SS - הסינגל הבא

et Phone

New member
מה?!?!

למה SS..=( למה?!?! בכלל לא מתה על השיר הזה...
=/ כמו שכבר אמרו פה באמת לוקח זמן לאהוב אותו...הוא שיר ש"קליט" על הפעם הראשונה ששומעים אותו...בלאט
טוב נו נקווה לטוב...

EvRules

New member
אני שאנת שזה קורה!!../images/Emo122.gif

דיי להיכנס מהמחשב שלי ולא לצאת מהמערכתת!!!! |משתגעת!!!!!!| חיחיחי...אז אקיצר..זאת אני.

yogniz

New member
לא הבחירה האולטימטיבית, אבל..../images/Emo109.gif

הרבה יותר מתאים מATILF הבינוני... האמת שגם SS הוא מהשירים הפחות מועדפים עליי בדיסק..אבל יותר מתאים לסינגל מהרבה אחרים.. אני חושב WOTW היה יותר מתאים, אם כי...הליריקס של WOTW מזכיר מאוד שילוב של שני הסינגלים הקודמים CMWYS (if you love\loved me) ולית'יום.. Let me go\let go of me... אז מבחינה הזו עדיף SS... אני הייתי הולך עלTOO שהוא שיר מעולה, קליט יחסית, בעל פוטנציאל להצלחה או על GE...אם MI הצליח גם הוא יכול... וגם CN היה יכול להצליח מאוד, דווקא בגלל שהוא מוזר וקשה לקבל אותו...הקולות בהתחלה תופסות צומת לב וזה מושך אותך לשמוע את שאר השיר.. בתכ'לס השיר שהכי מתאים לסינגל זה ללא ספק LY..אבל אין סיכוי שהוא יצא.. אז אני מקווה שהסינגל הרביעי יהיה אחד מהשלושה שציינתי לעיל..

TheRainMaker

New member
../images/Emo45.gif אני עדיין חולם על TOO כסינגל

וזה ישאר רק בחלומות לי

yogniz

New member
למה אתה חושב??../images/Emo109.gif

אני חושב שיש סיכוי לא רע ש TOO יצא כסינגל אחרי SS.. כלומר...יש עוד המון שירים פוטנצייאלים אבל TOO הוא אחד מהם...יש סיכוי..

TheRainMaker

New member
כי 100% שGE יצא כסינגל

ואני לא רואה אותם מוציאים חמישה סיגנלים...

yogniz

New member
ממש לא נראה לי דווקא..../images/Emo109.gif

כמו שאמרתי הייתי שמח לראות את GE כסינגל ולדעתי הוא צפוי להצלחה אבל GE ולית'יום שניהם שירים בסגנון ה"שקט" (אם כי לית'יום לא בדיוק שקט...) נו לא שקט...אתה יודע..שניהם בלדות שכאלה... לא נראה לי שהם יוציאו עוד בלדה מה גם שGE הוא שיר ארוך...בד"כ שירים ארוכים לא יוצאים כסינגלים... בקיצר לא נראה לי שGE יצא כסינגל.. אם אני צריך להמר אז הייתי מהמרWOTW...

TheRainMaker

New member
אגב הימורים

מה עם השרשור הימורים שפתחת? צריך לחלק ניקוד ביניים
ולא יודע, היא מדברת המון על GE ["כתבתי שיר שמח!!!11כתבתי שיר שמח!!!111"
] אבל יש משהו במה שאתה אומר... בכל מקרה אצלם זה תמיד מתחלף ברגע האחרון... WOTW יהיה גם מעולה כסינגל, מפוצץ כזה. אף אחד לא ישים לב למילים בכלל

yogniz

New member
אממ...../images/Emo109.gif

אני לא יודע אם להשתמש בשירשור הימורים הזה אפח,ד כמעט לא הימר OO זה לא כיף... בכל מקרה אין עדיין מה לנקד.. אנחנו עוד לא יודעים מה המיקום הכי גבוה של לית'יום במצעד של גלגל"צ ואנחנו גם לא יודעים מה הסינגל הבא בוודאות מוחלטת...כנראה שSS אבל עוד לא בטוח

Evi Virus

New member
דווקא לא...

