כך שהדור הבא של המעבדים יהיה בעל 8 דרגות צריכת חשמל ותהיה בטוח שבסופו של דבר חלק לא קטן של גיימרים {אגב חלק כבר מכריזים} יעדיפו ביכלל להפעיל דרך OPEN GL הניתמך בכל מערכות ההפעלה. אל תרוץ אחרי הטכנולוגיה כל יום וחצי יוצאים 3 חידושים אין לך סיכוי... הוזכר מחיר וכו' לא חשוב מה תיקנה היום מחר השווי שלו יורד ב50% ויותר... זה יותר גרוע מרכב שמעבד X% בשנה הריאשונה יותר מבשניה וכו' וכו'.. המחשב ביום הקניה איבד 50% ויותר.
http://chris.pirillo.com/live/ ניראה לי הם גם ישלמו לו כדי שיפרסם אצלהם קטעי וידאו... המון אמריקאים לא קונים DOK בלי להתיעץ איתו. אגב לזה קוראים משטח עבודה.... איזה יופי.
מסמך WORD ומסמך EXEL במקביל איזה תמונה שתשתלב במסמך ועוד כמה דברים.. לגרור את הנתונים מהEXEL למסמך WORD לגרור ת'תמונה למקום במסמך וכו' וכו' וכו'... ושאתה באמת יכול לקרוא/לראות את הנתונים ולא לעבור מחלון לחלון להעתיק להדביק למקם וכו' וכו' וכו' לוקח הרבה יותר זמן.... ובישביל לראות את הכל במסך אחד.. זה בטוח לא במסך 12" זה רק ב15-17 כמינימום ועדיפות ל20... במשקלים של היום האמת ה17 מתחיל להיות אופציה לא נוראית לנייד... אם ניקח את העובדה שה15.4" שלי היום שוקל בסופו של דבר +- כמעט כמו ה17" של היום זאת בהחלט אופציה.
אבל קח דוגמא1 או 17" לדוגמה2 אבל אילו בעיקרון לגיימרים ו/או גרפיקה ברמה גבוה/טובה... נכון זה לא סידרה 8 של NVIDIA וזה לא HD של ATI אבל אני הייתי חיי עם זה טוב
במיוחד עם 512MB NVIDIA GeForce Go 7950 GTX ככרטיס מסך ועם מעבד T7600