Styx - Mr. Roboto

Ovi Basha

New member
חלילה אלפא

לא אויר ולא חנקן ולא חמצן..... עניתי ישירות לעדי כי אני יודע שהיא תגיב על ההודעה הזאת ולכן שמתי את שמה במכוון בנושא ההודעה אתה באמת חושב שזה מגמתי, בן אדם ? אני סומך במאה אחוז על יכולת הבחירה שלך בכל הנוגע לשירים עבור המסיבה הזאת ואגב עם כל הכבוד, אני רציני לגבי התוצאות אשר עלולות להתרחש אם אכן תשמיע את השיר הזה ( "רוק כבד מרעיל" של סטיקס ) .

adiville

New member
חחחחחח....איפה מצאת את פארוק ?!

אלפא : היית מת להחליף איתי את אלפאוויל בשביל הסטיקס (לא להעלב, עובי
) !!!!!!! נו, כבר מצאנו קומבינה. תפסיק לבכות......סתם סתם
ותעשה טובה - אל תשים את הקליפ של מיסטר רובוטו במסיבה למה לאנשים יהיו סיוטים בלילה.....

Ovi Basha

New member
תשים תשים.......

קצת סיוטים בלילה זה לא סוף העולם
עדי בטח לא תוותר כל כך בקלות על השמעת שיר של סטיקס לאורך כל זמן המסיבה הזאת שלא נדבר על אלפאויל

adiville

New member
אלפאויל ? אני ? מה פתאום.....

זה אורן אוהב אותם. לא אני. הסולן שלהם בכלל נראה מה זה סנוב...... בטח לא מתייחס יפה למעריצים.....
הכל הולך בכיף, אין לי העדפות במסיבות. כשאני רוצה אלפאויל אני הולכת למסיבות של רק אלפאויל

Ovi Basha

New member
הכל בכיף הה ?

אוקיי , הבנתי אותך עדי. הכל סבבה. אין לך העדפות במסיבות והכל הולך בכיף כמו שאת בעצמך אומרת עד ש..... מגיע אלייך מישהו במהלך המסיבה ואומר לך Do you want to dance with me in one of these lonely nights מה תעשי אז ? תצאי המילכוד הזה ?

adiville

New member
אוי אוי אוי........

הרגע הזכרת לי נוסטלגיה כי זה כבר קרה לי
באחת המסיבות של להקה מסוימת בגרמניה ניגש אליי החבר שלי מדנמרק ואמר לי בדיוק את המשפט הזה ואז סתם נעמדנו לנו באמצע החדר, מחובקים והתחלנו לשיר את השיר המדהים הזה. מי אמר שהרומנטיקה מתה ?
מישהו פה (שכן היה בהופעה או לא) מכיר את הגירסה האקוסטית ? סוף הדרך !!!!!! כל כך יפה שבא לבכות. באמת. זה עובי התחיל לדבר עליהם !!!!!! לא אני !!!!!!!
עובי : יהיה סבבה לפגוש אותך שוב ביום שבת ! אצלי בבית היה קצת קצר ואיך שאלכס הגיע התחלתם לדבר על כדורגל.... נדסקס על בירה במסיבה

למעלה