הרי הם לא ישחררו אותו יחד עם הפתיחה, אם ישחררו [Good Enough]. ראית אותם פעם בהופעה מבצעים את זה, נכון? איימי אף פעם לא מתחילה לנגן יחד עם הפתיחה שיש בדיסק, למיטב ידיעתי [להלהלה יש לי את התווים של הפתיחה !@&#@!] - אז אם הם ישחררו את זה, השיר יהיה פחות ארוך... אם הם יוציאו את הסינגל הבא בשיטת פולן [P:], אז אין לכם מה לדאוג, GE לא יהיה.
אוף.
[אני רוצה שהוא ייצא! ):]

PollyannaFlower

New member
*נחמדה ../images/Emo122.gif

שיעור לשון היום גרם לי להוסיף ת' לכל מילה אפשרית

That80sshow

New member
צצצ.... פשוט כואב לראות...

כמה האלבום היפה הזה כוסח.. ברצינות, יש פה כמה שירים מדהימים אבל מה לעשות אין כמעט שירים שבהשמעה ראשונה יוצאים טוב. לא כמו בFALLEN... בFALLEN היו יותר שירי פופ שקולטים אותם מהר, או בלדות שמשכו את אוהבי הבלדות... פה יש יותר שילובים... לדוגמי השיר האהוב עלי פה הוא דווקא THE ONLY ONE, לא בגלל שהוא שיר טוב לאורך כל השיר אלא בגלל 2 קטעים ורק בשבילם הוא נהפך למושלם בעיני. SS די עלוב, להגיד לכם את האמת אם לא הייתי יודע שהוא מאוונסנס לא הייתי שומע אותו... רק ההתחלה שלו טובה, כל השאר סתם נשמע ממוצע. השירים הבאמת טובים לדעתי מהאלבום אבל כל כךךך לא מתאימים להיות סינגלים: LACRYMOSA, THE ONLY ONE, וחלקים מLOSE CONTROL. שירים שכיף לשמוע (יש הבדל! לא אשמתי שהקול של איימי כזה טוב, אבל השירים עצמם ממש לא משהו): ATIFL, GOOD ENOUGH,YOUR STAR. אבל האמת, בהסתכלות כוללות אי אפשר להשוות את האלבום הזה לFALLEN באמת... מה אפשר לעשות? הוא פשוט לא ברמה, למרות שבהתחלה חשבתי אחרת אבל עכשיו פתאום אני רואה שיש בו שירים שאין לי מושג מה הם עושים פה, אוונסנס היו צריכים במקום זה להוציא רק שירים אמיתיים לעבוד יותר ולשים פחות שירים סתם כמו: LIKE YOU (לא נחשב כשיר בעיני, יותר מחווה), SNOW WHITE QUEEN (מה זה הדבר הזה?) ולא, לא ממש אהבתי את LITHUIM. מה אני יכול לעשות, לא עושה לי את זה שחצי מהשיר היא צועקת כאילו אונסים אותה LITHIUMMMMMMMM קלטנו. ליתיום. הבנתי. אבל עדיין אני מאוד שמח שהאלבום יצא כי לפחות יש לי עוד מה להקשיב מאוונסנס, בכו וכו' עדיף שיר רע שלהם על שיר של להקות אחרות..

Because Of May

New member
צועקת כאילו אונסים אותה../images/Emo6.gif../images/Emo109.gif

חחח בנאדם, אתה לא שפויי
ותפסיקו להשוות בין פולן ל-TOD, כי א"א. שניהם יפים בדרך המיוחדת שלהם. TOD יותר גותי, פולן יותר "בן מודי"... שנים מהממים. די להשוואות! בעעעעע

ממש לא נכון לפי דעתי!

בthe open door איימי הרבה יותר מקצועית וכל אחד מהשירים נשמע שונה..! הוא הרבה יותר מהנשמה ויותר מיוחד.. גם fallen דיסק מעולה, פשוט לאיימי יש הרבה פחות יכולת קולית שם וכל השירים נשמעים בערך אותו דבר (חוץ מmi)..

Because Of May

New member
אני לא השוותי../images/Emo3.gif../images/Emo109.gif

להפך, אני אומרת די להשוואות בינהם! כל אחד יפה בדרך שלו, שניהם מהממים. או שרצית להגיב לזה שלפני...
[דיי למה אני מרגישה כמו אורי גלר עם ה"מהממים"?]

yakir31

New member
וואו גם אני ממש ממש לא התחברתי לSWQ

לא מצאתי שום יופי בשיר הזה ממש לא. בחלק מהדברים קלעת למה שאני חושב אבל אני ממש לא מסכים עם חלקים אחרים

למעלה