STAFF PRODUCTION MANUAL

STAFF PRODUCTION MANUAL

יש למישהו מושג מה זה? מישהו זרק ואני לקחתי. זה נראה כמו scroll, אבל זה נמצא במחיצה של ect ולא של use יש למישהו רעיון או מושג למה זה משמש, אם בכלל? ועוד תהיה שיש לי בנושא fame: יש בגדים מסויימים שצריך מספק מסויים של פיים (נגיד 20). עכשיו- אם יש לי 20 פיים ואני לובשת את הבגד, וקורה שמישהו מוריד לי את הפיים (כן, יש כאלה רעים שסתם מורידים), אז מה קורה עם הבגד? זה נשמע מצחיק, אבל ברצינות. מה קורה אם מישהו מויד לי בכוונה מ 20 ל 19? האם הבגד חוזר לציוד מיד בירידה? מקווה שהבנתם את השאלה
ותודה על התשובות.

לבנדר א

New member
וואו, לא יודעת

אני מניחה שהוא נשלח לתיק. אבל מה אם התיק מלא? שאלה קשה. המגילה ההיא משמשת כדי ליצור שרביטים. אם את לא קוסמת, עדיף למכור אותה למישהו ב20K ככה.

ועוד שאלה על אכלן מנה של קלריק

מישהו יכול להסביר לי בעברית למה הוא משמש? האם הוא יותר חשוב מהברכה?

../images/Emo87.gif בצורה פשוטה...

ישנם מפלצות המשתמשות בכוחות של קסמים כדי לתקוף [לדוגמה SOUL TEDDY]. מה שהכוח הזה עושה פשוט "גונב" לאויב את הMP שלו ברגע שהוא מת וכך בעצם לא ביזבזת MP סתם. כוח שימושי לדעתי. לא יודע מה זה הברכה.

לבנדר א

New member
לא בדיוק

כוח הקסם נשאב ממפלצת גם אם היא לא מתה, וזו לא חייבת להיות מפלצת שתוקפת בקסם- לכל מפלצת יש מידה כזאת או יותר של מנה, גם אם אצל מפלצות שתוקפות בקסם היא חזקה יותר. ככל שאתה נותן לזה יותר נקודות, יש יותר סיכוי בכל תקיפה שאכלן המנה יופעל, וגם מוגדלת כמות המנה שנשאב.

sapir aloud555

New member
היי, ברוכה הבאה(?)

בקשר לשאלה הראשונה - ענו לך. ^^ ואם מישהו יוריד לך פיים, הפריט לא יחזור לתיק, אבל הוא לא יופיע עלייך. (נסי ללבוש חלוק שאת צריכה בשבילו +3 LUK ולמשל הכובע מביא לך את הStats המתאים - כשאת מסירה את הכובע החלוק גם יעלם, אבל הוא יופיע באדום בE עד שתחזרי לStats המתאים או תחליפי בגד.) שאלה שלישית - מכינים נשקים בעיקר במקום מסויים בלודיבריום במפעל הצעצועים, לדעתי לרוב העבודות לא שווה להכין את הנשק כי דרושים יותר מדי פריטים לזה, אבל זה שיקול שלך. (המקום עצמו נמצא במפעל הצעצועים קומה 2, הכי ימינה. מקום עם רובוטים אדומים - ואם יש לך את הקווסט של Chung גם הוא נמצא שם, אז לא תהיה בעיה למצוא את זה) אכלן מאנה לוקח כמות מסויימת של MP מהיריב בכל התקפה שלך. כשהאכלן הצליח לקחת כמות מסויימת יופיע עיגול כחלחל מסביב לדמות שלך אחרי ההתקפה. הוא מועיל בעיקר בלחסוך שיקווי Mp באימונים, ועוזר לקלריק במיוחד. למשל לדרקון שפגעת בו יש 100 MP, והאכלן שלך ברמה שהוא לוקח 30% MP בכל התקפה שתעבוד, אחרי כל התקפה שלך על הדרקון תקבלי בונוס של 30 Mp. מקווה שיצאתי מובנת.

miss_t

New member
ספיר המגניבה צודקת בכל מילה!!!

רק בקשר למיקום הכנת החפצים- זה לא בתוך המפעל אלא מפה אחת אחרי לודי- יש שם חדרים של יצירת נעל, כפפות וכלי נשק, ספיר אני צודקת? או שרואים שנפגע הזכרון עם הגיל ?
(פשוט לא זכור לי אף אחד שמכין חפצים ליד רובוטים אדומים) ותוספת שלי- לגבי mp eater שימוש מאוד ועוזר המון המון בחסכון של MP (הוא ממוקסס אצלי) יש לי קלריק רמה 60, באימונים איתה אני בקושי משתמשת בשיקויים (באימון של שעה וחצי אני משתמשת בגלידה אחת בלבד). זה עוזר המון לאימונים אישיים. במקביל- הברכה שימושית מאוד לחברי הפארטי. אצלי היא לא ממוקססת עדיין כי העדפתי להעלות את סקיל אינקדבל(אחרי שמקססתי את האכלן מנה) כדי להגן על עצמי. נכון שברכה חשובה מאוד לכל חברי הקבוצה- תחליט לבד מה תעדיף- להוסיף לחברייך לקבוצה או לעצמך. מה שלא תחליט- תדע ללכת אחרי דבר אחד ולא להעלות פעם פה ופעם שם. סתם בזבוז.

לבנדר א

New member
הכפפות והנעליים אכן שם

אבל נשקים נמצאים ברובוטים האדומים המניאקים. (אני יודעת רק כי חיפשתי את המקום, לא קל כל כך למצוא אותו.)

אני מסכימה עם miss_t

עם כל הכבוד לחברי פארטי, גם אני מעדיפה קודם את החיסכון של עצמי
עזרתם לי מאודדד בתשובות שלכם. את הסקרול מכרתי. אין לי מקום כבר בect. מה אתם עושים כשאין לכם מקום שם?

SimsY

New member
זה משמש להכין Staff

יש נשקים שכדי ליצור אותם אצל item creator צריך חומרים אבל גם producation manual (מדריך יצירה) אז אם אתה רוצה להכין STAFF מסוג מסויים בהמשך "חוברת הוראות" אתה תצטרך אותו

שאלה נוספת לגבי ores

אני חושבת שיש לי את כל הores שאפשר
השאלה היא: האם אני בכלל צריכה אותם? אני יודעת שהם משמשים ליצירה של כל מיני דברים, רק כדי ליצור משהו, צריך כ"כ הרבה דברים נוספים, שאני תמיד מוותרת על הרעיון. אז... יש טעם לשמור אותם ולתקוע לעצמי את ה ect? איזה יהלומים צריך קוסם? כדאי למכור את כל השאר ודי? אחלה פורום

אציע לעשות דמות צדדית../images/Emo118.gif

שתשמור את כל היהלומים.. כי בשלב זה או אחר, תהיה משימה שמישהו ירצה אבנים
יש כל מיני משימות, ברמות גבוהות יותר. הראשונה שאני זוכר זו Estelle באליניה שרוצה גרנט [=10 אבני גרנט] ^^

ווינגז

New member
Garnet=

10 Garnet Ores. אחרי שאספת אותן, צריך ללכת ל-Mr. Thunder, ובתוספת של 500 mesos - תנתן לך Granet

למעלה