Stargate SG-1 9x20 FINALE

Echelon

New member
אחלה פרק ../images/Emo58.gif ../images/Emo45.gif

פרק סיום עונה ממש טוב. בלי להרוס את אווירת החגיגיות, אבל באופן כללי לא אהבתי ממש את עונה 9. אני אדבר על זה עוד אם יפתח איזה דיון סיכום עונה.

Iced Hammer

New member
../images/Emo58.gifכמו שצריך!!!

סוף סוף קיבלנו פרק איכותי... בנוגע לשאלה על הקרב אם האביר כשהאביר פגע בו עם החרב היה פרץ אנרגיה וכלא זו מכה רגילה. הרגיש לי כאילו אנחנו בהמשך ישיר לפרקים הראשונים של העונה, כאילו הפרקים של האמצע היו רק למלא זמן. אבל בהחלט פרק ראוי ... חבל רק שצריך לחכות עד יולי...

dixie chick

New member
../images/Emo58.gif

הייתי שמחה אם היה קצת יותר אקשן וקצת פחות חידות מתוסבכות... בכלל היה מחסור קל באקשן אמיתי בעונה הזאת... וזה רק אני או שהקרב האחרון הזכיר את בבילון 5? מול הסצנות הדרמטיות בקרבות הקשים שלהם (מוזיקה דרמטית, פיצוצים, כולם נזרקים ממקום למקום, תגבורת מגיעה ברגע האחרון...), דומה נכון? הייתי גם שמחה אם היה מסתמן איזשהוא סימן לפתרון, רצוי מצד וואלה (שככל הנראה תבלה את החלק השני בללדת... אוף!) ובקשר לדודות אני מצטערת לא יכולה לעזור, אני רואה את זה בשידור בטלויזיה...

ilovenewyork

New member
בקשה קטנה

אם מישהו בפורום הזה מכיר מישהו / מישהי עם מכוןנת זמן פנויה , אני אשמח ליצור איתו קשר

Hakarpad

New member
לא פנויה...

אבל אנחנו עושים הסעות מאורגנות עם הדלוריאן אם ברצונך להזמין מקום :)

דגיג1

New member
|../images/Emo58.gifואאאוו איזה פרק9X20CAMELOT

איזה פרק מפתיע מעניין ומלא מכל טוב חבל שלא עשו אותו כפול!!!!! אז מה להצראות בקיץ?????

../images/Emo58.gifפרק ענק!!!!

למרות שקיוויתי לראות גם מה קורה מהצד של האוראי לפחות קצת. אם אני לא טועה אחת הספינות שהתפוצצה היתה זאת שמיטשל ודניאל היו בה מעניין איך הם יצאו מזה. אני לא יכול לחכות , 17 שבועות מה נעשה כ"כ הרבה זמן?????? שאלה: בסוף הפרק היה כתוב שאחריו ישודר פרק סיום העונה של אטלנטיס האם הכוונה לפרק 20 כי אותו כבר ראיתי לפני כמה שבועות או שיש פרק 21 יכול להיות?

dvirsasson

New member
פרק מדהים!!!!!!! ../images/Emo58.gif

לא נהניתי ככה בכל העונה, אבל יש פול שאלות 1. מהסרט, דניאל תמיד היה אלרגי לאבק / נסיעה בגייט - מה לעזאזל קרה לאלרגיה שלו עכשיו שהוא נשף על הספרים?! 2. למה סאם (ותודה לאל שלא) לא נשאבה לסופרגייט שהוא הופעל? 3. טיאלק, דניאל וג'ון לא היו אמורים (אני מצטער על שאני אומר את זה...) למות שהספינות שלהם התפוצצו? אני הולך להתחרפן עכשיו במשך שלושת החודשים הבאים, אלא אם כן אני אעשה שידורים חוזרים של העונות הראשונות בבית - במיוחד window of opretunity

deathcaster

New member
תשובות משוערות |ספוילרים|

1.אין אלרגיה לאבק יש אלרגיה לגורם בתוך האבק, כנראה שבקאמלוט אין קרדיות אבק הבית
, אך זו רק ספקולציה
2. כי סאם ראתה את זה מהצד, היא לא היתה ממש באבנט הורייזון. וכידוע לך או לא כידוע לך מפיזיקה, כוח בניצב למסלול, אינו מבצע עבודה. אז לא ממש היתה סיבה שהיא תשאב. 3. הספינות שלהם לא התפוצצו, אחרת לא היתה עונה עשירית, ראינו שספינות אחרות מתפוצצות אך לא הגורולב ולא האוסידיאה. וכן, כולנו הולכים להתחרפן.

