Star Trek Nemesis - A Disaster

• פותח הנושא Sefy
  • פורסם בתאריך

itstzar

New member
ועוד משהו שנזכרתי

זה היה בוויאג'ר, לא זוכר ספציפית את הפרק, אבל התפקיד של המלכה הוא "להכניס סדר בכאוס" להיות הקול המוביל של הHIVE

itstzar

New member
טוב, שתי הערות, אני חייב

1. למי שלא שם לב הרבה פעמים בוויאג'ר התיחסו אל הבורג כאל דבורים יש את הפועלים/פועלות, ויש את המלכה ולדעתי זו אנלוגיה די מדוייקת וזה מסביר גם את "יחידותה" של המלכה מול מליוני בורגים חסרי דעה עצמאית. 2. ועניין פיקארד והפיכתו לבורג בפרק הכפול the best of both worlds לא יודע כמה שמו לב לחשיבות של העניין, הוא קיבל שם לא תפקיד או "ייעוד" (כמו seven of nine למשל) אלא שם פרטי ואישי, לוקיוטוס, מה שיותר ממרמז על העובדה שהפיכתו לבורג שונה מבדרך כלל

Sefy

New member
../images/Emo4.gif ? Wasn't the reason explained

I Recalled the Borg or someone said that it was so Humans would have it easier (or something like that) to accept their fate, but then again, i'm a little rusty on TNG, since i'm not a big fan of it

Lu Tze

New member
למעשה, פרופסור לפיזיקה אמר לי

פעם שחלק מהטכנולוגיות שיש לנו כיום הן יותר מתקדמות ממה שיש באנטרפרייז D, פשוט אנשים התרגלו לדברים שנראים עתידניים (למרות שהם קיימים כיום בצורה יותר טובה. בעצם, הבעיה שלנו כיום היא שאין חומרה מספיק מפותחת כדי לתמוך בתוכנה שכבר קיימת.

Bajoran Preist

New member
ואגב, שמעתי מרצה לאסטרונומיה אומר

שהיקום הוא דומה בכל כיוון. כלומר, לא משנה לאיזה כיוון תסתכל, תראה, פחות או יותר את אותם הדברים, וזה נכון ככל שמדובר על מרחב גדול יותר. אם כך זה מעלה את השאלה, איך, למשל, החיישנים של הוויאג'ר ידעו לזהות שמדובר ברביע דלתא כשהם הגיעו אליה ? אולי ע"פ המרחק והזווית היחסיים מגלקסיית אנדרומדה ?

Lu Tze

New member
יש להם את המרחק מליבת הגלאקסיה

ונניח עוד גוף שמימי למשל גלקסיית אנדרומדה (בהנחה שהם יודעים איפה היא אמורה להימצא) ועל ידי זה הם יכולים לחשב את המיקום.

Bajoran Preist

New member
בהחלט אפשר, ובהחלט כדאי

אולי יקחו אותי להיות תסריטאי טרק? יקבלו אותי, אתם חושבים ? הממ... אולי נעשה שרשור של "מי היינו רוצים לראות בתור תסריטאים של סטאר-טרק" ?

Bajoran Preist

New member
אה, הבהרה...

התכוונתי שבהחלט אפשר וכדאי לצור המון סיפורים מדהימים בעולם של סטאר-טרק, רק צריך שמישהו יעשה את זה. אני לא בטוח לגבי jms בסטאר-טרק, למרות שזה יכול להיות רעיון מעניין..

Bajoran Preist

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo3.gif../images/Emo150.gif../images/Emo24.gif תודה על הדאגה,

ניב ! והנה, תמונה של הכלב שלי להרגעת הרוחות ושיפור מצב הרוח הלאומני..

Sefy

New member
? Did I make you angry/offended

If I do, then I sincerly apologise! I thought we were just have a nice debate here, I didn't think someone was angry. I know I wasn't.​

Bajoran Preist

New member
לא, לא, הכל ברוח טובה, כמובן ../images/Emo13.gif

אם כי אני מקבל בהכרת תודה את התנצלותך ושולח בקשת סליחה משל עצמי
אני אשמח להמשיך את הדיון, כמובן. אבל מנהלנו הרגיש ש-tenses were high, אז רק כדי להבטיח לו ולכל השאר שהכל בסדר, כמובן :)

Sefy

New member
!Wonderful! Let The Slaughter Begin

Here's an Idea for a Crossover! remember how in the first movie Spock mentioned that V'ger visited a plant of living machines ? well, what if that planet was Cybertron ?
And since the Machines (V'ger returning from the combine with human) now have feelings, wouldn't that be the Autobots/Decepticons great rebellion against those who created them ?
You gotta admit! it's a possible story line!​

למעלה