SPIN JORDAN השטלתה על אילת

olli3

New member
מנהל
אני לא מבין במשדרים

מעולם לא הונח בפניי משדר, כל מה שאני יודע לעשות זה מניסויים עם אנטנות ושטויות שעשיתי כשהייתי קטן על מנת למקסם עוצמת קליטה וכו' של הרדיו והטלוויזיה בבית.

lololo3000

New member
אצל בורא עולם לא סולחים למי שכותב בסגנון

אלים ונחות, ועוד עם שגיאות כתיב ותחביר ילדותי, ומפנטז כאן שמפעיל רדיו לא חוקי ממתי אתה נציג של היושב במרומים, תגיד הוא מרשה לך לגזול תדרים מהמדינה ולעבור על החוק בשמו? ולנושא עצמו אחש'לו, בטח יש כמה דוכנים שמעבירים מוסיקה מתחנות ירדניות, כמה דוכנים זה לא כולם , הבנת את זה ילדון קטנצ'יק שמשחק בטיונר של הטרנזיסטור? כל האנשים שפגשתי, כל נהגי המוניות , רבים ממערכות ההגברה בדוכנים היו נעולים על גלגלצ וחלק על רשת ג כמו שכתב בצדק olli 3, כי באמת שמעתי מוסיקה ישראלית ברצף פה ושם. עשה טובה טרונצ'ו,
תפנטז רק לעצמך על יום הדין , ואל תהיה לנו שליח של בורא עולם. כי אתה מצחיק ולא עובד על אף אחד.

mbarak2

New member
בלי קשר לויכוחים כאן...

אני לא מצליח לשמוע עכשיו את spin jordan מה קורה איתם??? אגב, גם את sunny לא...

olli3

New member
מנהל
דרך האתר?

כי אם כן הם שינו את הפלייר שלהם והוא לא זמין, לא רק אצלך זה ככה. לגבי SUNNY, מעולם לא יצא לי להאזין לה.

mbarak2

New member
בינתיים גיליתי שני דברים

http://www.virginradiojordan.com/ תחנה של וירג'ין רדיו המשדרת מירדן. משהו חדש? אינני יודע. לגבי spin הבנתי שהפלייר שלה משתנה והם ישדרו בווינמפ aac-96 נכון לעכשיו השידור לא נקלט גם משם.

olli3

New member
מנהל
כן ורג'ין היא עולמית

כשם NRG העולמית או KISS העולמית משדרות בכמה וכמה מדינות בינהן גם לבנון. דר"א בכל מדינה אופי השידורים שונה, בבריטניה משם התחנה מוכרת לנו כל כך היא הייתה תחנת רוק קלאסי (כיום היא כבר סיימה את החוזה שלה והחסות של ורג'ין ועברה לשדר בלי תכתיבים מחברת התקליטים ורג'ין). היום הם אבסלוט רדיו. בכל מקרה, אם תכנס לאתר הבית ותראה את כל התחנות תוכל להאזין לכל תחנה ולהאזין לדברים שונים לחלוטין לא כשם NRG או KISS למשל שבכל מדינה הן שומרות על קו די דומה ואחיד.

DJGU

New member
ומתי אצלנו?

ומתי משהו ירים את הכפפה ויביא לנו גם תחנת רדיו עולמית?

למעלה