Styx - Mr. Roboto

son of a gahan

New member
Styx - Mr. Roboto

סתם רציתי להמליץ לכם על שיר נפלא שלא הרבה זוכרים או מכירים או מעריכים . שיר של להקת Styx שיצא בשנת 1983 באלבום kilroy Was Here הנה המילים למעוניינים Styx - Mr. Roboto Domo arigato, Mr. Roboto, Mata ah-oo hima de Domo arigato, Mr. Roboto, Himitsu wo shiri tai You're wondering who I am-machine or mannequin With parts made in Japan, I am the modren man I've got a secret I've been hiding under my skin My heart is human, my blood is boiling, my brain I.B.M. So if you see me acting strangely, don't be surprised I'm just a man who needed someone, and somewhere to hide To keep me alive-just keep me alive Somewhere to hide to keep me alive I'm not a robot without emotions-I'm not what you see I've come to help you with your problems, so we can be free I'm not a hero, I'm not a saviour, forget what you know I'm just a man whose circumstances went beyond his control Beyond my control-we all need control I need control-we all need control I am the modren man, who hides behind a mask So no one else can see my true identity Domo arigato, Mr. Roboto, domo...domo Domo arigato, Mr. Roboto, domo...domo Domo arigato, Mr. Roboto, domo...domo Thank you very much, Mr. Roboto For doing the jobs that nobody wants to And thank you very much, Mr. Roboto For helping me escape just when I needed to Thank you-thank you, thank you I want to thank you, please, thank you The problem's plain to see: too much technology Machines to save our lives. Machines dehumanize. The time has come aat last To throw away this mask So everyone caan see My true identity... I'm Kilroy! Kilroy! Kilroy! Kilroy!

Ice machinE

New member
אני בטוח שלפחות 2 אנשים יגידו תודה

רק מה אחי, אם אתה שם שיר לפחות תיישר אותו לשמאל ע"י לחיצה על "תחילת קוד"
הדבקת המילים
לחיצה על "סיום קוד" בסוף.

greenzg

New member
אייס -למה יש לי הרגשה

שאם היו מקבלים בונוסים בשיטת "חבר מביא חבר " היית עשיר היום...

יותר טוב כלום מכמעט

ושנו חכמים: יותר טוב כלום מעברי לידר ענו להם חז"ל: כלום זה עברי לידר אמרו להם חכמים: וואלה!

Ovi Basha

New member
הנה התודה הראשונה !

שיר מצויין של להקת Styx , אחד מלהיטיה הגדולים ביותר. אני לא יודע אם התכוונת אלי אייס, אבל כן, אני מודה שאני אוהב את המוזיקה של להקת Styx . אמנם לא מטורף עליהם אבל הם בהחלט אחת מהלהקות הטובות יותר שאהבתי בשנות השמונים ( וגם קודם לכן, שהרי הם התחילו את דרכם כבר בתחילת שנות ה- 70 , 1972 אם נדייק ) . אז את התודה הראשונה אמרתי . אני מניח שיותר מאוחר הערב תגיע גם התודה השניה מגברת....
נו, אתם יודעים מי , נכון ? בסדר, אני אתן לה להזדהות בעצמה ולומר את תודתה שלה רמז קטן : אני כתבתי לה כאן בפורום שאני מוכן לשיר את השיר הזה Mr Roboto ביחד איתה ב..... טוב, עד כאן להפעם ......

adiville

New member
עובי דארלינג !

בוא נבקש מאלפא שישים את השיר הזה במסיבה ונתחרפן לצליליו
כן כן....אני מספר 2 פה ממעריצי הסטיקס ! מה זה מעריצה.....מכירה כמה שירים אבל הם נורא מדליקים !!!!!!! פעם ביקשתי שיר שלהם ברדיו צפון (כששרתתי בבסיס בטבריה) והשדרן אומר לי : "מאיפה את מכירה אותם ?!?"

adiville

New member
חחח...אנחנו די צפויים פה בפורום ../images/Emo8.gif

כבר ידוע מה כל אחד אוהב / שונא ואנחנו די צופים את התגובות אחד של השני

son of a gahan

New member
עד לפני כמה שעות הייתי בטוח ...

שרק אני אוהב את השיר הזה ..... טוב לדעת שאני לא היחיד שאוהב שירים שכמעט אף אחד לא מכיר ..

adiville

New member
מספיק שרואים......

כמה תוכניות של behind the music ואתה נהיה מומחה בכל מיני להקות עבר שכולם כבר הספיקו לשכוח
למרות שמאז ומתמיד הכרתי את babe - שיר מדהים !!!!!!! תראה, אני תמיד צריכה לעשות תחקיר על כל דבר כי אני לא גדלתי על הדברים האלה.... אולי ינקתי חלב בזמן שהשמיעו אותם ברדיו

alpha80

New member
ואם זה יהיה הוידאו קליפ?.....

עשינו טרייד על ההופעה של אלפאוויל?...

Ovi Basha

New member
עדי !

מבחינתי אלפא יכול להשמיע את Mr Roboto במסיבה הזאת בכייף רק מה ? שלא ישמיע בטעות את Heavy Metal Poisoning של סטיקס כי אז אנשים יתחילו להתחרפן שם באמת ואני מודיע מראש שאם זה אכן יקרה אז אני לא אחראי לתוצאות
!

alpha80

New member
איזה כייף זה

כשמדברים אליך בגוף שלישי. הא..... כאילו אני אוויר דו תחמוצת הפחמן

למעלה