GoldenEye2015

New member
למען האמת../images/Emo58.gif

הספינה האחרונה שרואים מקרוב מתפוצצת זאת אחת מספינות ארץ. מאחר שדניאל ומיטשל נמצאים על הגורלוב וכמו שאמרת יש עונה עשירית, אז כנראה שהאודיסאה היא זו שהושמדה.חבל,לא שרדה אפילו חצי עונה.

redrider

New member
../images/Emo58.gif

הקורולב הושמדה. לפי ספוילרים על עונה 10 האודיסיי שרדה את כל העניין. מיטשל כמעט בטוח הגיע ללF302 ודניאל בטח שוגר או משהו בסגנון. אם להיות כנא דיי נמאס לי מאויבים בלתי מנוצחים שמובסים על ידי תכסיסים ולא על ידי כוח. בא לי לראות קרבוטת כמו בבאטלסטאר גלקטיקה... ספינה על ספינה מטוס על מטוס. הרי ברור מה יקרה עכשיו... בעונה העשירית הם ימצאו את הנשק נגד האוריי ואז הספינות שלהם יאבדו כוח ואז הם ישמידו אותם. ד"א שמתי לב שגם ספינת אסגארד לא הצליחה לגרום לנזק כלשהו.

Eran Loves MJ

New member
ממש לפני הפיצוץ

רואים שדניאל ניגש לאחד המחשבים, לאחת העמדות נראה לי זו של הטייס אבל לא בטוח, ונראה כאילו הוא מתכנן משהו... אולי הוא באמת שיגר את עצמו או את כולם למקום כלשהו

dvirsasson

New member
עוד משהו ששכחתי ../images/Emo58.gif

שמתם לב איך בכל העונות הקודמות היו פרקים שלמים על להביס מזימה אחת מסכנה של הגואולד? ומה יש לנו הפעם? משחקי חתול ועכבר שממצים את עצמם ומסתדרים אחר כל פרק, אבל עכשיו שהדגמים החדשים של "אוריי ספינות חלל בע"מ " הגיעו, אולי יהיה קצת יותר שמח :)

ilovenewyork

New member
יש לי הצעה בשבילך+ מיני ספויילר

תזמזם את השיר "100 Bottles of Beer on the Wall " איזה אלף פעם עד יולי זה באוח יעשה לך אחד משני הדברים הבאים 1)יעביר לך את הזמן עד יולי 2)ישלח אותך למוסד בטוענה שאתה פריור של האוריי והגעת לארץ להפיץ את אוריג'ין

XiroX

New member
../images/Emo58.gif רק אני חשבתי

שהספינות של האוריי ממש מזכירות את הספינות הקטנות הלבנות מ homeworld? האלה שפוגשים במשימה השניה בנבולה. טוב בכל מקרה, קצת עיצבן אותי הפרק. ז"א, יש פעמים שאתה ממש לא מבין מה הקטע. למה היו צריכים את SG1 איתם בקרב? נגיד את קרטר איכשהו אפשר להבין, וטיאלק מצא לעצמו שימוש מועיל, אבל דניאל ומיטשל סתם היו שם, בזמן שהיו יכולים להיות הרבה יותר יעילים בקמלוט, מה גם שאם הם מתו (וכל הקטע של המתח הוא שאם אחת מהספיונות נהרסה אז זה 50-50 שהם מתו), אז זה ממש יהיה טיפשי. ובאותה מחשבה- מה עכשיו? רק לרוסים יש ספינה נורמלית (בהנחה שדניאל ומיטשל לא ימותו כי זה לא יהיה ממש תרומה עלילתית)? וזה גם מחזיר אותנו לפרק ההוא עם המציאויות המקבילות. למה האנשים מהמציאות שבה כבר היה שער שני לא יכלו לעזור, ואם הם כבר רמזו שיהיה שער שני, למה היה צריך לחכות לוואלה כדי להתחיל לחפש אותו? בכלליות, די התאכזבתי מהפרק. עכשיו סיימתי לראות את הסיומי עונות של 7 ו 8, ופשוט אי אפשר להשוות. מפרק של 3 חלקים מטורפים בעונה ה8 לפרק שרובו היה סתמי ולא מותח בעונה הזאת, יש ממש הרגשה שהיוצרים סתם מנסים להרוס. ז"א, העונה התחילה מדהים, ויש כ"כ הרבה יותר פוטנציאל עלילתי אצל האורי מאשר אצל הגואאולד והמשכפלים, ובכל זאת העונה פוספסה (למרות שכן די אהבתי הרבה מהפרקים), ועכשיו סוף עונה שפשוט היה סתם עוד פרק. ציפיתי ליותר. נקווה שהעונה העשירית תתפוס תאוצה. יש הרגשה קצת כמו הספר השישי של הארי פוטר. כאילו, רק רצינו להעביר את הזמן עד הספר הבא, או במקרה הזה, עד שהאוריי יגיעו

למעלה