Stop The Clocks שלכם..

RoySupernova

New member
אה ויש מצב לא קטן שנואל

יחליט לשים גם את Morning Glory שהם ממשיכים להופיע איתו גם היום.. נראה לי הגיוני שהוא יילך לדיסק הראשון.. אזז חוץ מהבחירה הראשית שלי האפשרויות לדעתי שאפשריות מאוד זה סלייד אוואי, מורנינג גלורי, משו מהתקופה האחרונה ומשו של מישו אחר מהאנשים בלהקה.. אני דווקא לא מאמין שלשיז אלקטריק יש סיכוי.. טוב זהו אני מפסיק להגיד שירים שיכולים להופיע ולהתרחט ואני הולך עם מה שבחרתי עד הסוף.

RoySupernova

New member
ברצוני להוסיף

שהשיר שהכי עשה לי כאב ראש אם לנפות היה סלייד אוואי.. במקרה שהוא יצורף לדעתי זה יהיה בדיסק הראשון ומי שישלם את המחיר יהיו או סטופ קריינג או וואטאבר.. כן כן אני יודע שזה יכול להישמע מוזר אבל אין כאן פיתרון שכולם יצאו מרוצים וזו האפשרות השנייה שנראית לי אפשרית..

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| אני אוותר.

בגלל שאני לא מכירה את כל השירים ואת כל האלבומים
סליחה סער :X

איי וונט טו!

אה אהמ.. 1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6. Stop Cying Your Heart Out 7. Live Forever 8. Lyla 9. Champagne Supernova 10. Don't Look Back In Anger 11. Go Let It Out 12. Shakermaker 13. Gas Panic! 14. Morning Glory 15. Stand By Me 16. Some Might Say אולי זה לא כל כך הגיוני, אבל בשבילי, השניים האלו חייבים להיות שם - 17. Little James 18. Where Did It All Go Wrong? דטס איט.

sok777

New member
יפה שעשית! דירוג נחמד..

חסר לי Stop The Clocks, ליטל ביי ליטל והכי הכי- איפה לעזעזאל The Masterplan?

LetThereBeLove

New member
שלי!

1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6. Don't Look Back In Anger 7. stand by me 8. slide away 9. let there be love 10.little by little 11.sunday morning call 12.the masterplan 13.cast no shadow 14. whatever 15.all around the world 16.don't go away 17.champagne supernova 18.stop the clocks אוף, זה מעצבן אותי! יש כל כך הרבה שירים טובים שצריכים להכנס. 18 זה כלום! (בהתחלה שמתי את Cigarettes & alcohol, אבל אז קלטתי ששכחתי את stop the clocks, והתבאסתי קשות, חפיף) נקווה שנואל ידע לבחור טוב.

sok777

New member
NICE.. ממ חסר לי כמה אבל זה תמיד

יהיה ככה. איפה לעזעזאל LIVE FOREVER?
סער

LetThereBeLove

New member
עאעאעאעא!

איך שחכתי... אוף........ ! אוי, אני בשוק.
אבל, אין לי מה לעשות כבר...

LetThereBeLove

New member
מה מה?

אתה בא בהעלבות?! בטח שהוא כן, פשוט, שכחתי, ואני מתביישת בעצמי, עד מאוד
סליחה, פורום יקר, אם אכזבתי מישהו! אני עדיין בשוק ששכחתי.!
זה כנראה בגלל המלח

sok777

New member
חחח..../images/Emo13.gif

מה פתאום העלבות. אני סתם צוחק!
את יודעת שאני אוהב אותך!
פעם הבאה את תזכרי
אה ושימי עלייך קצת סוכר, מותק! סער

MorningGlory

New member
../images/Emo11.gif

1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6. live forever 7. slide away 8. the masterplan 9. little by little 10. the boy with the blues 11. whatever 12. rock n roll star 13. stand by me 14. dont look back in anger 15. Cigarettes & Alcohol 16. songbird 17. let there be love 18. stop the clocks הרבה שירים חסרים לי פה. ונראה לי שTBWTB אמור להיות, לא?0.0 אני מניחה שאני צריכה ללכת להתחבא עכשיו כי כמה אנשים*אהמ רועי אהמ* לא יאהבו את זה

sok777

New member
חחחחחחחחח

איזה מאגניב! שלחנו הודעה באותו דקה. אתה כנראה כמה שניות לפני.. ולא שמתי לב ששמפיין לא שם :X שמפיין במקום השירים של ליאם!

RoySupernova

New member
*הופתעתי

סער תנצל את הקשרים שלך בתפוז ותשכנע אותם שיהיה אפשר לערוך הודעות.. או שתשלח אליהם כמה בריונים שיעשו את העבודה אפילו יותר טוב.. [=

למעלה