Stop The Clocks שלכם..

sok777

New member
Stop The Clocks שלכם..

סער השתגע?! סטופ דה קלוקס עוד לא יצא וכבר הוא שלנו?! אז לא. הוא אכן עוד לא יצא ויש עוד חודשיים וקצת אבל.. הגיע הזמן לכתוב מה הוא לדעתנו.
מה הכוונה
אתם כותבים 18 שירים שאתם חושבים שהם ההכי טובים של הלהקה וצריכים להיות בדיסק [למעשה פחות מ18 כיוון שכמה כבר בטוח יהיו]. לא יותר ולא פחות. הסדר לא חשוב אבל השירים כן. אז קדימה- מה הם הטופ 18 שלך
את ה5 שבטוח יהיו סידרתי ב5 הראשונים. המשיכו הלאה: 1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. בהצלחה
סער

sok777

New member
עוד חוקים-

חובה לשבץ לפחות אחד מכל אלבום [אלא אם כן יש אותו כבר ב5 השירים]
דבר נוסף- השיבוץ הוא ללא פאמיליר טו מיליונס. [כלומר בלי הלטר, וכאלו].

sok777

New member
My Top 18../images/Emo70.gif

1. Supersonic 2. Wonderwall 3. Half The World Away 4. The Importance Of Being Idle 5. Acquiesce 6. Live Forever 7. Don't Look Back In Anger 8. The Masterplan 9. Stop The Clocks 10. Some Might Say 11. Champagne Supernova 12. Slide Away 13. Rock 'N' Roll Star 14. Stand By Me 15. Let There Be love 16. Lyla 17. Little By Little 18. Go Let It Out יש מלא שירים שלדעתי הם מעולים [כמעט כולם אבל כמה שממש] אבל הם לא הכי פופולרים וגם לא מנגנים אותם הרבה בהופעות אז מניח שלא מאוד אוהבים אותם. קשה לי לראות את זה בלי סיגרטסט [אבל זה היה מבחינתי או זה בחוץ או סליד אוואי], בלי דונט גו אוואי, בלי אול אראונד דה וורלד, בלי סטופ קריינג, בלי גס פאניק, בלי דה הינדו טיימס, בלי ד'יו נואו.. ובלי ואט אבר.
זהו. 18 זה ממש מעט
סער

sok777

New member
חח מה לעשות.. בהתחלה שמתי

אבל אז נזכרתי שצריך את STOP THE CLOCKS. מה עם טופ 18 שלך? שנוכל להעיר גם לך קצת..?

הלואו :)

אני חדשה פה P: מה עם Little James של ליאם הגאון?! אני היחידה שאוהבת את השיר הזה.. :(

RoySupernova

New member
you make it all worth while to us

שלום שלום.. אני מנחש שקוראים לך ניצן.. אני רועי.. 16.. ולליטל ג'יימס אמנם יש מילים מפגרות אבל אני גם חיבבתי אותו תמיד.. אבל הסיכוי שהוא יהיה באלבום שכזה שווה לסיכוי שנואל יעשה דואט עם קיילי מינוג.. חח ברוכה הבאה.. מקווה שתישארי כי אם יהיו פה עוד אנשים זה יהיה עוד יותר אחלה.. ובאמת אחלה פה.. וד"א גם את שייקרמייקר אני מאוד אוהב.. והיי חח מצאתי את הקשר בין ליטל ג'יימס לשייקרמייקר- חח שניהם מדברים על פלסטלינה! חחח פשוט גאוני!

sok777

New member
היי!

אני סער, בן 15. בת כמה את ואיך קוראים לך? בקשר לליטל ג'יימס- שיר חמוד אבל כמו שרועי אמר.. סיכוי קלוש שהוא יהיה באלבום.. לא יהיה שם שיר של ליאם.. קשה לי להאמין
אגב, בחתימה, התכוונת לWho Feels Love או שסתם כתבת את זה? |המום| תשארי ותכנסי הרבה! אני בטוח שתהני.. ותני גם דירוג לזה.. חוץ מזה, את מוזמנת לדרג במצעדים שלנו [בקרוב יעלה אחד חדש ואם לא תביני, תמיד אנחנו כאן בשבילך. כל שאלה/בקשה/הערה/הארה כולנו כאן! ברוכה הבאה
סער

אכן! :)

אכן התכוונתי לLittle James! וכן, כמו שרועי ניחש קוראים לי ניצן, ואני בת 16! נעים להכיר :) בטח שאני אשאר, זה נראה אחלה פורום! וד"א מה הקשר של ליטל ג'יימס לשייקרמייקר ולפלסטלינה?! (הסבר בבקשה :)

sok777

New member
:]

אני שמח שאת מצטרפת. :D את מוזמנת לדרג בשרשור הזה.. אם יש לך שאלות כלשהן [על הלהקה, פורום, אלבומים או משהו] אז בכיף.
סער

RoySupernova

New member
בירה נשר

Little James live for your toys even though they make noise have you ever played with plasticine even tried a trampoline thank you for your smile you make it all worthwhile to us Shakermaker I'd like to be somebody else and not know where I've been I'd like to build myself a house out of plasticine Ahhhhhhh Shake along with me

sok777

New member
אההההההההה..

שייק [ממ.. תות-בננה אני אקח] אלונג ויט' מייייי [היאייייייי]

RoySupernova

New member
מעוניין להמשיך לחיות אחרי שתקראו..

ניסיתי להתחיל ברשימה שנראית לי הגיונית שתהיה ואחר כך שיניתי די הרבה.. דיסק ראשון: 1. Supersonic 2. Go Let It Out 3. Stop Crying Your Heart Out 4. Some Might Say 5. The Importance of Being Idle 6. Half The World Away 7. Whatever 8. Little By Little 9. Stand By Me 10. The Masterplan דיסק שני: 1. Acquiesce 2. Cigarettes & Alcohol 3. Wonderwall 4. Don't Look Back In Anger 5. Live Forever 6. Champagne Supernova 7. Rock 'n' Roll Star 8. Stop The Clocks 18 שירים זה באמת ממש קצת.. ובכלל לא בטוח שרק שיר אחד מהאלבום האחרון יופיע וששום שיר של ליאם, גם או אנדי לא יופיע.. אני אפילו מאמין שקיים סיכוי ש- My Generation יופיע בגרסת לייב חדשה.. אבל ניסיתי משהו ואני שלם עם בחירתי. ..now you can hang me

sok777

New member
נחמד דווקא..

אבל בלי LTBL?
האמת- מה שכתבת נראה הגיוני רק חסר מעט שירים [חסר המון אבל בשביל להיות הוגן מה שחייב עוד להיות]- LTBL Slide Away

RoySupernova

New member
הייתי עסוק בכתיבת ההודעה

על סלייד אוואי לפני שראיתי את מה שכתבת.. ושמע אני חייב להסכים אבל עדיין.. עכשיו שאני חושב על זה הייתי שם בשיר 7. Whatever / Slide Away והבחירה בינהם תיקבע לדעתי לפי איזה שיר נואל יותר אוהב מבין שניהם..

sok777

New member
וזה וואט אבר נראה לי..

עוד דבר, אני די בטוח שShe's Electric יהיה כי נואל ממש אוהב אותו.

למעלה