SPIN JORDAN השטלתה על אילת

SPIN JORDAN השטלתה על אילת

שלום לכל חברי הפרום הפעם לא חדשות אבל משהו ששווה לומר אנחנו יצאנו לחופשה באילת וכל מקום שעברנו במסעדות חניות בגדים אפילו בבתי המלון מאזינים ל SPIN JORDAN בתדר 103.5FM זה לא כמו בירושלים הקליטה שצריך לעשות שמיניות באויר בשביל לקלוט שם הקליטה מעולה SPIN באמת תחנה מעולה אבל חבל שאם הולכים על הדבר האמיתי אם תושבי אילת היו מכירים את BEAT FM 102.5 זה היה מושלם אבל נסתפק ב SPIN גם טוב

לעולם לא

לא רוצים לשמוע תחנות ישראליות שמוצאים דיבה על החרידים ועושים סכסוך בין העם מה גם שעושים רדיו בשביל כסף עושים טובה שמשדרים ברדיו ככה זה בישראל אנחנו החרמנו את התחנות הרדיו החוקיות הישראליות מאז שאין רדיו פיראטי ועברנו לירדן כמו חצי מהמדינה שעושה כן פיראטי פיראטי פעם אנחנו היינו מספר אחת ברדיו הירדנים הלבנונים קנאו מהתחנות שהיו לנו אבל עכשיו לצערנו אנחנו מקנאים מהם אומנם החוק אומר שאסור לשדר פיראטי אבל לקחו לנו לא רק את הרדיו הפיראטי לקחתם לעם גם את השמחה שהייתה לו

מה הקשר

קראת מה כתבתנו רק אמרנו מה קורה באילת שכל מקום שאתה עובר מאזינים ל SPIN בתדר 103.5FM

djgabi

New member
נו באמת

"מוציאות דיבה על החרדים" ? ומה בדיוק אומרים בתחנות של מצרים,ירדן סוריה? כמה שהם מתים עלינו?!!

olli3

New member
מנהל
האמת.. הם לא אומרים כלום

תחנות המוסיקה לא מדברות פוליטיקה בכלל, אם כבר אז דע לך שביט הירדנית משמיעים את KNOB

תגיד אדון olli3

כבר בדקת מה התחנה הפלסטינית שמפריעה לרדיו תל אביב בתדר 101.9FM זאת ANGHAM זה אנחנו יודעים השאלה אם בדקת בעצמך

olli3

New member
מנהל
לא יצא לי לבדוק אך אני מאמין לך

אני קולט את 101.9 בבאר שבע וקלטתי את השידור עוד כאשר שודר שקט בתדר הזה. לא הייתי זמן רב במרכז ולכן אני לא יכול להשוות ל92.3 המוכר. ואני גם לא אטריח את עצמי להאזין לתחנה זמן רב עד שיהיה ג'ינגל או קריין שאומר מה שם התחנה. זאת גם הסיבה שאני לא מעוניין ממש לבדוק מה משדר בבאר שבע על 101.9 למרות שאני מאמין שזה אותו משדר בעצם. פשוט אין לי עניין בזה כל כך.

תקשיב

לא תשמע באף תחנה זרה שמשמיצים את האזרחים שלהם רק פה בישראל תשמע ברדיו כמה מנסים לסכסך בין דתיים לחילונים חרידים

lololo3000

New member
חבר יקר יש מצב שתכתוב פעם אחד בלי שגיאות?

זה לא עושה רושם טוב או אמין. סבבה?

lololo3000

New member
לך אדוני , עלגות ושגיאות תחביר וכתיב.

זה די מבזה את הגולשים והפורום שאין הודעה אחת שלך, ללא תחביר לקוי ושגיאות כתיב ברמה של כתה א. יש מצב שהמידע שלך אינו מדוייק , מאילת חזרתי השבוע מחופשה, והופתעתי ללמוד שרוב המאזינים לרדיו במוניות ובדוכנים בעיר מאזינים לגל''צ, רדיו הים האדום, לרשת ב' וגלי צהל. לא שמעתי אפילו פעם אחת תחנה ירדנית מעקבה בדוכנים או במוניות הרבות שבהן נסעתי בתוך אילת. סבבה גסינו? תקן ת'סיפורים ושחק אותה אורגינל בלי שגיאות כל כך מביכות.

olli3

New member
מנהל
לך לא יצא לשמוע...

הייתי באילת לפני 3 חודשים, באחת המוניות שנסעתי בה SPIN נוגנה, במלון גם, בכמה פיצוציות גם זה מה שהתנגן. התחנה אינה תחנה ירדנית מעקבה, היא תחנה ירדנית ארצית. גם יניב מורוזבסקי שהיה באילת לפני זמן מה רשם שSPIN מושמעת שם ברמה גבוהה. קצת תמוה לי שמישהו יאזין לגל"צ או רשת ב' ואפילו לקול הים האדום בדוכנים, אם כבר היו תמיד מאזינים לגלגל"צ או רשת ג', קול הים האדום בשנים האחרונות (מאז כניסת גלגל"צ לאילת) הפכה להיות תחנה שהאילתים לא ממש מאזינים לה. בכלל, מי מאזין בדוכנים לגל"צ או רשת ב'? מוניות אני מבין, אבל דוכנים שבאים למכור... מה האינטרס שלהם לשדר חדשות? חוץ מזה שעכשיו חזרת מאילת כשהיית שם בחופשה, ומה קרה במדינתנו הקטנה? משט שהגיע לעזה אולי.. אז אפשר להבין את ההאזנה לרשת ב' וגל"צ ואפשר להבין האזנה בכלל לתחנות ישראליות, כי המדינה צורכת חדשות, כך גם תושבי אילת. בSPIN אין חדשות ואם כבר יש אלו חדשות מוסיקה ובידור.

אני אומר אמת

בטיילת באילת הייתה בתחנה המרכזית הייתה בקניון הייתה אפילו חרידים מאזינים ל SPIN בתדר 103.5FM זה בגלל שכלבים כמוך כואב להם שהיה שם רדיו שמח בתדר 96.3FM וסגרו אותו אז מאזינים ל SPIN אבל את זה איפשר לסגור אבל אני או אם תרצה אנחנו נחזיר את הרדיו הפיראטי יום הדין מתקרב אתם תשלמו על כל ערוץ שנסגר אצל בורא עולם אין ויתורים

סליחה אדון Olli3

לא התכוותי אלך התכוונתי ל lololo תגיד אתה מבין קצת במשדרים אני צריך לבנות משדר יש לי חלקים גם יש לי רקע באלקטרוניקה אבל מעולם לא התעסקתי עם משדרי רדיו

למעלה