SP1 לויסטה - יעזור במשהו?

RoyBO

New member
שמע... אני כבר יודע איזה מחשב אני רוצה

dell xps 1330 והחלטתי לקחת ויסטה פרימיום! נראה מה יהיה.

bar666xp

New member
נו ו... מדברים גם על...

כך שהדור הבא של המעבדים יהיה בעל 8 דרגות צריכת חשמל ותהיה בטוח שבסופו של דבר חלק לא קטן של גיימרים {אגב חלק כבר מכריזים} יעדיפו ביכלל להפעיל דרך OPEN GL הניתמך בכל מערכות ההפעלה. אל תרוץ אחרי הטכנולוגיה כל יום וחצי יוצאים 3 חידושים אין לך סיכוי... הוזכר מחיר וכו' לא חשוב מה תיקנה היום מחר השווי שלו יורד ב50% ויותר... זה יותר גרוע מרכב שמעבד X% בשנה הריאשונה יותר מבשניה וכו' וכו'.. המחשב ביום הקניה איבד 50% ויותר.

kobi 23

New member
חחחה מצחיק למרות שזה היה צפוי...

ד"א , קיבלתי היום 3 דיסקים מלנובו לthinkpad שלי. שבאחד מהם יש את הויסטה. אני אשאיר אותה בצד ואולי אולי ביום מן הימים אחזיר אותה

Y. Welis

New member
זה נכון. לא נשארתי לשאר 50 הדקות, אבל הנקודה

הזו היתה נכונה. הקניה הבאה שלי תהיה מסך 20 אינץ'. ירדו כבר ל- 1140 ש"ח.

Y. Welis

New member
ואגב מעניין שמשתמש רגיל ביו-טיוב מוגבל

בקבצים שמועלים ל-100 מגא או 10 דקות, ואילו הבחור ההוא יכול להעלות קטע של 51 דק'.

bar666xp

New member
אתה לא מזהה את כריס?!

http://chris.pirillo.com/live/ ניראה לי הם גם ישלמו לו כדי שיפרסם אצלהם קטעי וידאו... המון אמריקאים לא קונים DOK בלי להתיעץ איתו. אגב לזה קוראים משטח עבודה.... איזה יופי.

bar666xp

New member
אין ספק שלפתוח נגיד...

מסמך WORD ומסמך EXEL במקביל איזה תמונה שתשתלב במסמך ועוד כמה דברים.. לגרור את הנתונים מהEXEL למסמך WORD לגרור ת'תמונה למקום במסמך וכו' וכו' וכו'... ושאתה באמת יכול לקרוא/לראות את הנתונים ולא לעבור מחלון לחלון להעתיק להדביק למקם וכו' וכו' וכו' לוקח הרבה יותר זמן.... ובישביל לראות את הכל במסך אחד.. זה בטוח לא במסך 12" זה רק ב15-17 כמינימום ועדיפות ל20... במשקלים של היום האמת ה17 מתחיל להיות אופציה לא נוראית לנייד... אם ניקח את העובדה שה15.4" שלי היום שוקל בסופו של דבר +- כמעט כמו ה17" של היום זאת בהחלט אופציה.

בן י

New member
למה להסתפק במועט? ../images/Emo13.gif

בתמונה זה 24" ו17" אחרי שמתרגלים אי אפשר לחזור אחורה.

bar666xp

New member
לא לא לא זה לא מתנייד טוב...

אבל קח דוגמא1 או 17" לדוגמה2 אבל אילו בעיקרון לגיימרים ו/או גרפיקה ברמה גבוה/טובה... נכון זה לא סידרה 8 של NVIDIA וזה לא HD של ATI אבל אני הייתי חיי עם זה טוב
במיוחד עם 512MB NVIDIA GeForce Go 7950 GTX ככרטיס מסך ועם מעבד T7600
אבל יודע מה נלך על משהו מטורף ודי... http://www.toshibadirect.com/td/b2c/cmod.to?coid=-33936 במשקל של 4.250ק"ג אולי שווה את ה17" לא חושב? רק איזה 10.5Kש"ח אם תרכוש בארה"ב מעניין כמה הוא יעלה בארץ חחח. ואני בספק שתקבל את כל מה שאתה אמור לקבל... http://cdgenp01.csd.toshiba.com/content/product/pdf_files/datasheet/satellite_X205-S9359.pdf למרות שאין לי נסיון רב עם טושיבה בארץ זאת סתם תחושת בטן כזו.

kobi 23

New member
ענק

אותו דבר קרה גם בהשקה הרשמית של ה98' הפעם ביל גייטס היה זה שהפעיל את המחשב

Y. Welis

New member
זו פרודה על אותו הקטע...

שם קונאן אובראיין היה המנחה (ב-95' זה היה ג'יי לנו).

Snir2121

New member
מגוחך.

אני מקבל את זה שהמערכת גרועה. באמת שכן. בגלל זה אני לא קונה אותה עדיין. אבל להעלות סרטון כל כך אימפולסיבי ופרובוקטיבי... באמת, אחד הפתטיים שראיתי.

RoyBO

New member
והמערכת לא גרועה.

יש אנשים שסובלים ממנה, אולי די הרבה כאלה, אבל באמת שדיברתי עם כמה אנשים שממש מרוצים ולא מבינים חלק מהביקורות עליה.

למעלה