Stargate SG-1 9x20 FINALE

ilovenewyork

New member
הדודות הבטיחו לשלוח לי תפרק האחרון

עוד היום - ככה זה כשיש דואר אקספרס לרחבי העולם

Freemee

New member
Stargate SG-1 9x20 FINALE ../images/Emo58.gif

שם הפרק: Camelot היה פרק מעולה לדעתי! אמנם נשארו המון שאלות פתוחות אבל פרק סוף עונה ראוי בהחלט! הקרב של מיטשל עם האביר היה מצחיק שמיטשל התכסה כולו בבוץ. רק לא הבנתי דבר אחד, כשהאביר הכה במיטשל עם החרב אז ראו בחלק מהמכות כזה פרץ אנרגיה ובחלק כאילו זאת מכה רגילה.. הספינות של האוריי מפחידות.. לא קרה להן כלום והם השמידו פול ספינות שלנו.. זה כבר נראה לא טוב. ואיך שוואלה הסתכלה מתוך הספינה בסוף הפרק עורר מחשבות. כל העלילה של מרלין והאביר אהבתי ודניאל הפעם השתמש בכוח יותר מבמוח
קרטר מסכנה נתקעה ליד הסופר גייט מה היא תעשה שם.. :\ האפקטים המיוחדים קצת היו טעונים שיפור. היה קטעים כזה בסוף שראו אנשים קופצים מפיצוצים וזה היה מצחיק כזה כי הם קפצו מהרתע בצורה מוזרה
טיאלק גבר השתלט על שתי השומרים וצירף לכוחות את הברית
בקיצור פרק טוב, ולא יכול לחכות עוד 17 שבועות!! כדי לראות את הפרק הבא.. גרררר

blondguy

New member
אכן הפרק היה מולטי אורגזמה

אבל .... נשארתי עם חצי תאוותי בידי :( .... צריך לחכות לפרק הבא ביולי.... אוייש כמה שזה מעצבן!! זה כמו להתחיל להנות בסקס... ואז ממש לפני ה GRAND FINALA , להשהות ולחכות עם זה 3 חודשים! אבל בסך הכל באמת פרק מעולה! חח ליוצרי סטרגייט! שלכם שי

סוקט

New member
קשרים בק.ג.ב....

עוד 10 דקות גלגלגלגלגקטיה נוחתת... פרק של 500 מגה השבוע.. סעמק אני אישית מאוכזב מהעונה הזאת של SG1.. לא יודע, ציפית ליותר...

kinspirit

New member
הממ.. כבר פתחו קומונה

לא זוכרת כרגע את הלינק, אבל אני בטוחה שעוד מעט יצוץ מישהו שיתן אותו

סוקט

New member
בלע.. למה אף אחד לא אומר? :|

הרצתי חיפוש לפני שפתחתי, אבל בעברית :| סעמק

deathcaster

New member
בניגוד לכולכם ../images/Emo58.gif

אני לא יכול לחכות 17 שעות, איך הם יכולים לעשות לי דבר כזה ? להשאיר אותי ככה ??? מישהו יכול להסביר לי ? פרק מצוין , טיאלק קרע אותי עם ה" easter bunny " , ודניאל עם ה"תזמון הגרוע שלו" עוד מעט נראה גלקטיקה, נקווה שזה טוב כמו שאמרו כאן.

Fantasy WRC

New member
לא הבנתי כלום... הקישור הזה נפתח

היום? האם שידרו כבר את פרק או מה.. .. ממה שאני קורה, כאילו כבר ראיתם את פרק היום.. מישהו יכול להסביר מה קורה פה?

deathcaster

New member
תשובה

הפרק שודר אתמול בלילה בארה"ב. לחלקנו, אלי השקר של הפורום, היודעים לנצל את הטכנולוגיה של האינטרנט במלואה, יש את היכולת לנוע במרחב הזמן חלל, ותוך מס' שעות לראות את הפרק המדובר. לאלה פשוטי העם, זה נראה כמו קסם, לנו זה דבר של מה בכך. HOLOWED ARE THE TORRENTS , KNEEL BEFORE YOUR GOD BLASPHEMER !!!

Fantasy WRC

New member
אז למה אלה השקר האלו לא יסבירו

לנו, לפשוטי העם איך לצפות בפרקים שמשודרים בארה"ב? או שהם פשוט מורידים פרק מיד שהפרק שודר בארה"ב?

tigery

New member
בואו נחזור לדיון על הפרק

אנחנו לא מסבירים כי פשוט הם לא נותנים לנו בטפוז לדבר על זה. זה קצת קשה בלי הטכנולגיה של wow או hot להניע את ספינות הביטונרט ומירק למהירות גבוה ולתזמון נכון כדיי להגיע לפרקים שעות אחדות אחרי שהם שודרו. בכל מקרה איך אפשרל עשות דבר כזה אני יהיה במתח 17 שבעות ומה התאריך המדיוק של חזרת הסדרה. אה דרך אגב מומלץ לראות prison break

למעלה