SP3 ל-XP מתקרבת...

יאיר B

New member
SP3 ל-XP מתקרבת...

פורסמה SP3 למערכת ההפעלה XP, בגרסא לפני שחרור (RC1). 580MB (לא פחות!) לא מומלץ להוריד עדיין, זה סתם לידיעה.

kobi 23

New member
מה זה משנה ?

ייתכן וימכרו עם הSP3 (אם היא תצא בכלל לפני שיפסיקו לשווק את XP) בכל מקרה מה הבעיה להוריד את החבילה הזו ?

laptopzol

New member
הבעייה ש 99% מהניידים באים עם ויסטה

ואז אתה משלם פעמיים , פעם על הויסטה ופעם על החזרה ל XP כ 400 ש"ח . לא רק זאת אלא שלחלק מהניידים החדשים אין דרייברים ל XP גם אם תרצה . קניתי לפני זמן מה ACER 5920 וזה הייתה פעם ראשונה שניסיתי ויסטה ( בלית ברירה ) , אחרי שעתיים התקנתי XP מנייד אחר שלא בשימוש . - גיל

Y. Welis

New member
המחיר פחות גבוה על השינמוך, אבל עדיין קיים

וזה רווח *נקי* של היבואנים, כי בחלק מהחברות ניתן לבחור את התצורה ולהזמין מהם ישירות עם XP.

טרמפיסט

New member
מי שמחובר קבוע ל-9Down כבר יודע מזמן :)

יכול להיות שכבר הוזכרה כאן החבילה, אך SP3 לחבילות Office על כל גרסאותיהן יצאה כבר מ-ז-מ-ן.

bar666xp

New member
סתם כי בא לי להיות רע. מי שמחובר...

היה רואה כי מדברים על SP3 למערכת ההפעלה XP לא לאופיס.

טרמפיסט

New member
מי שהיה מבין את הנקרא

היה מבין ש-SP3 ל-XP כבר יצאה לפני כשבוע וחצי, יחד עם זאת SP3 ל-Office יצאה כבר מזמן.

bar666xp

New member
אוי ויי ממש לא יצא SP3 לXP ממש לא!

מה ששוחרר זה הRC1 של SP3 לXP זה ממש לא יצא! עוד יותר מכך באינטרנט מסתובב לו השינוי REGISTRY שיאפשר להוריד את הRC1 כבר היום ישירות דרך הWINDOWS UPDATE. וכמוון הPACK עצמו... אגב סתם לידע כללי הPACK הזה כבר במצבו הנוכחי הרבה זמן יש שאומרים כי למעשה הPACK כבר מזמן מוכן וMS סתם מעקבת את יציאתו כמה שיותר קרוב לSP1 של ויסטה ו/או שיצאו במקביל. ב""בעיה"" אם אפשר לקרוא לזה בעיה... MS לא שיחררו עד לאחרונה כלום על הSP3 לרשת והיו המון ""גירסאות"" של SP3 כבר לפני כחצי שנה של כל מיניי גירסאות בטה גנובות. {MS כבר יודעת שלא יעזור לה קראקרים ימצאו אצלם הכל עוד לפני שזה יהיה ביכלל על מחשב המחובר לאינטרנט זה כמה יהיה באתרי הקראקרים (לא שאני תומך בגנבת תוכנה)}. ניראה מה בסוף יצא מהSP3 שאגב מאז איזו גירסת בטה עתיקה שלו עוד לא התקנתי ואולי אם ממש ישעמם לי אני יתקין את הRC1 או אולי אפילו ימתין לRC2.

יאיר B

New member
יפה. לא ידעתי שלאופיס 2003 יצאה כבר SP3.

(בעיקר כי אני לא משתמש באופיס יותר משנה...). אגב, לאופיס 2007 יצאה SP1 עד עכשיו
לגבי חלונות XP - חבילת העדכונים SP3 עדיין לא יצאה מבחינה רשמית. RC1 זה לא רשמי עדיין, זה ניסיוני. החבילה הרשמית תצא בעוד מספר חודשים, כאשר MS יגמרו את כל הבדיקות (ואז ניתן יהיה לעדכן אותה דרך wsindows Update, סביר להניח שהיא תרד באופן אוטומטי למי שמנוי על העדכונים של MS).

dimiboy

New member
בקיצור מה היא נותנת?

היא משפרת משהו משמעותי או סתם מיקרוסוף דפקו עוד כמה שטויות שרק עושות אותה דומה יותר (באיטיות) לאיכסטה?

למיטב הבנתי היא צריכה לתת

שיפור בביצועים + כמה עדכוני אבטחה. אבל זה רק משמועות ובלוגים.

טרמפיסט

New member
עדכוני אבטחה בעיקר

היא כוללת את כל עדכוני האבטחה שהיו מאז ומעולם ל-XP, היא לא חבילה אינקמנטלית כמו SP2 שכדי להתקין אותה היית צריך להתקין קודם את SP1. החבילה הזו מכילה כבר את כל עדכוני האבטחה של החבילות הקודמות וכשתצטרך להתקין מחדש את XP תצטרך להתקין רק את SP3 הכוללת את כל השאר בתוכה.

טרמפיסט

New member
לא הבנתי מה אתה רוצה

לא הבנתי איך נכנס פה ה-H. אגב, מילים לעוזיות ניתן לכתוב בצורה הפונטית הנוחה לך.

ניתן - כן, תקין - לא

ניתן לחתוב גם כחה, זה לא אומר שזה תקין. למלים לועזיות יש כללי תעתיק. ומה זה לא הבנת איך נכנס ה - H?

ScorpioID

New member
נכון. איש ה"אקדמיה" ללשון עברית

אגב, שמת לב? "אקדמיה" - מילה בלעז לשון עברית. איך זה מסתדר? טורקיה או תורכיה, נרשם בצורה הפונטית הנוחה ביותר לאינדבדואל.

למעלה