SS - הסינגל הבא

SS - הסינגל הבא

מהאתר האיטלקי
Well, after looking at these posts, I'm sure you guys will like this- Terry and I both felt kinda the same way about ATILF as a single- its a great song but we really had our hearts set on Sweet Sacrifice or weight of the world- but the label was really hell-bent on ATILF. In the end, after (youre not going to believe this!) actually listening to the fans reactions on the boards etc., they agreed we were right and changed their minds! So here's the big news- we are now going with sweet sacrifice for the third single. ROCK METAL. I'm stoked. Thanks for speaking up about what you think! All we needed was a mob! Love, amy

Rose Madder

New member
הולי שיט

מעולה! יפה מצידם להקשיב למעריצים, זה מעלה את הסיכוי שלהם לבוא לכאן:) וגם הבחירה הזו ממש טובה! אני כזאת פצצת אנגלית מהלכת (לא.). רק מה זה mob ?

Snow White King

New member
ATILF לא מתאים בתור סינגל ו SS פחות

מה SS לא אוהב תשיר הזה :[ לא יכולים לבחור את SWQ או את Cloud Nine

junk angel

New member
שקט ../images/Emo11.gif

בטח שאוהבים את השיר הזה- הוא שיר סגידתי
. אבל אני אכן הייתי שמחה אם היו יכולים לבחור את SWQ כסינגל שלישי- טוב אולי בפעם הבאה
.

Im Not Dead

New member
SWQ לסינגל הבא? אתה רציני?

שיר כזה לא זורם וממש לא מתאים לסינגל.

w e e d s

New member
SS הוא שיר טוב אבלל

השיר SS לא טוב להיות קליפ מכיבן ש.. כששמעתי את SS בפעם ראשונה ממש לא אהבתי אותי הוא לא כל כן מלודי ולא נקלט בראש משמיעה ראשונה, כמו שאמרתי בהתחלה לא אהבתי אבל אחרי ששמעתי אותט כמה פעמים התחלתי מאוד לאהוב אותו. אז לדעתי זה חבל כי בנתיים כל הסינגלים לא מצליחים וזה לא יהיה מה שיצליח

Im Not Dead

New member
CMWYS הצליח oO

ליתיום יצא רק החודש לרדיו, מן הסתם ירד ההייפ מהשיר כי הקליפ כבר יצא לפני חודשיים.

לא מצליחים?!

call mw when your sober היה אחד השירים היותר מצליחים אוונסנס! ss באמת לא כל כך מתאים להיות סינגל כי באמת מתחברים אליו רק אחרי ששומעים אותו מלא! good enough צריך לצאת כסינגל.. לפי דעתי הוא כן יצליח..

Evi Virus

New member
Good Enough ^^ ../images/Emo9.gif

נו כן, שמעתי אותו כמה פעמים היום ברצף ואני רוצה שהוא ייצא.
והוא ייצא
P:

w e e d s

New member
פסדר..

קודם כל הייתה לי טעות *הם לא מאוד מצליחים* שחכתי את המאוד
כן.. הם לא מי יודע מה מצליחים CMWYS לא כ"כ הצליח כמו שמגיע לו זה שטחנו אותו ב100 fm זה לא אומר שהוא הצליח כמו BMTL ו MI ולית'יום בכלל חשבתי שיהיה בראש המצעדים.. אבל הוא בכלל לא בחצי לא משנה.. בקיצור SS לדעתי הוא לא כ"כ טוב להיות סינגל

מצליחים או לא....

לא מעיין אותי באמת... העיקר שהם אוונסנס!!!!!!!! P: שיוציאו כל מה שהם רוצים. כי אני באמת לא רוצה לראות במיוחד את YS כקליפ. השיר יהרס למדי XDDD לא יודעת אם ייהרס אבל עדיףף שלא יהיה כסינגל. אם כבר SS או לאקרימוסה.

Liquid Dreams

New member
יאי!!!!!111111111

עד עכשיו ההימורים שלי נכונים בהחלט, והם אפילו חשבו על WOTW. SS כל כך הרבה יותר טוב בתור סינגל, והוא שיר מעולה

Im Not Dead

New member
:D איזה שיפור מATILF!

חח יפה שהיא קובעת סינגלים לפי תגובות בפורום
נקווה שיצליח.. יש לזה סיכוי טוב. יש שירים יותר טובים באלבום אבל זה הכי מסחרי והכי טוב לסינגל עכשיו.

pink floyder

New member
שמתם לב לעובדה המוזרה???

הם משחזרים! CMWYS שהוא שיר מספר שתיים בדיסק יצא ראשון וכך גם BMTL(שיר מספר שתיים בדיסק)... ליתיום יצא שני(4 בדיסק) וכך גם MI... מספר 4! ועכשיו SS(ראשון בדיסק) וגם GU! מעניין אם השיר הבא שייצא יהיה WOTW!!!

למעלה