SP2 - להתקין או לא?

[eLad]

New member
לא כדאי

התקנתי, וזה חסם לי גישה לאתרים. הגעתי כל הזמן ל-the page cannot be displayed. כמו כן, לא הייתה גישה ל-MSN Messenger. הבעיה ידועה, וקראתי שזה באג של ה-popup blocker שהם שמו, ושצריך לבטל אותו אבל זה לא עזר בכלל. אפילו כשביטלתי את ה-FW זה המשיך. בסופו של דבר הסרתי את ה-SP2, התקנתי את כל התיקונים שהיו לפניה, ואין בעיות גלישה.

b e n

New member
מנהלים יקרים,

שירשרתם את ההודעה שלי או שמחקתם אותה ? כי משום מה, אני כבר לא רואה אותה..

b e n

New member
זאת אומרת שאני רשאי

לפתוח הודעה חדשה (במידה ואין לי שרשור קיים) בעינייני, שהיא קשורה להודעה מפורום אחר ? פירסמתי את זה פה רק בגלל שזה קישור להודעה אחרת מפורום אחר, ובפורום המקצועי זה יכול לבלבל..

../images/Emo52.gif

כשפתחתי את ההודעה ראיתי קוד ASP, לכן מיד הנחתי שזה פורסם ב-130. אתה מוזמן לפרסם שוב את ההודעה.

havlaz

New member
להתקין!

מעבר ל"אבטחה" שבכך.. דווקא כמתכנת אני חושב שצריך ללמוד אותו ולדאוג שמתי שאנו מנסים את הפלטפרומות שלנו ננסה אותם על החדש ביותר, שכן בשבועות הקרובים יתקינו אותו רבים, יקבלו אותו על דיסקים, במחשבים חדשים ובהתקנות עתידיות. לי דווקא לא היתה כל בעיה דווקא אני רואה קצת שיפור במהירות של הווינדווס.. החסימה של התמונות בהאוטלוק מעולה ובכלל, די נחמד..

havlaz

New member
אני חושב שחשוב להתקין ../images/Emo11.gif

כרגע זה גרסה סופית, לא בטא. ותיקוני אבטחה יצאו תמיד בהמשך. זה רק עניין של זמן עד שיצא עוד איזה עדכון אבטחה קריטי ובשביל להתקין אותו ממילא יהיה צריך להתקין קודם את הSP2

צודק לגבי עניין הפיתוח

הבעיה היא שכרגע אין לי זמן להתמודד במשך שעות עם הבעיות שזה עלול לגרום, לכן אם הוא גורם בעיות - אני מעדיפה להתקין אותו עוד כמה שבועות ולא עכשיו

ברור שלא (בנתיים)

הם פשוט הורידו את כל האובייקט STREAM אני הייתי מבטל כמה מטודות משם וזהו. האובייקט הזה כל כך חשוב בשבילי והם דפקו לי עבודה של חודש. בקטע של הIE הם סתם הורידו רכיבי ACTIVEX מהר מידי ועשו להם ראש נקי... הם בחרו בדרך הקלה... אני לא רואה איך מנהל רשת בחברה גדולה ירצה לאפשר את הרכיב הזה עם הורידו אותו בSP2. מיקרוסופט מפגרים

invision

New member
לא להתקין ../images/Emo31.gif

ה SP2 לא מזהה תוכנות לגיטימיות של Microsoft אפילו, עושה בעיות ברשת ומבטל אופציות שיש בהן צורך. בהקשר ל"שיפורי האבטחה" - אם יש לך Firewall מקונפג היטב אז את מסודרת מהבחינה הזאתי. עדכונים שוטפים בהחלט מספיקים ובשלב זה לא הייתי ממהר להתקין sp2 אפילו אם ישלמו לי

nirtheking

New member
אז רגע

התמונה המצורפת היא מתוך ה-ADD OR REMOVE PROGRAMS שלי זה אומר ש-SP2 הותקן אצלי ? כי אם כן אז לא היה הבדל בכלל בין לפי ואחרי

ilsites

New member
נראה לי שזה

רק כל מיני hot fix-ים שהם נמצאים גם בתוך ה-SP2

למעלה