צצצ.... פשוט כואב לראות...
כמה האלבום היפה הזה כוסח.. ברצינות, יש פה כמה שירים מדהימים אבל מה לעשות אין כמעט שירים שבהשמעה ראשונה יוצאים טוב. לא כמו בFALLEN... בFALLEN היו יותר שירי פופ שקולטים אותם מהר, או בלדות שמשכו את אוהבי הבלדות... פה יש יותר שילובים... לדוגמי השיר האהוב עלי פה הוא דווקא THE ONLY ONE, לא בגלל שהוא שיר טוב לאורך כל השיר אלא בגלל 2 קטעים ורק בשבילם הוא נהפך למושלם בעיני. SS די עלוב, להגיד לכם את האמת אם לא הייתי יודע שהוא מאוונסנס לא הייתי שומע אותו... רק ההתחלה שלו טובה, כל השאר סתם נשמע ממוצע. השירים הבאמת טובים לדעתי מהאלבום אבל כל כךךך לא מתאימים להיות סינגלים: LACRYMOSA, THE ONLY ONE, וחלקים מLOSE CONTROL. שירים שכיף לשמוע (יש הבדל! לא אשמתי שהקול של איימי כזה טוב, אבל השירים עצמם ממש לא משהו): ATIFL, GOOD ENOUGH,YOUR STAR. אבל האמת, בהסתכלות כוללות אי אפשר להשוות את האלבום הזה לFALLEN באמת... מה אפשר לעשות? הוא פשוט לא ברמה, למרות שבהתחלה חשבתי אחרת אבל עכשיו פתאום אני רואה שיש בו שירים שאין לי מושג מה הם עושים פה, אוונסנס היו צריכים במקום זה להוציא רק שירים אמיתיים לעבוד יותר ולשים פחות שירים סתם כמו: LIKE YOU (לא נחשב כשיר בעיני, יותר מחווה), SNOW WHITE QUEEN (מה זה הדבר הזה?) ולא, לא ממש אהבתי את LITHUIM. מה אני יכול לעשות, לא עושה לי את זה שחצי מהשיר היא צועקת כאילו אונסים אותה LITHIUMMMMMMMM קלטנו. ליתיום. הבנתי. אבל עדיין אני מאוד שמח שהאלבום יצא כי לפחות יש לי עוד מה להקשיב מאוונסנס, בכו וכו' עדיף שיר רע שלהם על שיר של להקות אחרות..