STARGATE SG-1

vulcan20MM

New member
אין קשר:

הם פשוט נראים כמו בני אדם,חוץ מהאסגרד מרבית המינים נראים כמו בני אדם{לאו דווקאה מתנהגים כמו}

digidestined

New member
לא בדיוק

חלק מהם כן בני אדם שהגואולד לקחו מכדור הארץ לפני כמה אלפי שנים (וזה אפילו נאמר בסרט). דרך אגב, ג'ונס אנושי פשוט אבותיו היו מאלה שנלקחו על ידי הגואולד ונאלצו לחיות על כוכבים אחרים.

digidestined

New member
לא נכון!!!

טיאלק הוא לא סתם יוצא דופן, הוא ג'אפה... לג'אפה יש שיתופן-זחל(או משהו באיזור) זה חי אבל אין לזה תודעה כמו לגואולד או לטוקרה. דבר שני, יש משהו כמו 13 או 15 יחידות SG (לא זוכרת מספר מדויק אבל זה באיזור העשרה) שבכל אחת מהן 4 אנשים.

vulcan20MM

New member
ממש ממש לא נכון!

ראיתי בעונה ה-5 פרק בבירור שאומרים שם שיש מאות יחידות של SG שפועלות מחוץ לעולם{כנגד מטרות של הגאולד},ואני גם סגור ב-100% שכל יחידה של SG מונה כ-6 חברי צוות! עכשיו שתבין גם הגאולד,טוקרה,והג"אפה משתמשים באותם סוגים של שיתופנים! פשוט מה שמבדיל בנהם זה שכל שיתופן מתנהג באופן שונה מהאחר! שתדע השיתופונים בין היתר נועדו לשמש כמין כלי עבורם לצורך דיבור!

digidestined

New member
לא נכון

אולי אני טועה בעניין של היחידות ואתה באמת צודק, אבל אני בטוחה בעניין של הג'אפה. הגואולד והטוקרה שניהם אותו סוג שיתופן רק שהטוקרה מאמינים בחיים בשלום עם הפונדקאים. זה נכון, אבל הג'אפה הם לא אותו שיתופן, הם שיתופן-זחל שאין לו תודעה.

vulcan20MM

New member
תראי:

זה נכון... {חח..בטח ציפית עכשיו להסבר ארוך...} בכל אופן אני בעד הקמת פורום חדש של סטארגייט.!

למעלה