Stop The Clocks שלכם..

sok777

New member
חחחחח../images/Emo13.gif

יודע מה? תזכיר לי עוד שבוע ככה בקשר לזה ואני אגיד לך איזה רעיון יש לי.

sok777

New member
חחחחחחח...

לפחות שמת את LF! [סתם כרמל.. צוחק
] אבל...Songbird? שיר של ליאם בטופ 18? חחח סתם. זה טופ 18 של כל אחד, אז כל אחד שם מה שבא לו ואי אפשר להגיד לשים משהו אחר.. דירוג סבבה.

RoySupernova

New member
יש מצב דווקא

חשבתי על איזה שירים של ליאם יש סיכוי שישימו ולסונגבירד יש את הסיכוי הכי גדול.. והרשימה שלך סה"כ הייתה בסדר גמור אבל בלי השיר הכי טוב אי פעם היא בחיים לא תוכל לקרוא לעצמה דה גרייטסט..

MorningGlory

New member
הא!

אתה רואה סער? "אבל בלי השיר הכי טוב אי פעם היא בחיים לא תוכל לקרוא לעצמה דה גרייטסט" אהמ. זה לא יהיה הגרייטסט שלך. אבל לי אין בעיה עם זה

RoySupernova

New member
מנוולת!

שמפיין זה השיר הכי גדול אי פעם.. הכול בו גדול מהחיים.. הרוגע.. ההשתגעות עם הסולו.. הצמרמורות לכל אורך השיר.. והליריקס הפאקינג בריליאנט! slowly walking down the hall, faster than a cannon ball את לא יכולת לכתוב כאלה ליריקס גם אם היית משתדלת! הא!

MorningGlory

New member
../images/Emo2.gif

סער תמחוק אותו!O: אז אתה אוהב את השיר הזה...הא? אני לא יכולה לכתוב. נכון.

sok777

New member
חחח לא מוחק אף אחד.

בעצם רק את רועי.. סתאם! אל תריבו ילדים.. לכל אחד יש טופ 18 משלו [ולרועי יש אלוהים אחד בהם]. סער

sok777

New member
../images/Emo6.gif

הכינוי שלך לא מסגיר שאתה אוהב את שמפיין.

MorningGlory

New member
אוך שיט../images/Emo122.gif

לא שמתי את DYKWIM איפה אני אמורה להכניס אותו?><

razkaplan

New member
הרשימה שלי----V

1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6.stop the clocks 7.boy with the blues -שחכתם אותו!!! 8- live forever 9- cs 10. dlbia 11- go let it out 12- dont go away 13- all around the world 14- scyho 15- little by little 16-sunday morning call 17- stand by me 18- c&a בא לי עוד!!!

razkaplan

New member
זה מה שנראה לי יהיה

אבל זה לא הבסט שלי אולי TALK TONIGHT ומאסטרפלאן יכנסו איפשהו

razkaplan

New member
מצטער אבל אי אפשר

איך לעזאזל אתם מצליחים לעשות T18 זה לא יכול להיות, בקושי T30 אני יכול

sok777

New member
ברור שזה לא כ"כ אפשרי

אבל מנסים ונאלצים לוותר על כמה שירים.

RoySupernova

New member
שמע גם אני לא עשיתי בדיוק את מה

שאני אוהב.. שילבתי.. אבל יש שם שירים שאני לא הייתי שם בטופ 18 שלי ואני פשוט די בטוח שזה מה שנואל ישים..

L i l A L o

New member
אוקיי כתבתי ואז הכל נמחק כי תפוז טי

פש! אז אני אכתוב שוב לפי מה שאני זוכרת 1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6.live forever 7.whatever 8.hello 9.lyla 10.stop crying your hurt out 11.the masterplan 12.stand by me 13.don't look back in anger 14.stop the clocks 15.little by little 16.all around the world 17.champagne supernove 18.sunday morning call אוףאוף זה היה ממש קשה והורדתי מלא שירים טובים . בלע. :\ 18 זה קצת מידי בשבילם.

למעלה