

Music Man XD

New member
חחח לגמרי!

אני לא בטוח ב-100% אחוז שאלה היו המילים המדויקות שלה, אבל אני כן בטוח שהיא ממש שיבחה את האלבום הזה ואמרה שהוא ממש ממש מדהים.

../images/Emo45.gif מסכימה

היא אפילו לא סיימה לעבוד על האלבום שאמור לצאת רק באמצע-סוף 2011 והיא כבר יוצאת בהצהרות כאלה. כשהאלבום ייצא לכולם יהיו צפיות גבוהות מדי שלא משנה מה תהיה התוצאה כולם יתאכזבו.

theone24

New member
לא נראה לי שמישהו לקח אותה ברצינות... ../images/Emo6.gif

אם כמה שאני אוהב את השירים שלה, לפעמים יש לה התבטאויות שקצת גדולות עליה. בכל מצב, זה רק דמו, וכבר ככזה הוא מאוד קליט ונשמע די טוב, לדעתי. גם "באד רומאנס" נשמע די רגיל כדמו והגירסה הסופית נתנה לו את "האופי" שלו.

Music Man XD

New member
אבל היא לקחה את עצמה ברצינות לא?

או שזה נאמר בתור בדיחה עצמית או משהו? אין לי מושג

למעלה