Stormy Atmosphere

orbiti

New member
לא בדיוק

האלבום כולל מוזיקה וטקסט מושר . הליריקה נמצאת על הבוקלט כדי שיהיה קל יותר לבודד את המילים מההקשר השירתי (נכון, היא כנראה מצורפת שם כי מישהו חשב שיש לה גם משמעות כשלעצמה, אבל זה לא סותר את העובדה שהטקסטים מושרים במלואם במוזיקה). אני חושב שגם ארט ברז בעצמם יסכימו שעיקר היצירה שלהם היא המוזיקה (כולל השירה והטקסטים המושרים) ולא הטקסטים כשלעצמם. ושוב, אולי פשוט תעתיק את אחד הטקסטים לכאן, כדי שנוכל לקרוא?

אתה סתם עצלן

אתה כל הזמן אומר שיש בעיה, אבל אתה לא מציע פיתרון. אני לא מבין את ארט ברז? האר את עיני! אל תיתן לי קשקושים כמו "אתה קמצן, תקנה", תן דוגמה לטקסט! דוגמה אחת שמוכיחה שיש כאן על מה לדבר. אתה זה שתוקע את הדיון במקום לפתח אותו, ואחר כך אתה בא בטענות ואומר שנמאס לך. אתה מתחיל את הויכוח, ואז שולף את עצמך החוצה כשאתה רואה שמישהו אחר העלה טיעונים הגיוניים ואין לך כוח לספק להם מענה. אייל נתן סקירה פרטנית ומדויקת של המוסיקה שבאלבום, ואתה מפחד להגיב. כנראה שהאמת מפחידה אותך, כמו שאתה טוען לגבי כולם. למה אתה לא יכול פשוט להודות שאתה אוהב את האלבום הזה בגלל סיבות חוץ מוסיקליות (החוברת והליריקה והציורים)?

אני בעבודה

הטקסט לא מולי. תקנה את הדיסק, תשיג את הטקסט. אם אין לך את הטקסט, אז פשוט תשתוק. ***סוף***

אז כשתחזור מהעבודה

אני יכול לחכות עד הערב, אם זאת הבעיה. אני לא מתכנן לקנות את האלבום, פשוט תשכח מזה. אני גם לא מתכוון לשתוק. אתה מנסה ליצור איזושהי אקסיומה שמוסיקה=מילים, ואני לא מוכן לקבל את זה. ולכתוב **סוף** גם כן לא יעזור לך. תראה, זה אבסורד. אני מדבר על מוסיקה, ואתה מדבר על מילים. אלה שני אספקטים שונים לחלוטין, שאמנם הם תלויים זה בזה במידה מסוימת, אבל הם עדיין נפרדים. זה כמו שאני אבוא ואגיד "הסאונד של ההקלטה באיכות ירודה" ואתה בתגובה תגיד "מה אתה מדבר שטויות? הליריקה מצוינת!" אין שום קשר בין הטענות שלך ובין המציאות.

צר לי, אבל באמת שאתה הוא הבור.

ואם אתה חושב שאתה מקבל את המילה האחרונה, אתה טועה. בחיי, אתה מתנהג כמו ילד קטן. תקפת, צעקת, עשית רעש, ואז כשמישהו מחזיר לך מלחמה אז אתה מתקפל ודורש שיעזבו אותך. אם אתה לא רוצה שיכתבו לך הודעות בפורום, אל תכתוב הודעות בפורום!

t36

New member
שלום

אני די מחבב תארט ברז אם תוכל בבקשה להצביע לי על אירוניה במוסיקה\ליריקה(דוגמא קטנה) שלהם אני אשמח. תודה רבה!

השיר דמוקרטיה

הוא כתוב באירוניה. וזו רק דוגמה אחת - למעשה בערך חצי מן השירים באלבום "העולם כפי שהוא היום" הם אירוניים, במסורת הקברט הגרמני ותיאוריית הניכור של ברטולד ברכט. ניכרות השפעות מרכז-אירופאיות, תיאטרליות, עם הומור שחור.

dpascal2

New member
LMAO "תקנה דיסק, קמצן"

תמשיכו תמשיכו, סליחה שאני מפריע... (רץ הביא פיצוחים)

RamiSun

New member
למה אתה מערב פה אנשים אחרים?

אין קשר בן אהרון מיקל לויכוח שלך כרגע עם אורי, לא מבין למה הוא השתרבב לפה, על לא עוול בכפו. מבחינתי אהרון הוא משורר, אני מאוד אוהב את הליריקה שלו, ויש הרבה אחרים שאוהבים אותה. בכל אופן שיר, אנחנו לא פורום שירה כרגע...בוא לא נפתח את הנושא הזה. ונתמקד בסטורמי!!! אם אורי לא אוהב את הליריקה של סטורמי זכותו.

קישור ותוספת

המבקר של הבי-בי-סי מוסיף בסוף: It must be said that the Bears may not be to everyone's taste; even as a fully paid up member of the Avant Prog tendency, it took me a long time to come to terms with them. But for the intrepid, there are rich, lasting rewards to be reaped. I miss them. נראה לי ששיר דויטש נופל לקטגוריית ה"לא בילה מספיק זמן בחברתם כדי להבין על מה הם מדברים". תקרא את הביקורת.

מה אני אגיד לך

אני בטוח שאני שמעתי אותם הרבה יותר פעמים מאשר שאתה שמעת את הפלאוור קינגז לפני שחרצת את דינם.

Rudess

New member
רמי תגיד תודה שהאשכול הזה פופולארי

הויכוחים המטומטמים פה , עושים לך יופי של פרסומת להופעה. עכשיו הרבה יותר אנשים יתעניינו לבוא ולשמוע את Stormy Atmosphere בעוד שבוע וחצי.

למעלה